Annemi anlamıyorum...

kdrsiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
173
0
116
Çankırı
annemle iletişim kuramıyorum nedense anlaşamıyoruz beni anlamak istemiyor bazen şüphe bile duyuyorum bu kadın annem mi diye herşeyde yardım ve destek oluyorum ama annem bana 1 bile destek olmuyo beni anlamayan insanların arasında tek başımayım

Kaç yaşındasınız?Çünkü bu tarz durumlar ergenlik döneminde çok olabiliyor.Kimse beni anlamıyor vs.gibi.​

Bendede çoğu zaman ayni durum oluo ama
alltann all allltannnnn allllll alllllllll diee kendmi zorluorm bi çok zaman
dayanamiyorm patliyrm ama sonra vicdannnnnnn denilen o şey
''o senin annen vs vs'' diyerek baslayipppppp dwmniii getirippp dürtülerleee geriii çevirio seni yine alltannnnnnnnnn alann olarkkk hayat dwm edioo

Okuyor musun? Okuyorsan oku mesleğini eline al elin para tutsun yeni bir eve çık ve rahat günler.
Anlaşılmamaktan rahatsızsan bir yol haritası çiz çünkü anne baba vs olsada belli karakterleri vardır onlarında.
Değişmelerini beklemek hata olur insanların.

Ben 30 yaşındayım ve hala annemi gülümsetebilmek, memnun edebilmek için çok fazla çaba sarf ediyorum. Bazı insanların yapısı soğuk ve mükemmeliyetçi olabiliyor, bunu böyle kabul etmeye çalışıyorum. Şunu biliyorum ki her anne evladını sever, bazısı gösterir, bazısı ise gösteremeyebiliyor...

tatlım aslında anlamıyacak pek bırsey yok .sen sımdıkı jenarasyona aıt bır cocuksun .o ıse eskı kusak .19 yasında bır genc kız genellıkle gıydıgıyle ıctıgıyle yedıgıyle gezdıgıyle herseyıyle elestırılır eskı kusak olan anne babalarımzdan yana .onlar su ankı zmanı hala kendı yasadıkları zman gıbı goruyorlar.bazı anne babalar yeni nesıle ayak uydurabılırken bazıları uyduramaz.degıstıremezsn onları cok da takmamak gerek kafaya.mesela ben 23 yasındayım ama hala eve gırıs cıkıs saatlerım bellıdr,bu yasıma kadar hıc bı arkımda yatıya kalms degılım :) sadece bır arkımda yatıya kalabıldım o da bayag tanıdık dıye ondada 2 kere devamı gelmedı :) boyle ıste tatlım ,ben cok faza sorun etmemeye calsıyorm ,gencler olarak bıraz sanırım gorev de bızde, bızler onları anlamaya calısalım .

19 yaşındayım................

Seninle yaşıt bir yeğenim var,birlikte yaşıyoruz.O da aynı şeyden şikayetçi, beni anlamıyorsunuz diyor. Oysa ablam ve ben korkuyoruz onun için.Yaşadığımız devirden,insanların kötülüğünden korkuyoruz.Çok büyük emeklerle büyüttük heba olsun istemiyoruz.İzinleri belli bir yere kadar bu da onu bunaltıyor.Daha özgür olmak istiyor vs vs... Diyeceğim o ki yaşından ötürü hayatı bizim gördüğümüz gibi görmüyorsun.Her şeyi bir yana koy, seni anlamasa da, anlaşamasanız da hayatta korkmadan arkanı dönebileceğin tek insandır annen. Seni kimse o kadar sevemez, sakın üzmeyesin. Gittiklerinde yerlerinde asla dolduramadığın kocaman bir boşluk kalıyor...

Valla bende annemi anlamıyorum ergelinligi geceli yıllar oldu tek bildigim, annem hep böyleydi. Ne dersek yanlıs anlar, sinirlidir, ters cevap verir. İletisim sıfır yani. Hic birseyimi bilmez anlatamam ki dinlemez. Oturup iki cift laf etmeyiz. Hic birseyimi bilmedigi gibi merakta etmez. Kac yasına geldim bir sevgilim olabilecegini bile anlayısla karsılamıyor. Anlatmaya calısıyorum bazen, dinlemiyo, susturuyo, araya baska seyler sokuyor. Her görüstügümüz de yalan söylemekten bıktım artık resmen buna mecbur bırakılıyorum. 52 yasında annem, degisecegini zaten düsünmüyorum böyle geldi böyle gidecek alısmalıyım.

Son düzenleme:
cnm bazen bende bu tür durumlar yaşıyorum ama sanırm tek çözüm aynı evde kaldığımız sürece birbirimize saygı duymak ve olayların üstüne gitmemek sakinliği korumak sonuçta hiçbir anne cocuğunun kötülüğünü istmemez ama işde anlaşma konusnda mağlesef sıkıntılar oluyor heleki yaş farkı 40 ve üzeri ise bu sorun fazla oluyor

Benim annem´de anlamak icin cok caba gösterir, seninle konusmak, dertlesmek istiyorum dedigimde dinler beni, ama hep yanlis anlar.
Anlamiyorsun anne beni diye diye catlarim. Ben daha cümlemi bitirmeden, ben anladim sen sunu bunu demek istedin der. Halbuki hic alakasi yoktur yani demek istedigimle. Sonra ben sinirlenirdim, yaaa ben öylemi dedim, neden hep böyle yapiyorsun diye. Annem´de aglamaya baslar: Tamam kizim anladim ben iyi anne olamamisim demekki, derdi. Insallah ilerde kayinvalidenle iyi gecinirsin, benim yapamadigimi o sana yapar, hani beni begenmiyorsunya, derdi.

Bende kendi evim olsa keske derdim hep, burda beni kimse anlamiyor. Simdi evliyim, kendi evim var. Annemsiz birgün duramiyorum. 1 gün görmesem özlemimden ölüyorum. Her firsatta atlayip anneme gidiyorum. Annem´de öyle oldu ama. Hergün telefonda konusuruz, gittigimde görüsmeyeli yillar gecmis gibi karsilar, geldigime cok sevinir.

ben 35 yasima geldim beni de hala anlamiyo gencsin allah yoklugunu da vermesin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…