Cocuk ne olacak pekı ?Iki kardesiz, ikimizde bosaniyoruz , benim kizim var yurtdisindayim kendi problerim var. Abim annemlerle yasiyor birde kizi var, kizi Annemlerle kaliyor, annem 66 yasinda , kizin annesi psikolojik hastayim diye kiziyla ilgilenmiyor, herseyiyle annem ilgileniyor, arada bir arabasiyla Gezmeye götürdügünü gördüm, Onda da anneme Kizima neden yirtik tayt giydirdin diye hesap soruyor, Abim Icki sigaraya vermis kendini, hergün baskasiyla gezip tozuyor, benim ezberm bozuluyor, kücük Kiz hastalanmis annem Basinda bekliyor kadin 66 yasinda uyumuyor, annem bana dediki Bu cocugun günahindan ölürler , bende dedim ya sen ? Sana ettikleei günah degil mi hele Abim ?!bu nankörlük nedir? Bu nasil insan , sen annesin buna nasil tahammül ediyorsun? Birsey yap koruma artik onu , bunlari yapmasina uzun verme, git uyu Bu yasta uykusuz kalirsan Asil sana olan olur , Ben cocugun yanindan ayrilmam diyor , Ben Israr edilce, sacmaliyorsun dedi bana , nerede sacmaliyorum söyleyin allahaskina
66 yas abartmayın ya,halasısın al sen bak ozman.Madem okadr duyarlısın.Kendine ediyor Ama mantikli degilki olan ona oluyor Yasi var Genc bir insan dehgil
Bakıcı tutun ozamn halasısınız.Babasının durumu varmıs.Bu aklınıza gelmıyor,cocugu hayırsız ana babanın uzerıne atmak mı gelıyor ılk?Kizin durumundan Cok annemin hali benim derdim ve cözüm Icin de onun birsey yapmasi
hönk!!Benim kendi beim var Album onlarla yasiyor Yani annemle yasiyor ve elini sicak Sudan soguk suya vurmuyor Ben sinirleniyorum
Anne baba sorumsuzsa hasta çocuğu nasıl bırakıp yatsın ? Çok vicdansızca. Ben yeğenime kurban olurum. Gözğmğ kırpmadan günlerce başında beklerim gerekirse. Siz nasıl kıyabiliyorsunuz. Annesi babası sorumsuz, merhametsizse çocuğun ne suçu var ?Iki kardesiz, ikimizde bosaniyoruz , benim kizim var yurtdisindayim kendi problerim var. Abim annemlerle yasiyor birde kizi var, kizi Annemlerle kaliyor, annem 66 yasinda , kizin annesi psikolojik hastayim diye kiziyla ilgilenmiyor, herseyiyle annem ilgileniyor, arada bir arabasiyla Gezmeye götürdügünü gördüm, Onda da anneme Kizima neden yirtik tayt giydirdin diye hesap soruyor, Abim Icki sigaraya vermis kendini, hergün baskasiyla gezip tozuyor, benim ezberm bozuluyor, kücük Kiz hastalanmis annem Basinda bekliyor kadin 66 yasinda uyumuyor, annem bana dediki Bu cocugun günahindan ölürler , bende dedim ya sen ? Sana ettikleei günah degil mi hele Abim ?!bu nankörlük nedir? Bu nasil insan , sen annesin buna nasil tahammül ediyorsun? Birsey yap koruma artik onu , bunlari yapmasina uzun verme, git uyu Bu yasta uykusuz kalirsan Asil sana olan olur , Ben cocugun yanindan ayrilmam diyor , Ben Israr edilce, sacmaliyorsun dedi bana , nerede sacmaliyorum söyleyin allahaskina
alıntılar için teşekkürlerDiğerini de bulup eklerim
Yazdigim mesajlarin hamgisinde cox
öyle cümleler yoktu, bulursaniz kopyalayip Yazin lütfen burada dogru olmayan seyler neden yaziyorsunuz, defalarca da yazdim, dedim cocuk degil diye o cocuga anne babasindan cok emegim gecmistir , Ben yarrdimci olun diye yaziyorum, Saat 2 uyku tutmuyor anneme cigerim parcalaniyor ? Ne anliyorsunuz anlamiyorum biraz vicdana gelin
Benim derdim yalnızlığım , ben annemin evladı değilmiyim hayatım boyunca abimin gölgesindeydim hep ben yaparım diye kendi Halime bırakıldım yeteer artık
Anne hayri yok baba hic hayri yok napsin bu kadin sokaga mi atsin? Unutma o senin yigeninIki kardesiz, ikimizde bosaniyoruz , benim kizim var yurtdisindayim kendi problerim var. Abim annemlerle yasiyor birde kizi var, kizi Annemlerle kaliyor, annem 66 yasinda , kizin annesi psikolojik hastayim diye kiziyla ilgilenmiyor, herseyiyle annem ilgileniyor, arada bir arabasiyla Gezmeye götürdügünü gördüm, Onda da anneme Kizima neden yirtik tayt giydirdin diye hesap soruyor, Abim Icki sigaraya vermis kendini, hergün baskasiyla gezip tozuyor, benim ezberm bozuluyor, kücük Kiz hastalanmis annem Basinda bekliyor kadin 66 yasinda uyumuyor, annem bana dediki Bu cocugun günahindan ölürler , bende dedim ya sen ? Sana ettikleei günah degil mi hele Abim ?!bu nankörlük nedir? Bu nasil insan , sen annesin buna nasil tahammül ediyorsun? Birsey yap koruma artik onu , bunlari yapmasina uzun verme, git uyu Bu yasta uykusuz kalirsan Asil sana olan olur , Ben cocugun yanindan ayrilmam diyor , Ben Israr edilce, sacmaliyorsun dedi bana , nerede sacmaliyorum söyleyin allahaskina
uzaktan davulun sesi hoş gelir belli ki abinde sende huy olarak annenize benzememişsiniz. Annene gerçekten üzüldüm çocuğun zaten annesi babasının aklı havada babaannede mi bir tekme atsın yazık değil mi o çocuğaIki kardesiz, ikimizde bosaniyoruz , benim kizim var yurtdisindayim kendi problerim var. Abim annemlerle yasiyor birde kizi var, kizi Annemlerle kaliyor, annem 66 yasinda , kizin annesi psikolojik hastayim diye kiziyla ilgilenmiyor, herseyiyle annem ilgileniyor, arada bir arabasiyla Gezmeye götürdügünü gördüm, Onda da anneme Kizima neden yirtik tayt giydirdin diye hesap soruyor, Abim Icki sigaraya vermis kendini, hergün baskasiyla gezip tozuyor, benim ezberm bozuluyor, kücük Kiz hastalanmis annem Basinda bekliyor kadin 66 yasinda uyumuyor, annem bana dediki Bu cocugun günahindan ölürler , bende dedim ya sen ? Sana ettikleei günah degil mi hele Abim ?!bu nankörlük nedir? Bu nasil insan , sen annesin buna nasil tahammül ediyorsun? Birsey yap koruma artik onu , bunlari yapmasina uzun verme, git uyu Bu yasta uykusuz kalirsan Asil sana olan olur , Ben cocugun yanindan ayrilmam diyor , Ben Israr edilce, sacmaliyorsun dedi bana , nerede sacmaliyorum söyleyin allahaskina
Sen de diğerleri kadar kötüsün.Annem memnun degil .. sadece asil ve iyi yürekli, digerleri kötü
Bende belki bu bir çözümdür diyorum , anneme bunu söylüyorum , benim böyle oğlum olsa ben bu şekilde davranırdım, evet annem benden daha fedakar ve daha toleranslı da bu tavrı doğru mu tartışıyorumEğer konu sahibinin annesi, anne kartını kullanıp oğluna sorumluluklarını hatırlatmazsa Allah gecinden versin anne vefat ederse o zaman ne olur yavrucağa. Konu sahibinin annesi de yaşını almış insan. Bu yaşından sonra torun sevilir ama ona bakacak enerjisi yokken kendi ihtiyarlığını nasıl yaşasın. İnsan insandır. Ben yaşlı olsam son zamanlarımı huzurla geçirmek isterim. Abinizi anneniz evden kovsun elinden varsa alsın parasının hepsini koysun kapının önüne. torun kalsın gerekirse. Abiniz eninde sonunda o eve ayak basmak zorunda kalacak. Madem yavrucağın annesi hasta, o zaman abiniz de çocuk sahibi olmamalıydı o hanımla. Bunlar o yavrucağın seçimi değil ama sonuçlarına katlanıyor keza anneniz de öyle. Ama annenizde kimseye laf anlatacak enerji kalmamış gibi duruyor.
O yavrucağın iyiliği için yapardım daha önce bahsettiğim şeyleri. Bir ihtimal düzelir diyerek. Bizim ülkemizde çoğunluk annelerin damarlarının son damla kanına kadar koruyucu olmalarını istiyor. Annelerin de korunmaya ihtiyacı var. Biz de yaşlanacağız bir gün. Siz anneniz hakkında endişelenmeye haklısınız. O sizin anneniz. Çocuğu bıraksın yazmamışsınız dememişsiniz gördüğüm kadarıyla ama herkes öyle demişsiniz gibi tepkiler göstermiş. Burda mesele toleranslı olmak değil çözüm için adım atılmaması. Bunu tolerans olarak değil de çözüleceğine inanamadığı için denemiyordur, enerji harcamıyordur anneniz. Allah sağlık sıhhat versin kendisine.Bende belki bu bir çözümdür diyorum , anneme bunu söylüyorum , benim böyle oğlum olsa ben bu şekilde davranırdım, evet annem benden daha fedakar ve daha toleranslı da bu tavrı doğru mu tartışıyorum
Türkiye de çok iş var ben kızımla kendi evimi geçindiririm , ekonomi çok iyi ben mi bilmiyorum?Türkiye de iş kıtlığı var da bizim mi haberimiz yok.
Çocuğun annesiyle konuşacaksın alacak cocugu biraz da annesi anneannesi bakacak anneniz bakacak konumda degil ise. Olan çocuğa olmus ana bi tarafta baba keyif peşinde.Kendine ediyor Ama mantikli degilki olan ona oluyor Yasi var Genc bir insan dehgil
Bakamayacak olmak başka , gezip tozup annemin iyi niyetini suistimal etmek başkaAnne baba olamamış iki insanın bedelini ödeyen bi çocuk var ortada. Anneniz bakmayıp ne yapsın? Bakar tabi hemde en iyi şekilde.
Ben kızıma bakamayacak olsam bir sebepten annem babam ölür yani onun için.
Çocuğun annesiyle konuşacaksın alacak cocugu biraz da annesi anneannesi bakacak anneniz bakacak konumda degil ise. Olan çocuğa olmus ana bi tarafta baba keyif peşinde.
çocuğun annesi 1 aydır kızını aramıyor , anneme düşkün diye , gebersin demiş anneme , yeğenim anlattı, söyledim zaten baksınlar almadılar , çocukta annem sadece uyuyor bana hiç bakmıyor diyorÇocuğun annesiyle konuşacaksın alacak cocugu biraz da annesi anneannesi bakacak anneniz bakacak konumda degil ise. Olan çocuğa olmus ana bi tarafta baba keyif peşinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?