Annemi aşırı beğenen genç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha yazsaniz okurum.Ne guzel noktalama ,hakikaten imlâniza da bayildim..Anneniz yasli sanmistim ama 44 gencecik elbette bakan cocuk cok genc ama rahatsiz olunucak birsey gormedim.Insan insana bakar

Daha yazsaniz okurum.Ne guzel noktalama ,hakikaten imlâniza da bayildim..Anneniz yasli sanmistim ama 44 gencecik elbette bakan cocuk cok genc ama rahatsiz olunucak birsey gormedim.Insan insana bakar
İnsan insana bakar da hiç mi düşünmez karşımdaki rahatsız olur ya da beni sapik zanneder diye.. buna şaşırdım. Bakışları fark edildiği anda bile bakışını çevirme gereksinimi duymaması vs...

Cesaretini sanirim uniformasinin icinde gecirdigi yalniz gunlerinden almis ırz dusmani :) takilmayin belliki gorev icin orada gidecek.

Zannetmek?
Belli ki öyle zaten.
Bir erkek rahatsız edici boyutta kadın süzüyorsa tabi ki sapıktır.

Annem 65 yasinda yemyesil gozlu sarisin, pesine hep gencler takilirdi cok kizardi oysa tek kaşi havada gezer.Yani annemle kiyaslayinca bana normal geldi yaşi affedin normallestirmek istemem ama kadinin en guzel yaslari sanirim 40lar.

Sadece bakmakla kalacaksa baksın bakabildiğince madem; görmemezliğe gelin,bir daha ne zaman göreceksiniz sonuçta takmayın. Binbir çeşit insan var dışarda herkese ne baktın, ne konuştun, ne dedin diye takarsak ohoo... ama güvenlik görevlisi olarak çalıştığı yerde de dikkat çekecek kadar birine bakması hoş değil tabiki. Eğer daha fazla rahatsız edici bir davranışta bulunursa sözlerle taciz vs o zaman düşürsünüz.

Evet oluyor öyle biz bile kadın halimizle güzel kadınlara bakabiliyoruz. Bana da şık giyindiğimde süslendiğimde hemcinslerim bakıyor sokakta çoğu zaman, rahatsız mı oluyorum hayır bakılan insan beğenilen insandır bence ama tabiki tacize girmemek şartıyla.

Annem 65 yasinda yemyesil gozlu sarisin, pesine hep gencler takilirdi cok kizardi oysa tek kaşi havada gezer.Yani annemle kiyaslayinca bana normal geldi yaşi affedin normallestirmek istemem ama kadinin en guzel yaslari sanirim 40lar.
Annem gençtir ve yaşıtlarına göre daha hoş görünür çok güzel gorundugunu, ilgi çektiğini soyleyemem. Kendi halinde örtülü bir anne, genç kızların çok olduğu yerde neden bu kadar ilgi çekti ona şaşırıyorum.. :))

Son mesajımı okur musunuz:)

İlgi çektiğini siz düşünüyorsunuz belki de gıcık olmuştur o yüzden bakıyordur :)) Belki de siz kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz.

Hani bir de kusura bakmayın ama sırf konu açmış olmak için açılmış bir konu gibi bu. Bakmış yani? Ekşi sözlükte bu tip durumlar için çok güzel bakınızlar veriyorlar ama tabi burada kullanmak olmuyor :)

42 yaşındayım bende. Tabiki kendimi yeni nesille bir tutmuyorum ama öyle teyze modunda değilim yani. Sizler böyle konuşunca bir garip oluyorum
Öyle demeyin 42 yaş ne ki bizler küçükken 40-50 yaşlar evet çok yaşlı gelirdi, ama artık devir değişti şimdi o yaştaki bayanlar da genç sayılıyor gayet ☺ Aslına bakarsanız bence bakımla da alakalı bi durum. Kadın kendini salmadığı sürece her yaşta güzel☺

Bunu öğrendiğime sevindim. Oradaki kadar insanların cirkinlesmesine müsade edilmiyor demek, güzel...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…