annemi babamı görmek istiyorum 2 yıldır görmüyorum

Valla beni annemler destekleseler 1 dakika bile durmam.ama bir tek ben değilim ya şöyle,bizim komşu kızlar da evlendi,birisi kocası Rusya’da,kendisi kv ile kalıyor kv her türlü psikoloji şiddet yapıyor kendisine bir kere bile olsun babası evinde saklamadı(benimkiler saklıyorlar ya beni afferin benimkilere),birisinin kocası kaç yıldır Rusya’da,o kız oturuyor kv görümce eltiyle.onlardan kötü mü yaşıyorsun sen ay Nilüfer ?!diyorlar bana

Ben hatırlıyorum.ama benim yaşadığım hayat kanunlar bunlara boyun eğmemi sağlıyor.babama dedim kp kimki bana izin verecek?!babam bağırdı bana(gelinimiz de oradaydı belki o yüzden)nasıl yani kim?!evin büyüğü!dedi

Kayınpeder sana ne karışır ya aklım almıyor . Sinir oldum cidden . Kocana ayrı aileye ayrı . Ayaklarınızın üstünde durun yahu biraz ya biraz ezdirmeyin kendinizi bukadar

Kayınpeder sana ne karışır ya aklım almıyor . Sinir oldum cidden . Kocana ayrı aileye ayrı . Ayaklarınızın üstünde durun yahu biraz ya biraz ezdirmeyin kendinizi bukadar
İnanın ki bu durumda olan bir tek ben değilim ektim de benim gibi ama benden farklı olarak kv ona dalamıyor(cevabını iyi verdiği için)bir de kocası iyi( ihanet etmesine rağmen)

Abi ne yazayım ki ataerkil düzenin içine köle olarak evlilik yapıyorsunuz sonra sahibiniz ailenizi görmenize izin vermeyince üzülüyorsunuz. Mesleğin var mı, niye evlisin bu adamla¿
19 yaşımda evde kalmak korkusuyla güya ki parası olan birisiyle beni evlendirdiler gün göreceğim diye,ama ben para içinde parasızlığı gördüm

Abi ne yazayım ki ataerkil düzenin içine köle olarak evlilik yapıyorsunuz sonra sahibiniz ailenizi görmenize izin vermeyince üzülüyorsunuz. Mesleğin var mı, niye evlisin bu adamla¿
Öğretmenlik okudum ona da izin vermiyorlar istediğimi yapma çabası yapınca da “Nilüfer istiyor onun dediği olsun evin erkeği Nilüfer,kadınıysa benim oğlum”olsun diyor.anneme de söyledi Nilüfer istiyor kimseleri saymasın ne istiyor onu yapsın.annem dile gelip şöyle söyledi”Nilüfer hangi isteğini yapa bilmiş ki? Şöyle söylüyorsun?!”

19 yaşımda evde kalmak korkusuyla güya ki parası olan birisiyle beni evlendirdiler gün göreceğim diye,ama ben para içinde parasızlığı gördüm
Bunun sonu yok. Bugün ailene gidemezsin, yarın azarlarlar, diğer gün başka birsey . sen o evin hanımı değil kölesisin. Mesleğin varmış çalış, Tek kurtuluşun bu.

Bunun sonu yok. Bugün ailene gidemezsin, yarın azarlarlar, diğer gün başka birsey . sen o evin hanımı değil kölesisin. Mesleğin varmış çalış, Tek kurtuluşun bu.
Azarlamadıklarını kim söyledi?hamilelikte canıma okudu hepsi,telefonumu aldılar benden,anneme babama sövmeler(arkasıyca)annemle ve ya her hangi yakınımla sadece onların yanında konuşmalar,hatta doğuma giderken kv telefonunu bana verdi eski telefondu onla gittim doğuma neyse başıma çok oyunlar açmışlar ve ben her seferinde sustuğum susturulduğum için onlar da alışmışlar tabi.abimin düğünüyle beni tehdit ediyorlardı seni yollmamayız düğüne 1 gün kalmış kv türlü türlü bahanelerle kavga etti benimle,hangisini söylesem acaba

Sonu yok onu diyorum zaten. Çalışmaya basla. Başka çaren yok.

Ne olur bu kadının hayatı gerçek olmasın.
9 kişiyiz ne demek. Nasıl bi yaşam tarzı. Ben Afrika'da bile bu kadar rezilini görmedim. Çaresizliği iliklerime kadar hissediyorum bu kadın yazınca

9 kişiyiz ne demek. Nasıl bi yaşam tarzı. Ben Afrika'da bile bu kadar rezilini görmedim. Çaresizliği iliklerime kadar hissediyorum bu kadın yazınca
Size böyle dehşetli geliyor Ama Allah insana güç veriyor ben tahammül ede biliyorum mesela şu olanlara.belki de kurtulduktan sonra kendi kendime söyleyeceğim ki ben ne kadar büyük bir insanmışım şu olaylara dayana bildim

Bilmiyorum. Anneme gittiğim zaman kardeşlerim ayrı ayrı odalardan çıkarlardı. Curcuna gibi gelirdi bana. Yalnızlığı çok seviyorum.kendi düzenimin olmasını çok seviyorum. Allah'ım sanada nasip etsin

Bilmiyorum. Anneme gittiğim zaman kardeşlerim ayrı ayrı odalardan çıkarlardı. Curcuna gibi gelirdi bana. Yalnızlığı çok seviyorum.kendi düzenimin olmasını çok seviyorum. Allah'ım sanada nasip etsin
İnanın ben de çok istiyorum her şeyden çok istiyorum.ama hayat izin vermiyor.2021 yılında ev aldılar güya bize hala evde inşaat gidiyor sanki büyü yapılmış bitmiyor

Hangi ülkede olduğunuzu bilmiyorum ama size yardım edebilecek birileri var mı? Kadın dernekleri vs.

Allah ana babanıza, ana babalık duygusu nasip etsin diyeyim o halde.
İnsan kendi evladına şu hayatı reva görmez.

2 göz evde 9 kişi, yazık günah ya, ter ve çorap kokusu var konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…