- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 63
- 34
- Konu Sahibi Polyannaaaa
-
kv de çalışıyor ama şöyle bi kadın ara beni memnun et mutlu oluyorum mutlu et, düğünümüz coronadan ertelendi herkes evlenemiyorum diye ağlamamı beklerken ben aman sağlığımız yerinde diye enerji saçtım kv telefonda ağlayıp ağlayıp beni ara sesini duyunca moralim düzeliyo demeye başladı rabbena hep bana yani hiç bu kız nasıl demek yokanlamazlar ki...
çalışanı evde oturan anlar mı hiç.
Anlayacağını düşünüyor musunuz gerçekten:/Biliyorum şimdiden gitmeyeceğimi söylüyorum. Ben yorgun oluyorum annemin yanında uzanabilirim ama annenin yanında değil o yüzden sakın beni zorlama diyorum.
Belki gelmeyen takılara ağlıyordurkv de çalışıyor ama şöyle bi kadın ara beni memnun et mutlu oluyorum mutlu et, düğünümüz coronadan ertelendi herkes evlenemiyorum diye ağlamamı beklerken ben aman sağlığımız yerinde diye enerji saçtım kv telefonda ağlayıp ağlayıp beni ara sesini duyunca moralim düzeliyo demeye başladı rabbena hep bana yani hiç bu kız nasıl demek yok
kötü niyet değil aslında ama herkese de ilgi dağıtamazsın ki. bazen insan kendine yetişemiyor.kv de çalışıyor ama şöyle bi kadın ara beni memnun et mutlu oluyorum mutlu et, düğünümüz coronadan ertelendi herkes evlenemiyorum diye ağlamamı beklerken ben aman sağlığımız yerinde diye enerji saçtım kv telefonda ağlayıp ağlayıp beni ara sesini duyunca moralim düzeliyo demeye başladı rabbena hep bana yani hiç bu kız nasıl demek yok
Olabilir onları da alıcakmış, yakın akraba dışında takılanları, sonra o kişilerin düğününde onları takıcakmış bizim adımızaBelki gelmeyen takılara ağlıyordur
Herşeyde olmasada kötü niyet bazı şeylerde oldu var ya beni soğutan beni saymaması ,iki gelin arasında seçim yapması eşit davranmaması mesela böyle şeylerkötü niyet değil aslında ama herkese de ilgi dağıtamazsın ki. bazen insan kendine yetişemiyor.
E yuh yahu..ne kadar mantık hatası var, akla sığmayan bir dolu şey..üstelik sizin ailenizden gördüğünüz insancıl yaklaşımla onların uzaktan yakından alakası yok..haset, sözünün eri olmayan, laftan anlamaz, merhametsiz, kıymet bilmez bir ailenin içine düşmüşsünüz ve hala arkanıza bakmadan kaçmayı düşünmüyorsunuz:///Ben bütün her şeyin doğrusunu söyleyince gıkı çıkmıyor. Ama anlamıyor da. Misal annesi sürekli büyük geliniyle ilgili söylemlerde bulunuyordu annemin yanında ve benim yanımda. Uyardım bende o eve gelin olacağım onunla ilgili konuşan benimle ilgili de konuşur , uyar söylemesin. En az 10-15 oldu. En sonunda patladım demediğim kalmadı sonra annesine söylemiş iki ağlamış acıtasyon annemi ara diyor bana. Sinirle bağırmış gönlünü ben alacakmışım aramam ne diye arayacağım hem suçlu hem güçlü dedim.
Düşün bi de akşama kadar yoğun bir işte çalışıyorum, saygılı bir insanım, kırmam kimseyi falan ona rağmen öyle bir aileye denk gelmiştim, duyan herkes şok olmuştu. Hatta annenin çok yardıma ihtiyacı varsa bi yardımcı ayarlayım bile dedim duyunca ki annem bana evde iş yaptırmıyordu düşün sen çalışıyorsun nasıl olsa yaparsın diye.Evini süpürmek nedir ? Hizmetçi arıyorlar sanki. İyi yapmışsınız ben yapmayacağımı söylüyorum şimdiden. İyi yapmışsınız ayrılmakla, bizimde gelinimiz var onun yüzüne de diyorum "sen yapmak zorunda değilsin anneme ben yapmak zorundayım" diye. Ama sağolsun çok iyidir beraber yaparız onun işi olsa onun işini , bizim işimiz olsa bizimkini.
Ne mutlu sizeDüşün bi de akşama kadar yoğun bir işte çalışıyorum, saygılı bir insanım, kırmam kimseyi falan ona rağmen öyle bir aileye denk gelmiştim, duyan herkes şok olmuştu. Hatta annenin çok yardıma ihtiyacı varsa bi yardımcı ayarlayım bile dedim duyunca ki annem bana evde iş yaptırmıyordu düşün sen çalışıyorsun nasıl olsa yaparsın diye.
İyi ki öyle yapmış ama, ben beni anlayan gönlüme göre bir eş ve ailesine denk geldim, iyi ki de öyle oldu.
Bizim de gelinimizden ne bir beklentimiz olur ne de onun bizden, ama ne yapılacaksa yapılır birlikte. Anne kız ya da iki kız kardeş kadar yakın değiliz belki ama öyle de olmaya gerek yok, saygılı, seviyeliyiz, bu muhabbetimiz gayet yerli yerinde şükür ki.
İnşallah sizde sıkıntınızı çözer mutlu olursunuzNe mutlu size
Ben şuan kendimce mutluyum huzurluyum, ama hiç bişeyi içinde tutamayan bir insan olduğum için sessiz kalmak bazen öfkelendiriyo onu da burda beni hiç tanımayan insanlarla dertleşerek ya da yakınımdaki birkaç dostumla paylaşarak rahatlatıyorum, onlara karşı neşeli sevecen konuşken hani ortamın biranda havasını değiştiren insan rolünden geçip mesafeli az konuşan bi tavra büründüm ve kafam rahat dönüp baktığımda sürekli verici taraf olduğumu karşılığında da bir saygı bile görmediğimi farkettim iyi oldu yaniİnşallah sizde sıkıntınızı çözer mutlu olursunuz
Ben şuan kendimce mutluyum huzurluyum, ama hiç bişeyi içinde tutamayan bir insan olduğum için sessiz kalmak bazen öfkelendiriyo onu da burda beni hiç tanımayan insanlarla dertleşerek ya da yakınımdaki birkaç dostumla paylaşarak rahatlatıyorum, onlara karşı neşeli sevecen konuşken hani ortamın biranda havasını değiştiren insan rolünden geçip mesafeli az konuşan bi tavra büründüm ve kafam rahat dönüp baktığımda sürekli verici taraf olduğumu karşılığında da bir saygı bile görmediğimi farkettim iyi oldu yani
Balayında zırt pırt annesini aramak, yeni evliyken ailesiyle sık sık hatta b*kunu çıkarana kadar görüsmek, en özel anlarınızda bile annesini anmak, her konuşmanıza başbaşa olsanız dahi annesini dahil ettiğini görmek, hele ki çocuk olduktan sonra sürekli “annem gelsin, annem yapsın, anneme gidelim” baskısı ve her haftasonunu annesiyle gecirmek gibi problemlere dayanabilirim diyorsan evlen bence. Balık baştan kokar.Arkadaşlar çok büyük dert olmamakla birlikte canımı çok fazla sıkan bir konu. Ben herhangi bir şeyi kendim istediğim için yaparım. Fakat sevgiliyken ablam rahatsız ablamı ara,doğum günü ara demeler bitmedi. Başta anlamadım aradım geçmiş olsun veya doğum günü kutlamak için.
Kurban bayramında yaşadığımız bir olay var annesi babası bizim eve geldiler yemek hazırlandı , beni çekti kenara "bir şey söyleyeceğim kızma git annemle babama ihtiyaçları var mı sor" dedi. Neyi soracağım yemek hazırladık yiyorlar benim canımı sıkma dedim diye morali bozulmuş gibi surat astı. Başlarında bekleyeceğim ona göre. Asla taviz vermek istemiyorum bu konularda, çünkü kendi yapmadığını benim yapmamı bekliyor. Ben bir kez bile ailemden birini ara demedim. İsteyen düşünür arar zaten.
Anneler gününde özel günlerde kendi isteğimle arıyorum hediyesini alıyorum.
Düğün hazırlıklarını yaparken başka bir şehre gitmemiz gerekiyordu gittik işlerimizi hallettik dönerken annem için güzel bir kıyafet gördüm anneme alayım dedim. "Benim anneme de al" dedi. Bende "sen al ben neden alıyorum" dedim. Sen al ben sana anneme aldığını öderim dedi. (Tabi ki ödemedi) İnanın parasından değil kendisinin yapmadığını bana yaptırmaya çalışıyor.
Şuana kadar hiç anneler gününü dahi kutlamamış bir insan. Bunların hepsini söyledim , çok kıymetliyse şimdiye kadar yapsaydın. Benden neden bekliyorsun,anneme ne alsam anneme de diyor. Kendin düşün yap diyorum artık, epey zamandır bu konudan tartışmadık, düzeldi sanıyordum.
Annesi bugünlerde rahatsız neredeyse her gün arayıp soruyorum. Dün bir mesaj "annemin morali çok bozuk aramanı rica ediyorum yazmış kızma falan demiş." Duvara anlatsam anlar bu adam anlamıyor. Şimdi konuşmuyorum bana yazma seninle konuşmak istemiyorum dedim. İnanın bıktım bu huyundan en sonunda "ana kuzususun madem evlenme, dizinin dibinde otur" bile dedirtti bana. Bir süre düzeliyor yine aynı oluyor.
Aynen öyle tek kv kp değil teyzeleri bir tuhaf onların kızları desen ayrı değişik eltim onlarla bir oldu çoğu zaman beni dışladılar sonra bana ablalık yapıyo gibi göründü insanlara iyi görünmek adına vs vs bi sürü şey tamamen sülalesinden soğudum yani kv ninde bunda payı var bana göz göre göre söylenen yapılan hiç bişeye sesini çıkarmadı onların huyunu bildiği halde bende lafımı söyledim ama kavga durumuna getirmedim yoksa saç baş dalarım o yüzden gelmiyorum gitmiyorum çünkü biliyorum sürekli iç içeler öyle kv kp görüp gidemiyosun çok sık da aramıyorum gerçekten beni tanımadan peşin hüküm verip ayrı gayrı yaptılar kendileri bilir dedim ben hepsini sevmiştim belkide ondan kırıldım yoksa takmazdım yani şuan sevmediğim için takmıyorum mesela , tabiri caizse maymun gözünü açtıBazen insan olayların içindeyken sadece savruluyor ne olduğunu anlamayabiliyor, bu olayda size belki dışarıdan ne olduğunu görmenizi sağladı, olayları bu şekilde görerek düzelmesini sağlayabilirsiniz en azından, aksi takdirde de olaya ona göre yön vermiş olursunuz. Neticede nişanlısınız ve nişanlı kalmanın amacı bu, birbirinizi ve özellikle de aileleri tanımak.
Aynen öyle tek kv kp değil teyzeleri bir tuhaf onların kızları desen ayrı değişik eltim onlarla bir oldu çoğu zaman beni dışladılar sonra bana ablalık yapıyo gibi göründü insanlara iyi görünmek adına vs vs bi sürü şey tamamen sülalesinden soğudum yani kv ninde bunda payı var bana göz göre göre söylenen yapılan hiç bişeye sesini çıkarmadı onların huyunu bildiği halde bende lafımı söyledim ama kavga durumuna getirmedim yoksa saç baş dalarım o yüzden gelmiyorum gitmiyorum çünkü biliyorum sürekli iç içeler öyle kv kp görüp gidemiyosun çok sık da aramıyorum gerçekten beni tanımadan peşin hüküm verip ayrı gayrı yaptılar kendileri bilir dedim ben hepsini sevmiştim belkide ondan kırıldım yoksa takmazdım yani şuan sevmediğim için takmıyorum mesela , tabiri caizse maymun gözünü açtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?