annemi babamı görmek istiyorum 2 yıldır görmüyorum

Madem ogretmensin is bul kimseye danisma bunun icin ayril kendine bi duzen kur

Azıcık göz atayım dedimmm fenalık geçirdim burda Allah dağına göre kar veriyor işte.Kp bana izin verecekmiş vermeyecekmis.Bir de hangi ameline göre diyor kocan.Senin hangi amelin amel pardon Sen azıcık güçlen seni ne yerinde saydırıyorsa zamanını belirle sonra bırak şu insanları.Birakamiyorsan da git çalış uzaklaş azıcık evden nefes al

gerçekten sizden de konularınızdan da çok sıkıldım. sık sık gitmek istiyorum gidemiyorum konulu konu açıyorsunuz. insanlar vaktini ayırıp size öneri sunuyor durumunuza göre hepsine bir bahaneniz de var. ne istiyorsunuz tam olarak? gına geldi gerçekten.

Yazıp yazmayacağımı size soracak değilim.bu ne ta?!sıkıldıysanız gidin başka kapıya.izin alacağım bundan sonra

Yazıp yazmayacağımı size soracak değilim.bu ne ta?!sıkıldıysanız gidin başka kapıya.izin alacağım bundan sonra
hep aynı hep aynı. ne değişiyor hayatınızda buraya yazdığınızda? verilen tavsiyelere uymuyorsunuz asla. evdekilerin sözünden çıkmıyorsunuz. ne olsun istiyorsunuz? kadınlar kulübündeki üyeler size nasıl yardım edebilir söylediklerini dinlemezseniz?

Söyleyeceğimi size söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…