- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 63
- 34
- Konu Sahibi Polyannaaaa
-
Çok ayıp ya düşüncesizlik 1 babanız var demek falan, Rabbim nur içinde yatırsın şu mübarek cuma gününde sizlere kalan büyüklerinize sağlıklı ömür nasip etsin Rabbimben kolay kolay baba diyemedim zaten kendisine. süreklide böyle söyleyince de itti tam alıştım tlf hariç baba derken. kendi öz babam rahmetli oldu sonrasında da 5 6 ay hiç baba diyemedim. o esnada başta aynı şeyi yaptı eşime söyledim babanı uyar die kesti bir süre sonra devam etti yine.. ama ben saygısızlık etmemeye çalıştım. şimdiler de yeni laf doladı ağzına 1babanız var haaa die.. babamın olmayışına alışamazken..
Zaten arıyordum ama nişanlıma anneni aradım,anneni aradım demiyordum. Hasta diye günde 2 kez aradığımda oldu. Söyledim şimdi ne kadar rahatsız olursa olsun ben aramıyorum benden yalakalık yapmamı istiyorsun diye.Annesi aramadıysa siz de aramayın. Annecilik bekliyorsa kızı gibi davranmayı bilmeli
İnanın çok çekiyorum kendimi ama ailesi sürekli gelmek istiyor , aranmak istiyor. Hasta diye aradım daha fazlasını istiyorlar , konuştum bundan sonra asla kimseyi aramam diye. Rica etme adı altında beni yönlendirme dedimDaha evli bile degilsiniz neden bu kadar samimi oldunuz kiilerde siz bu adamdan cok cekersiniz benden soylemesi
Bence de büyük düşüncesizlik. Rabbim babanızın mekanını cennet eylesin.Çok ayıp ya düşüncesizlik 1 babanız var demek falan, Rabbim nur içinde yatırsın şu mübarek cuma gününde sizlere kalan büyüklerinize sağlıklı ömür nasip etsin Rabbim
Konu sahibi bunca şeye rağmen nişanı atacak kadar güçlü değil ama. Kızınız da öyle olsun mu isterdiniz gerçekten ?Seni boyle yetistiren annenin babanin alnindan operim. Ne yaptilar da sen boyle akli basinda bir kiz oldun. Ah recetesi olsa da verseler aynilarini kizima yapsam..
terbiyesiz adam ya. çok sinir oldum. başınız sağolsun. sabır diliyorum sizeben kolay kolay baba diyemedim zaten kendisine. süreklide böyle söyleyince de itti tam alıştım tlf hariç baba derken. kendi öz babam rahmetli oldu sonrasında da 5 6 ay hiç baba diyemedim. o esnada başta aynı şeyi yaptı eşime söyledim babanı uyar die kesti bir süre sonra devam etti yine.. ama ben saygısızlık etmemeye çalıştım. şimdiler de yeni laf doladı ağzına 1babanız var haaa die.. babamın olmayışına alışamazken..
Merhaba, suan nisani atacak gucte olmasa bile sabrinin sinirina gelindiginde kesip atacak gibi bir izlenim aldim ben. En azindan farkindaligi cok yuksek. Mesela kayinpederi "gec mutfaga ufak ufak alis"dediginde kendini parcalarcasina ugrasip 5 cesit yemek cikarip da bunu marifet sayacak cok genc kiz var. Konu sahibi kendini ispatlama cabasina girmemis. Sirf kadin oldugu icin ona yemekten sorumlu devlet bakani muamelesi yapilmamasi gerektiginin farkinda. Mesela nisanlisi su istemis, suyun yanina kahve de yapip ikisini kirmizi kurdeleyle sunumlayip buyur erim yigidim afiyet olsun kafasi yasayacak olan cok genc kiz var. Konu sahibi 1 yasinda buzagilar bile suya gidiyor kalk kendin al demis :) yani en azindan farkindaligi cok yuksek. Ben sizi bu forumdan taniyorum ve yorumlarinizi da begeniyorum, kendime yakin buluyorum. Ne demek istediginizi de az cok anladim. Ancak benim demek istedigim bu konu sahibinde isik gordum, en azindan olan bitenlerin farkinda. Inanin olan bitenin farkinda olmayan o kadar cok genc kizimiz var ki, uzuluyorum.Konu sahibi bunca şeye rağmen nişanı atacak kadar güçlü değil ama. Kızınız da öyle olsun mu isterdiniz gerçekten ?
Evini süpürmek nedir ? Hizmetçi arıyorlar sanki. İyi yapmışsınız ben yapmayacağımı söylüyorum şimdiden. İyi yapmışsınız ayrılmakla, bizimde gelinimiz var onun yüzüne de diyorum "sen yapmak zorunda değilsin anneme ben yapmak zorundayım" diye. Ama sağolsun çok iyidir beraber yaparız onun işi olsa onun işini , bizim işimiz olsa bizimkini.Çok iyi yapmışsın, eski nişanlımla aynı şeyleri yaşamıştım, meğer kv fiştekliyormuş, aramıyor, Bi gün gelip Bi şeye ihtiyacın var mı demiyor diyeEvini falan süpürecekmişim, günlük arayacakmışım falan, nişanlı insandan beklentiye bak nişanlı olduğum kişi şehir dışında yaşıyordu tabi. Sonrasında kv daha neler neler yaptı ki ah allahım aklıma bile getirmek istemiyorum, iyi ki yapmışta düğüne 10 gün kala basmışım tekmeyi, yoksa neler olurdu az çok tahmin ediyorum.
Konu sahibi olmaması gerekenlerin farkında ama bana da farkındalık yaşamasına rağmen bu saatten sonra nasıl döneyim diyerek göz göre göre çok yanlış evlilikler yapan kadınlardan biri olabilir izlenimini verdi.Merhaba, suan nisani atacak gucte olmasa bile sabrinin sinirina gelindiginde kesip atacak gibi bir izlenim aldim ben. En azindan farkindaligi cok yuksek. Mesela kayinpederi "gec mutfaga ufak ufak alis"dediginde kendini parcalarcasina ugrasip 5 cesit yemek cikarip da bunu marifet sayacak cok genc kiz var. Konu sahibi kendini ispatlama cabasina girmemis. Sirf kadin oldugu icin ona yemekten sorumlu devlet bakani muamelesi yapilmamasi gerektiginin farkinda. Mesela nisanlisi su istemis, suyun yanina kahve de yapip ikisini kirmizi kurdeleyle sunumlayip buyur erim yigidim afiyet olsun kafasi yasayacak olan cok genc kiz var. Konu sahibi 1 yasinda buzagilar bile suya gidiyor kalk kendin al demis :) yani en azindan farkindaligi cok yuksek. Ben sizi bu forumdan taniyorum ve yorumlarinizi da begeniyorum, kendime yakin buluyorum. Ne demek istediginizi de az cok anladim. Ancak benim demek istedigim bu konu sahibinde isik gordum, en azindan olan bitenlerin farkinda. Inanin olan bitenin farkinda olmayan o kadar cok genc kizimiz var ki, uzuluyorum.
Kesinlikle, zaten konuştuğumda söyledim. Aynı şeylerden birini yaşamak durumunda uğraşmam bitiririm diye. Ben hizmetçi olmayacağımı kendisine ve ailesine hep söylüyorum. Bizim eve geldiğinde bir şey istediğinde artık kalkıp alıyor ya da yerini soruyor.Merhaba, suan nisani atacak gucte olmasa bile sabrinin sinirina gelindiginde kesip atacak gibi bir izlenim aldim ben. En azindan farkindaligi cok yuksek. Mesela kayinpederi "gec mutfaga ufak ufak alis"dediginde kendini parcalarcasina ugrasip 5 cesit yemek cikarip da bunu marifet sayacak cok genc kiz var. Konu sahibi kendini ispatlama cabasina girmemis. Sirf kadin oldugu icin ona yemekten sorumlu devlet bakani muamelesi yapilmamasi gerektiginin farkinda. Mesela nisanlisi su istemis, suyun yanina kahve de yapip ikisini kirmizi kurdeleyle sunumlayip buyur erim yigidim afiyet olsun kafasi yasayacak olan cok genc kiz var. Konu sahibi 1 yasinda buzagilar bile suya gidiyor kalk kendin al demis :) yani en azindan farkindaligi cok yuksek. Ben sizi bu forumdan taniyorum ve yorumlarinizi da begeniyorum, kendime yakin buluyorum. Ne demek istediginizi de az cok anladim. Ancak benim demek istedigim bu konu sahibinde isik gordum, en azindan olan bitenlerin farkinda. Inanin olan bitenin farkinda olmayan o kadar cok genc kizimiz var ki, uzuluyorum.
Hala düşünüyorum, düğün günü bile olsa ben sadece kendimi düşünürüm. Düzelttiği kendine göre doğru olduğunu sandığı çok şey vardı, izah ettim düzeltti kendini.. Misal bizim eve gelince benden istemiyor artık kalkıp alıyor , yerini soruyor. Bir yere gideceğimiz zaman annem ve babamdan izin istiyor. Zamanla oturttuğum çok şey var. Sadece bunu aşmak zor benim için. Ne yazık ki "yontuyoruz". Abimde böyle yengem şekillendiriyor, çünkü o da kırk kez söylesen anca yapabilecek anlayabilecek kafada. Bilmiyorum düşünüyorum hala ama annemle de paylaşıyorum zaten.Konu sahibi olmaması gerekenlerin farkında ama bana da farkındalık yaşamasına rağmen bu saatten sonra nasıl döneyim diyerek göz göre göre çok yanlış evlilikler yapan kadınlardan biri olabilir izlenimini verdi.
Burada bir üye yazmıştı, kuaförde düğün makyajı yaptıran gelin ve annesi kuaförle damat hakkında dertleşiyormuş, dertleştikleri konuda saygısızlık ve şiddet var. Kuaför dayanamayıp o zaman evlenmeseniz mi deyince gelinle annesi birlik olup olur mu öyle şey canım herşey ayarlandı nasıl evlenmeyelim falan diye kuaföre tepki göstermiş. Ben de içine sinmemesine rağmen nişan atmayıp sonra da çok mutsuz olan insanlar tanıyorum ve bu yüzden de farkında olmak her zaman doğru kararlar vereceğimiz anlamına gelmiyor. Bazen hatice değil netice önemli oluyor amiyane tabirle.
Konu saihibi umarım iyice düşünür tartar ve kendisi için en doğru kararı verir.
Ben bundan sonra aramam bekleme dedimaz önce telefonuma eşimden gelen mesaj.
eşim: Bugun cuma annemle babamı aramayı unutma
ben: iyi o zaman sende benimkileri ara :*
klasiklerden
benim yapcağım varsa da yapmıyorum böyle biri bişey diyince, önceden arardım şimdi aramıyorum kv bir iki kez sitem etti her zaman bir olcak diye bişey yok çalışıyorum ben aklıma gelmiyo aklımda cuma için aramak düşüncesiyle yaşamıyorum yani diyorum bozuluyo ,annemi arayıp pelinin canı mı sıkkın diye darlıyo bu sefer de annemde kırgın olduğumu soğudumu biliyo ya anlat söyle içinde tutma böyle davrandıkça karşı tarafta ne olduğunu anlamıyo diyo, ama söylesem oğlunu arayıp ağlıcak kardeşlerine anlatıcak eltime anlatıcak olay büyücek yani gerek yok içimde kalsın zamanı gelince söylüyorum zaten diyorum, kızım bi yanlışım olursa uyar bende seni uyarırım diyo kv ama biliyorum ki aramızda kalmıcak aile apartmanı ve çok içli dışlılar neden benim canımı sıkan bişeyi başkası bilsin diyorum yeri geldiğinde de tak tak söylüyorum lafı siz böyle yaptınız şöyle yaptınız diye bir çırpıda öfkeyle savurmuyorum çünkü sinirlendiğimde gözüm kimseyi görmezaz önce telefonuma eşimden gelen mesaj.
klasiklerden
benim yapcağım varsa da yapmıyorum böyle biri bişey diyince, önceden arardım şimdi aramıyorum kv bir iki kez sitem etti her zaman bir olcak diye bişey yok çalışıyorum ben aklıma gelmiyo aklımda cuma için aramak düşüncesiyle yaşamıyorum yani diyorum bozuluyo ,annemi arayıp pelinin canı mı sıkkın diye darlıyo bu sefer de annemde kırgın olduğumu soğudumu biliyo ya anlat söyle içinde tutma böyle davrandıkça karşı tarafta ne olduğunu anlamıyo diyo, ama söylesem oğlunu arayıp ağlıcak kardeşlerine anlatıcak eltime anlatıcak olay büyücek yani gerek yok içimde kalsın zamanı gelince söylüyorum zaten diyorum, kızım bi yanlışım olursa uyar bende seni uyarırım diyo kv ama biliyorum ki aramızda kalmıcak aile apartmanı ve çok içli dışlılar neden benim canımı sıkan bişeyi başkası bilsin diyorum yeri geldiğinde de tak tak söylüyorum lafı siz böyle yaptınız şöyle yaptınız diye bir çırpıda öfkeyle savurmuyorum çünkü sinirlendiğimde gözüm kimseyi görmez
Kandiller var kandilleraz önce telefonuma eşimden gelen mesaj.
klasiklerden
ben başta arıyordum annemi de arıyorum ,çünkü samimiyetine inanıyodum ama yaşadıklarımdan sonra soğudumgerçekten eşimin ailesini seviyorum.
el üstünde tutarlar beni ama bir şey var aşamıyorum o şeyi.
aramak güç geliyor...
Ama kendi annemi her gün ararım.
bencillik mi bilmiyorum.
değişik
yok canım biz utanmayız.Kandiller var kandillerÇok şükür geçtik onları. Ben aramak zorunda değilim içimden gelrise ararım sen de aramak zorunda değilsin dedim. O özellikle annemi babamı arıyor ki utanıp ben de arayayım. Ama aramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?