"Annemi ara" baskısı

Aslında çözüm çok basit; söylediğinde aramayın. İnadına aramayın. Gerekirse "ben neden arıyorum, kalk kendin ara" diye çıkışın. Niye kendinizi strese sokuyorsunuz ki? Madem anne kuzusu, evlenmeyip annesinin dizinin dibinde otursaymış.

Babani karıştırma bence kendin konuş gerektiği zaman veya istediğim zaman kendim ararım bunun yüzünden gerilemeyelim de yada aynı baskıyı sen de ona yap bakalım ne yapacak
Çok yaptım, şimdi annesi hasta asla aramayacağım bir daha kaç kez aramıştım oysa. Şikayet ediliyorum büyük ihtimal. Babamdan çekiniyor o yüzden dedim.

İnsan ailesinin değerini daha iyi anlıyor ele karışınca.

tabi ben mesela ailem gezmiyor ne biçimler hayatı yaşamayı bilmiyorlar nişanlımın ailesi ne güzel gezmeyi seviyorlar diye küçümserdim. ama onun ailesinin ne kadar pimpirik ne kadar kalmaya bayılan her şeye karışan insanlar olduğunu görünce benim ailemin normal olduğunu hissettim.
parmağına iğne değse evham yapıp ahlanıp vahlanıyorlar eşimide kendilerine benzetmişler hayat enerjimi emiyolar zaman zaman

benim esime de ben derim ara diye nadiren ama kendi annesi icinde derim bazen. Sadece kendi annem icin değil. Ama esya aldirip oderij deyip odememesi ve bu kadar ara ara baskısı cok fazla. Hayirli olsun, gecmjs olsun, bayram,yilbasinda ararsin. Zaten sen ariyormussun. Her gun aramak nedir

Benim kv 3 tane gelini var.. Ben de yapmam kimsenin temizliğini diyorum ki 3 tane kapı giibi oğlu var tutsunlar bikaçtane yardımcı abla yaptırsınlar temizliğini.kimse kimsenin hizmetçisi değil herkes yerini bilicek.

Yüzünü erken göstermiş

Benim bu konuda en cok canımı sıkan nişanlı kişisinin sizi koordine etmesi. Sanki siz onun yönetici asistanısınuz bunu yap orayı ara bu kişi ile samimi ol. Sanki bilgisayar oyunu oynar gibi komut veyor. Kişiliğinize saygısı yok
Kv kişisinin beklentisi olabileceği oglunu dolduruyor olma ihtimali, ileride evlilikte işin çığırından çıkma riski falan bunlara hiç girmiyorum.
Biri bana şu kişiyi ara dese kessen aramam(ameliyat vefat vs tarzı durumlarda Habet verilir ama dün aramışsın bugün tekrar ara tarzında dese aramam)

Son düzenleme:
Benim ki de 'ee bende bişey alsaydım pelin' der ee alsaydın o zaman ben mi söyliyim derim ben ne anlarım kadına hediye almaktan der onun annesine de ben seçerim,artık almıyorum yapsın
Kendi annelerine alınmasını düşünüyorlar ama bize gelince alacak mıyım alsaydım oluyor

Bunlardaki kafa da bu aslında. Bir kez oturmaya geldiler babası diyor ki "bize yemek yapacak mısın" , "gel mutfağa alış" yüzüne baktım nişanlı kişisinin rengi attı. Ben işten geç geliyorum dedim. Biliyor huyumu aslında

Bı de ek olarak, elbisenin parasını hatırlatın geri ödesin sozunde dursun.

Evet onun annesi babası benim değil. Mesela babam telefonda konuşmaktan hoşlanmaz bende aramam. Annemle sürekli konuşurum %90 annem arar. Müsait miyim sorar. Çünkü kendi annem babam ona göre davranırım. Zorla aratınca mutlu mu oluyorlar anlayamıyorum

Bana da dediler öyle izindeydi kayınpeder kaynanam umrede ben 8-17 çalışıyorum yemek istedi ben de vaktim yok siz evdesiniz siz yapın bana da verin dedim herkes şansını deniyor işte olmayacağını söyleyince bozulacaksa bozulsun

İlla iç içe olunacak kimsesin yaşam alanı olmayacak ortak alan olacak çünkü. Kayınvalidelerinden ne gördülerse onu yapıyorlar.

Söylerim zaten ben yüzlerine söylerim deyince surat düşüyor. İyi demişsiniz sevdim bu taktiği. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…