"Annemi ara" baskısı

Bunlarda öyle , mesela hafta sonu nişanlımla bir yere gideceğiz ben hiç gezmiyorum diyormuş annesi. Hafta içi eşinle gez, ama yok olur mu. İlla bir şey söylenecek.

Özel günlerde iki anneyi de ayırmayın tabi ama onun dışında anneme her aldığım şeyi kayınvalideme niye alıyormusum saçma. Çok düşünceli çok kibar biriyle evlenıyorum imajı veriyor annesine ama sizi bunalta bunalta

Köprüyü geçene kadar.. diye başlayan bir laf vardır. Sizinki o hesap olmuş. Nasıl olsa nikah olunca ayrılmayı göze alamaz diye düşünüyor alttan alıyor şimdilik.
Ben hep söylüyorum ayrılmayı her türlü göze alırım diye. Evli , nişanlı fark etmez. Sensizde bana bir şey olmaz diyorum işim var muhtaç değilim sana diye.

Aynen durum bu. Bunaldım iyice, bundan sonrasında ayıracağım hak etmiyor

İlla iç içe olunacak kimsesin yaşam alanı olmayacak ortak alan olacak çünkü. Kayınvalidelerinden ne gördülerse onu yapıyorlar.
Kayınvalideden çekmiş söyler ,öyle olmamaya çalıştığını belirtir ama herşeye karışır kıyas ve kıskançlık çok fazla ,ararım bak x ablanlayız bizde (eltim için) şunu şunu yapıyoruz diye nispet yapar iyi ne güzel derim senle de yaparız der hani sanki çocuk gönlü alıyomuş gibi iyi de ben istemiyorum ki seninle bişey yapmak o kendine çocuklarına bişeyler aldırır bu da onu aldım bunu aldım diye caka satar ben bişey istemem ben kötü olurum böyle şeyler işte ya

Dozu aştı artık hiç aramam. Kimse beni yönlendiremez.

Bunlarda öyle , mesela hafta sonu nişanlımla bir yere gideceğiz ben hiç gezmiyorum diyormuş annesi. Hafta içi eşinle gez, ama yok olur mu. İlla bir şey söylenecek.

babası geçen, arada geliriz kalırız diyor hiç gelin demiyorum. suratımı düşürüyorum ben çağırdığımda gelebilirler ancak kayınvalidem zaten hımbıl bir bardağı bile sofradan kaldırmaz hizmet etmek istemem her gün her gün 1 gece yatın gidin modunda oluyorum kv anlıyorda kayınpeder biraz vurdumduymaz

Kayinvalidem bir defa onu az aradığıma dair eşime sitem etmiş. Ben de direk sen benim annemi babamı kaç defa arıyorsun dedim ve olay kapanmıştı. O saatten sonra istediği kadar söylensin dursun kayinvalidem. Bence siz de takmayın, ara diyorsa da bu seni ilgilendirmez diyin geçin mesela morali bozuluyorsa da bozulsun

En iyisi , siz mesafe koymadıkça hizmetçi yerine koyuluyorsunuz. Ben yatılı istemiyorum zaten yakın mesafe. Alt katında oturmamızı istediler asla kabul etmedim. Hep aynı zaten bizim canımız yok. Biz kaynanamıza yapardık oluyor yapmasaydın napıyım.

Ben ciddi ciddiii düşünürdüm evlenmeyi. Çünkü nişanlısınız şuan ve böyleyse evlenince hergun aramanı, onunla buluşup gezmeni, sizin bulusmalara katılmayı, sizin ona gitmenizi isteyecek. Siz karşı ciksaniz da çok yorar insanı bu.

Bunlar hep isaretler iste..o yuzdendir ki hep uyariyoruz yeni evlenecek olanlari biz yandik kizlar siz yanmayin..fakat biz anne sozu dinledik mi dinlemedik..bence hele de yasiniz gencse hanimlar bir omru ki baska hayat yok bu olmamis adamlar icin oldurmeyin..bari sizler kurtulun

Aynen el pençe duralım etraflarında bunu istiyorlar . Bundan sonra aramıyorum zaten bende rahatsızlanıyorum kim aradı şimdiye kadar. Hiç kimse.

Sizde aynısını yapın herşeye zorlayın anneni aratın güzel bir kendi ailen ile muhatap et durmadan sürekli ısrar et ağzınla kendine hediye iste mesela bilezik alana kadar illallah ettir her konuda baskı yapmaya başla.

Aynen el pençe duralım etraflarında bunu istiyorlar . Bundan sonra aramıyorum zaten bende rahatsızlanıyorum kim aradı şimdiye kadar. Hiç kimse.
Ya hayır bir de ne konuşacaksınız sürekli ben onu anlamıyorum. Şahsen ben bir yerden sonra konu bile bulamiyorum. Merak ettiğinde arar insan, görev gibi dikte edilmesi çok saçma

Bende hiç bir yere gitmiyorum coronadan dolayı zaten öyle bir isteğim öncesinde de olmadı nişanlım bu durumdan şikayetçidir herkes bi yere gitmek gezmek ister sen benden hiç bişey istemiyosun der , çünkü anneden öyle görmüş eşine gezdir beni oğullarına bizi de gezdirin der sürekli ,eltimler bir yere gitse bizi hiç çağırmıyonuz der yahu sen kötürüm müsün okuma yazman mı yok al eşini kardeşini gez git nereye gitmek istiyosan ,bi arkadaşımın cafesi açılmıştı onu görmeye gittik içeri girmedik çocuğu dışarı çağırdık bu kadar yani nişanlım laf arasında anlatmış kv ye , kv bana msj özledim sizi bi haftasonu bizi de gezmeye götürün hani sanki biz çok geziyoruz ya bende dedim ben gezmiyorum x (oğlu için)müsait haftasonu söyle gezdirsin dedim corona var kadın gezme derdinde benim ailem dışarı çıkmıyor insan görmüyor bir kere demediler damat bizi gezdirsin diye , onlar yine çalışıyor sıkıldım gezdirin derdinde kendini kraliçe moduna alıyor

ALLAH sabır versin.

Bizde de benim adamın hiç arama sorma huyu yok ben arıyorum annesini,babasını hatta kızıyorum ara sıra anneni babanı ara hal hatır sor diye :/ Sizinki baya anneci ileride çok sıkıntı yaşarsınız gibime geliyor.

Evli bile değilmişsiniz evli sandım başta. Ben şimdi bile aramıyorum kayınvalidemi ki bir de sevgiliyken arayacağım. Telefon numarası bile yoktu bende. Neden bu hale geldiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…