annemi babamı görmek istiyorum 2 yıldır görmüyorum

Yasadiginiz ulkenin dilini biliyor musunuz? Bilmiyorsaniz öğrenin, calismiyorsaniz calismaya baslayin bir sekilde, ya da gizlice para biriktirmeye calisin, sonra da ulkenize gidip donmeyin, bosanma davasini da acin. Boyle eşe böyle muamele.

Evlilikte ev büyük sorun eşler birbirine anlayış göstermiyorsa, eşlerin birbirini yola getireceğine inanması. Ev iş para da yoksa maalesef illa bir taraf bu konuda eziliyor. Sizdeki hesap şu: ya bu deveyi güdeceksin yA bu diyardan gideceksin. Var mı daha ötesi? Ya eşinizle bu şekilde devam edebileceğimize inandıracaksınız kendinizi huyuna gideceksiniz; ya da yolunuza bakacaksınız.

Ül
Ülkenin dilini çok ta bilmiyorum şöyle 30-35% biliyorum.çalışmak söyledim kv dedi kadınlarımız çalışamaz 9 kişi yaşıyoruz 10 olacağız yakında.cebinden para alırken bana hırsız dedi

Kız ruble TL'den değersiz değil mi? EUR dolar, pound filan olsa ne yapacaklardı acaba? Boşver ayrı bir evin olsa kaç katı masraf etmiştin, ona saysınlar ama biraz dik dur, yumuşak başlı olma.
Diklik yaparsam birazda kötüleşir beni yollamazlar

Kız ruble TL'den değersiz değil mi? EUR dolar, pound filan olsa ne yapacaklardı acaba? Boşver ayrı bir evin olsa kaç katı masraf etmiştin, ona saysınlar ama biraz dik dur, yumuşak başlı olma.
annrm babam sabret düzelir der dururlar güya ne zamansa kendi evime göçeceğimmiş

Ne çocuğu böyle adam için çocuk mu doğacağım şu saatten sonra?!

Senin için gerçekten çok üzülüyorum ama sen tavsiye isteyip tavsiyelerimizi uygulamıyorsun be canım sihirli bir değnek gelip dokunup senin hayatını değiştiremez senin bi adım atman lazım değişim için. Ne olur gençliğini, hayatını hiç etme o evde.

Gidersem azca havam da değişir şunların suratını görmeyeceğim o da bir şey

Nasil tanıştınız evlendiniz ? Farklı ülkede yasayacagnizi biliyormuydunuz? Hersene ailemin yanına gider bi kac ay alirim v.s diye konuşulmuşmuydu?
Tanışmadık ki.annemle babaannem yaptılar.ben babama söyledim ağlayarak ki ben istemiyorum .o da dedi tamam yarın söyleyeceğim onlara.annemler yaptılar hem güya ben ayrı yalayacaktım

Sende kac çocuk var? Kimin cebinden para aldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…