• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemi aradın mı aşkım ? ara aşkım ara aşkım

eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor ayda en az 1 defa ki bu aralar hemen hemen her hafta gelir gideriz. her dönüşümüzde annemi aradın mı aşkım... her onların dönüşünde ara aşkım.. haftada bi arıyorum mutlaka zaten. eşim böylşe söyledikçe inadına arayasım kaçıyor resmen. gelin kaynana gibi değiliz hiç çok severim o da beni severr. ben herkese karşı böyleyim vıcık vıcık değilim olamam.. kaynana kavramını eşim sayesinde öğrenmiş oluyorum... kadına içten içe bi tuhaf oluyorum resmen..
Eşine aynen böyle anlat

Eşim de halasını aramadığım için dertleniyordu. bir gün tepem attı bugüne kadar hep ben aradım zaten dedim. o arayamıyor demek ki diyince patlamıştım. abinin sevgilisini günde 2-3 kez aramasını bilen kadın beni bir kez olsun arayabilirdi dedim. haklısın dedi ve konu kapandı :KK71::KK71: şimdi ben aramıyorum o da beni zaten aramıyordu ohh. ayrıca bende de vardır keçi inadı biri bana zaten benim de bildiğim bir şeyi yap vs dese yapacağım olsa da yapmıyorum. inadımdan ölebilirim :KK70::KK70:

Eşini uyar bence.. Sen hatırlatma bana ben içimden geldiği vkit kendi isteğimle aramak istiyorum. Sen böyle yapınca mecburiymiş gibi geliyor de.. O zaman yapmaz..

Pffff askim kelimesi yeterince itici zaten bir de annemi arayla beraber butun enerjisini cekiyor insanin.

ara aşkım ara aşkım ara ara aşkım şarkı sölemek gibi geldi bana:rapci::ıslık:

eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor ayda en az 1 defa ki bu aralar hemen hemen her hafta gelir gideriz. her dönüşümüzde annemi aradın mı aşkım... her onların dönüşünde ara aşkım.. haftada bi arıyorum mutlaka zaten. eşim böylşe söyledikçe inadına arayasım kaçıyor resmen. gelin kaynana gibi değiliz hiç çok severim o da beni severr. ben herkese karşı böyleyim vıcık vıcık değilim olamam.. kaynana kavramını eşim sayesinde öğrenmiş oluyorum... kadına içten içe bi tuhaf oluyorum resmen..

off biz neden bu kadar rahatız ya :işsiz: ne o benimkileri fazla arar nede ben onunkileri ama garip şekilde ikimizde rahatsız olmuyoruz. bazen akşam evde "annemi arayayım" diyince dur ben arayım diyorum, bir o zaman aklıma geliyor :KK57: benim kayınvalidemlerde şehirdışında hiç gitmedik daha, siz ne güzel ayda bir gidiyormuşsunuz. bence sen şöyle de eşine " benim annenle aram gayet iyi, gerektiği zamanda arıyorum sen daha fazla müdahale etme, söyledikçe sinirim bozuluyor" de. anlasın :)

Pffff askim kelimesi yeterince itici zaten bir de annemi arayla beraber butun enerjisini cekiyor insanin.

Cidden nefretlik bir hitap.Hayir bir de papagan gibi tekrarlaninca hic katlanilmaz oluyor.Askim oyle askim boyle askim soyle....offf

3 gün geçse babami bi ara özlediler seni der aramazsam arar telefonu elime verir konuşacak birsey de bulamıyorum aman yarabbim bu evlilik sabır imtihanı ya

sende sürekli anneni aramasını söyle o seninkini ne sıklıkta arıyor

ben öyle dediğinde eşim yooo aramadım diyorum yarın ararım diyorum geçiştiriyorum. Severim gerçi kv mi ama haftada bir ararım bazen iki olur. Zaten çok uzun konuşmayız. O öyle dediğin de bende eşime derim ki bazen benim annemlerden için annemleri aradın mı derim oda hemen arar. Ben arıyorsam o da aramalı

Back
X