- 15 Kasım 2014
- 1.234
- 1.732
- 133
- Konu Sahibi Polyannaaaa
-
Daha da kocamak istemezsiniz o hâlde. Şahsen ben arada çok büyük sorunlar olmadığı sürece annesini aramayan insandan iyi bir eş olacağına inanmam. Yani sizin ilgiye ihtiyacınız olsa, bir tanıdığına "Polyannaaaa ilgi istiyor, onu ara, yanına git" diye ısrar edecek demek.Bu yaşımda kocadım zaten.
Annesi aramadıysa siz de aramayın. Annecilik bekliyorsa kızı gibi davranmayı bilmeliAnnesi beni hiç aramadı mesela. Bir üye yazdığında farkettim beklentim olmadığı için belki de. Alıştırmak çok zor.
Balayına gelmedi ama balayına gidiyoruz diye zorla verdik annelerini eşimin abilerine. Sonra geldikten sonraki gün resmen dinlenmeden getirmeye kalktılar ilk büyük kavga orda patladı zatenBalayı dahil miiiii ?
Ben buna inanmıyorum açıkcası çünkü erkeklerin geneli uzaktan kumandalı araba gibi anne bişey söylediğinde onu yerine getirmek için harekete geçiyorlarBence annenin haberi bile yok. Var öyle tipler. Kendisi ailesini belki önemsemezbile, ama başkalarından saygı bekler.
Bu kadar sinir bozucu olmasada benzerlerini yaşadım anneler gününde anneme hediye alsam aynisindan annemede alalım derdi alırdım hep yapınca sinirim bozuldu en son neden herşeyi aynı almak zorunda mıyız onun ihtiyacı ayrı diğerinin ayrı ve sen böyle yaptıkça yapasim gelmio die die derdimi anlatabildim çok şükür...İlla daha kötü olacak die bişey yok ins sizdede olumlu yönde düzelme olurda halledebilirsiniz Eşim hiç gecmisteki gibi değil çok şükür hatta yaptığı sacmaliklara gülüo ne kadar çocukça cahilce davranmisim dieB
Bilmiyorum neden beklenti içine girerler ki? Zorla arayınca merak ettiğimden aramıyorum açıkçası. Bu defa uzun süre konuşmamayı düşünüyorum. Kafamı dinlemek istiyorum bir süre. Cuma günleri aranınca Cuma günlerinin hayrımı artıyor nedir ? Zamanla aşabilir miyiz biz bunu.
Haaa tek annede değilHayır , annemin doğum günüydü pasta alacaktım bana diyor ben hediye alacak mıyım? Annemi çok nadir arar. Gerçekten ablamı , yengemi , annemi ara demeleri bitmedi.
Dün akşam konuştum şuana kadar olan biten her şeyi. Verecek tek cevabı yoktu. Bende aynen senin yaptığın gibi söyledim. Ben yalakalık yapamam , sürekli aileni arayamam ki zaten kimseyi aramam sen bilmiyor musun diye. Biliyorum dedi , sadece annesi telefonda ağlamış dayanamamış moral ver diye demiş keşke demeseymiş. Annesinin laf sokmalarını (çoğunu bilmiyordu) her şeyi söyledim. Ben kul köle olmam ne sana ne ailene. Beni de kimse ezemez emri vaki yapamaz dedim. Ben senin emir elin değilim zamanında ablamı ara demiştim yapmadığı kalmadı bana. Yengemi ara ara dedin , şimdi annemi ara. Yaranmak için beni kullanıyorsun dedim. Annen o kadar astımdan rahatsızlandım aradı mı diye sordum hayır dedi. Neden düşünceli görünen ben oluyorum dedim.Ayrıca anneni merak etmiyorum ki arayayım dedim o beni etmiyorsa ben neden edeyim? Baban aynı şekilde hizmetçi gibi görür iki gün sonra beni anneme gidelim diye zorlasan da gitmem temizliğini yap desen yapmam. Ben ayrılmak istiyorum babama da söyleyeceğim dedim. Tabi korktu tamam sana asla bir şey demeyeceğim ara , yap , et gibi. İstediğini yap dedi.Yaşadıklarının çoğunu yaşadım eşimin ailesiyle bı bağı yokken bı nisanlandim sürekli aramalar ben annemle konuşuyorum die telefon beklemeler kv tarafindan...Ama neysem o oldum yapmacık davranmadim zaten asla yalakalikta yapamam kimse kusura bakmasın eşimi çok sevmesem nisanliyken bitirirdim ama çok aşıktım halada öyle çok şükür...Eşimin de beni kırdığı anlamadığı yerler oldu ama anlattım annemi arayan benim çünkü kızıyım saatlerce konusacak şeyim var ama annenle yok araması gereken biri varsa oda evladı olarak sensin falan derken anladı zamanla gördü... Asıl konu ne bilio musun büyük ihtimal annenle aran iyi sürekli gorusuyorsun kv istiyorki benlede öyle olsun saçma bı kıskançlık davranış yanlış tavır yanlış sen o boşluğu oglunla doldur öyle olgun ol ki zamanla kv yi sen çok sev sen ara...Bunlar napio şikayet edip zorla aratınca kıymetli mi olunuyor iş inada biniyor haliyle sen nie evladı gibi davranican sanki damat adayı öyle de kızın ailesine...Kız ailesi için kizlarina iyi davranıyor mu damat tmm damattan iyisi yok ama gelin herkesi mutlu etmek zorunda oldu canim yaa gece gece amma sinirlendim konuda kendi nisanliligimi ve evliligimin ilk yıllarını gördümama kaç kurtul daha kötü olur diyenlere de katılmıyorum bunu en iyi sen analiz edip bilirsin ama nişanlın anlamiyorsa da kendne yazık etme derim
Aynen konuştum bende bir ana sende var sanki bizde yok. Bizimki neden beklenti içinde değil dedim. Ben sürekli görüyorum dedi soruyorum görünce dedi. Bende sen benim için geliyorsun annemi sormak için değil dedim. İyi yapmışsınız bende içimdekileri hep söyledim cevap bulamıyorlar da. Çünkü onlara göre gelin yapmak zorunda.benim esimde ilk zamanlar isten gelir annemlerle konustun mu derdi.
bende hani iyilermi falan diye merak ediyor saniyordum
durum farkliymis tabi annesi aranmali beyimizin sonradan idrak ettim 2 hafta hergun sordu aramadim dedim
niye aramiyosun dedi neden arayayim dedim gelinleri degilmisin insan bi sorar dedi
sende benim annemin damadisin ustelik benim sulalem seninki kadar kalabalikta degil bir annem bir abim var sen kac kere aradin dedim
aradımi aramadi banada bir daha aradin mi diye sormadi.
gecen annem telefonda x napiyo 2 aydir gorusmedik dedi esimde yanimdaydi bende onunkileri aramiyorum 2 aydir oyuzden aramiyordur dedim diye bozuldu beyimiz
krndilerininki ana da bizimkiler mahalle muhtari sanki
Çok iyi yapmışsın, eski nişanlımla aynı şeyleri yaşamıştım, meğer kv fiştekliyormuş, aramıyor, Bi gün gelip Bi şeye ihtiyacın var mı demiyor diyeDün akşam konuştum şuana kadar olan biten her şeyi. Verecek tek cevabı yoktu. Bende aynen senin yaptığın gibi söyledim. Ben yalakalık yapamam , sürekli aileni arayamam ki zaten kimseyi aramam sen bilmiyor musun diye. Biliyorum dedi , sadece annesi telefonda ağlamış dayanamamış moral ver diye demiş keşke demeseymiş. Annesinin laf sokmalarını (çoğunu bilmiyordu) her şeyi söyledim. Ben kul köle olmam ne sana ne ailene. Beni de kimse ezemez emri vaki yapamaz dedim. Ben senin emir elin değilim zamanında ablamı ara demiştim yapmadığı kalmadı bana. Yengemi ara ara dedin , şimdi annemi ara. Yaranmak için beni kullanıyorsun dedim. Annen o kadar astımdan rahatsızlandım aradı mı diye sordum hayır dedi. Neden düşünceli görünen ben oluyorum dedim.Ayrıca anneni merak etmiyorum ki arayayım dedim o beni etmiyorsa ben neden edeyim? Baban aynı şekilde hizmetçi gibi görür iki gün sonra beni anneme gidelim diye zorlasan da gitmem temizliğini yap desen yapmam. Ben ayrılmak istiyorum babama da söyleyeceğim dedim. Tabi korktu tamam sana asla bir şey demeyeceğim ara , yap , et gibi. İstediğini yap dedi.
gelinden herşeyi bekliyolar madem bu kadar adetlerine goreneklerine baglilar evlenirken dugun zamanida gorseydik o adetleri gelenekleri.Aynen konuştum bende bir ana sende var sanki bizde yok. Bizimki neden beklenti içinde değil dedim. Ben sürekli görüyorum dedi soruyorum görünce dedi. Bende sen benim için geliyorsun annemi sormak için değil dedim. İyi yapmışsınız bende içimdekileri hep söyledim cevap bulamıyorlar da. Çünkü onlara göre gelin yapmak zorunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?