Annemi anlamama yardim edermisiniz?

Cocuk ne olacak pekı ?

Anne baba sorumsuzsa hasta çocuğu nasıl bırakıp yatsın ? Çok vicdansızca. Ben yeğenime kurban olurum. Gözğmğ kırpmadan günlerce başında beklerim gerekirse. Siz nasıl kıyabiliyorsunuz. Annesi babası sorumsuz, merhametsizse çocuğun ne suçu var ?

Diğerini de bulup eklerim
alıntılar için teşekkürler
Benim derdim yalnızlığım , ben annemin evladı değilmiyim hayatım boyunca abimin gölgesindeydim hep ben yaparım diye kendi Halime bırakıldım yeteer artık
Ruyacik89 verecek bir cevabın var mı yalanlıyorsun bide
pis kıskanç seni!!!

Anne hayri yok baba hic hayri yok napsin bu kadin sokaga mi atsin? Unutma o senin yigenin

Eğer konu sahibinin annesi, anne kartını kullanıp oğluna sorumluluklarını hatırlatmazsa Allah gecinden versin anne vefat ederse o zaman ne olur yavrucağa. Konu sahibinin annesi de yaşını almış insan. Bu yaşından sonra torun sevilir ama ona bakacak enerjisi yokken kendi ihtiyarlığını nasıl yaşasın. İnsan insandır. Ben yaşlı olsam son zamanlarımı huzurla geçirmek isterim. Abinizi anneniz evden kovsun elinden varsa alsın parasının hepsini koysun kapının önüne. torun kalsın gerekirse. Abiniz eninde sonunda o eve ayak basmak zorunda kalacak. Madem yavrucağın annesi hasta, o zaman abiniz de çocuk sahibi olmamalıydı o hanımla. Bunlar o yavrucağın seçimi değil ama sonuçlarına katlanıyor keza anneniz de öyle. Ama annenizde kimseye laf anlatacak enerji kalmamış gibi duruyor.

uzaktan davulun sesi hoş gelir belli ki abinde sende huy olarak annenize benzememişsiniz. Annene gerçekten üzüldüm çocuğun zaten annesi babasının aklı havada babaannede mi bir tekme atsın yazık değil mi o çocuğa

Hâlâ mi yeğeninizi kıskanıyorsunuz. Konuyu duyan da annenize hiç kıyamayan mükemmel evlat zannedecek hele hele

Ya Allah aşkına siz bu küçücük çocuktan ne istiyorsunuz? Daha önce de buna benzer bir konu açtınız. İstiyorsunuz ki anneniz çocuğu sorumsuz babaya veya anneye göndersin, çocuk ortalarda telef olsun gitsin. Çok bencilsiniz.
Annenizin çocuğa bakması ilgilenmesi, çocuğun da babannesine bu kadar bağlı olup kimseyle paylaşamaması sizi çok rahatsız ediyor. Daha önceki konuda da söyledik, siz şefkatli bir hala gibi değil de düşman gibi yaklaşıyorsunuz el kadar çocuğa... Biraz merhamet ya hu!

Abiniz de koca adam, sanki annenizin yapma etme al çocuğuna bak demesiyle düzelecek herşey. Gerçekten bu kadar basit olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Bende belki bu bir çözümdür diyorum , anneme bunu söylüyorum , benim böyle oğlum olsa ben bu şekilde davranırdım, evet annem benden daha fedakar ve daha toleranslı da bu tavrı doğru mu tartışıyorum

Bende belki bu bir çözümdür diyorum , anneme bunu söylüyorum , benim böyle oğlum olsa ben bu şekilde davranırdım, evet annem benden daha fedakar ve daha toleranslı da bu tavrı doğru mu tartışıyorum
O yavrucağın iyiliği için yapardım daha önce bahsettiğim şeyleri. Bir ihtimal düzelir diyerek. Bizim ülkemizde çoğunluk annelerin damarlarının son damla kanına kadar koruyucu olmalarını istiyor. Annelerin de korunmaya ihtiyacı var. Biz de yaşlanacağız bir gün. Siz anneniz hakkında endişelenmeye haklısınız. O sizin anneniz. Çocuğu bıraksın yazmamışsınız dememişsiniz gördüğüm kadarıyla ama herkes öyle demişsiniz gibi tepkiler göstermiş. Burda mesele toleranslı olmak değil çözüm için adım atılmaması. Bunu tolerans olarak değil de çözüleceğine inanamadığı için denemiyordur, enerji harcamıyordur anneniz. Allah sağlık sıhhat versin kendisine.

Anne baba olamamış iki insanın bedelini ödeyen bi çocuk var ortada. Anneniz bakmayıp ne yapsın? Bakar tabi hemde en iyi şekilde.
Ben kızıma bakamayacak olsam bir sebepten annem babam ölür yani onun için.
Bakamayacak olmak başka , gezip tozup annemin iyi niyetini suistimal etmek başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…