Annemi aşırı beğenen genç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En çok da böylesi pervasız cevap sinirine dokundu. Baska birşey sozleyebilirdi, özür dileyen olurdu beğendiğini bile soyleyenbilirdi ama...
Oha bakışlardan rahatsız olunuyor ama sorulduğunda cvp olarak beğendiğini söyleyebilirdi deniliyor.
Hani demekki rahatsız eden bakışlar değildi

Niye dert edindiniz. Belki olgun kadınlardan hoslaniyordur hareketlerini kontrol altına alamiyordur bakmıştır. Yaptığı sapıklık.simdi adamı bulup anneme niye baktınız mı diye sormayacağınıza gore e adamı da bir daha gormeyeceği ise gore kafaya takılacak bir dert değil.

Bu konunun fake olma ihtimali nedense ağır basıyor bende.
Yalnız bu durumda güvenliğin bakışları farkedildiyse tek bakan güvenlik değil gibi
Ben bu konunun öylesine yazılmış olduğunu düşünüyorum. Klavye başına oturulup fazla düşünmeden yazılmış. Belkide cok düşündü bilemiyorum
Gerçekten şaşırıyorum. Yani fake konu açacak kişi bu şekil bir hikaye uydurur değil mi?

Siz niye bu kadar ilgilendiniz konuyla? Yorumunuzu bıraktiniz, bir iki kare fakelikle itham ettiniz, bence yeterli.
Buraya konu açıyorsanız bende yazarım fikrimi. Istediğim kadar fikir belirtirim. Küfür etmiyorum, size hakaret etmiyorum eee??

Yazmıyım diyorum dayanamadım.
Üyelik -dakikasına baktım, üşenmedim.
Üye olunduğundan itibaren “yarım saat” geçmeden açılan konu....
Konunun özeti de; “genç biri anneme baktı”

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…