- 19 Eylül 2014
- 390
- 123
- 53
- Konu Sahibi simaytanem
-
Tabiki eger arama karari alirsam destek sart cunku belki mutlu bi aileyle karsilasicam cocuklari var belki. Yani bilemiyorum.Bir şey söyleyeyim mi şimdi gldi aklıma bu da...
Bir psikoloğa filan sor bence psikiyatriste ya da gidin bir sorun
sonuçta travmatize bir durum olmaması açısından diyorum
çünkü her an her şeye hazırlıklı olmalısınız annenizi nasıl göreceğinize dair..
Annem meslek sahibi bi bayanmis yani babamda az degilmis evet babami terk etmek icin guclu mazeretleri varmis ama neolursa olsun 7 aylik bir bebek ne sucum olabilir ki mahkemede babasinda kalsin demis.Esinden ozur dilemelisin..
Adam kötü ae art niyetli birsey soylememis...
Ben annemi arardim , cunku hic birsey bh hayata isteyerek olmuyordur...
Allah bilir annene ne yapzilarda seni bile aramadi.
Ay insan bir merak eder ya , sonrasinda hala gorusmek istemesen , gorusmezsin.. ama ölmeden insan annesinden dinler birde olaylari..
Ben tek tarafli anlatilan hicbirseye inanmiyorum..
24 yasindaymis hemsireymis bildigim bu. Bi adamla gitmis babamla buyuk sorunlar yasamislar babamin hatalari cokmus. Babaannemden duydum hikayeyi yaji bildiklerim bunlar ve adiji biliyorum kimligimde yaziyor zaten.Anneniz kaç yaşındayken sizi terk etmiş acaba ?
Belki cahilliğine gelmiştir.Pişman olmuştur..
24 yasindaymis hemsireymis bildigim bu. Bi adamla gitmis babamla buyuk sorunlar yasamislar babamin hatalari cokmus. Babaannemden duydum hikayeyi yaji bildiklerim bunlar ve adiji biliyorum kimligimde yaziyor zaten.
tabi canımTabiki eger arama karari alirsam destek sart cunku belki mutlu bi aileyle karsilasicam cocuklari var belki. Yani bilemiyorum.
Bende bundan korkuyorum varsa ve bilmiyorlarsa onlar icinde zor bi durum olacak ki ustelik ben sadce nefretimi dile getirmek icin ararim ararsam.arardım....
dinlemek isterdim
hem belki kardeşleriniz vardır
KESİNLİKLE ARA BUL ANNENİ VE SEBEBİNİ SOR,YILLARCA ARAMAMASININ SEBEBİNİ.....GERÇEĞİ BİR DE ONDAN DİNLE.ANNEN BİR MEÇHUL VE SEN BABNDAN BİLDİĞİN KADARIYLA BİLİYOSUN.BU BİLGİLERİN DOĞRULUĞU NE KADAR KESİN!!!! BENCE ARA BUL VE GERÇEĞİ ONDAN DA DİNLE VE KARARINI VER.YA SİL...YA DA ANNENE KAVUŞ....Kizlar ben 22 yasindayim evliyim. Annem ben 7 aylıkken beni terk etmiş. Babaannem bakti bana babamla pek görüşmüyoruz evli kendisi. Eşim bana dün gece annemi aramami teklif etti araştıralim dedi yani bugüne kadar hiç araştırmayi düşünmedim. Annem hemşireymis yani babamla anlasamamasi beni aramamasina engel degil sonuçta. Kızgınim esime çok sert çıkıştim bana düşün biraz istersen bulalim dedi. Kafam cok karıştı. Annem yüzünden cok yargilandim. Esimin ailesi ozellikle annesi beni hic istemedi Aile bilmiyor annesi neki i ne olsun dedi. Siz olsaniz aramak istermiydiniz?
Hikayeyi babaannemden biliyorum bu konuda eksik anlatmistir ama fazlasi yoktur. Benim nekadar uzuldugumu biliyorlar sonucta adi soyadi elimde . Babam aramak istersen ara dedi ben gerekli bilgileri veririm dedi yani bana hic arama demediler.KESİNLİKLE ARA BUL ANNENİ VE SEBEBİNİ SOR,YILLARCA ARAMAMASININ SEBEBİNİ.....GERÇEĞİ BİR DE ONDAN DİNLE.ANNEN BİR MEÇHUL VE SEN BABNDAN BİLDİĞİN KADARIYLA BİLİYOSUN.BU BİLGİLERİN DOĞRULUĞU NE KADAR KESİN!!!! BENCE ARA BUL VE GERÇEĞİ ONDAN DA DİNLE VE KARARINI VER.YA SİL...YA DA ANNENE KAVUŞ....
se bilirsin ama ben olsam ne olursa olsun arar bulurum ve sebep sorarım.çünkü bu benim hakkım.arar bulurm ki;ya tamamen silerim aklımdan ya annemi kazanmış olurum....hayatın boyunca beynini kemirmektense tüm sorularına cevap bul derim.Hikayeyi babaannemden biliyorum bu konuda eksik anlatmistir ama fazlasi yoktur. Benim nekadar uzuldugumu biliyorlar sonucta adi soyadi elimde . Babam aramak istersen ara dedi ben gerekli bilgileri veririm dedi yani bana hic arama demediler.
Aslindda ben encok cocuklari varsa ve bilmiyorlarsa bu travmayi yasamalrindanda korkuyorum benim icin olan oldu. Cocuklugum annesiz gecti evliligimin ilk senesi en zor olan donem annemsiz gecti.se bilirsin ama ben olsam ne olursa olsun arar bulurum ve sebep sorarım.çünkü bu benim hakkım.arar bulurm ki;ya tamamen silerim aklımdan ya annemi kazanmış olurum....hayatın boyunca beynini kemirmektense tüm sorularına cevap bul derim.
çocuklarsa varsayalım.ama en az senin de hakkın var onlar kadar.Aslindda ben encok cocuklari varsa ve bilmiyorlarsa bu travmayi yasamalrindanda korkuyorum benim icin olan oldu. Cocuklugum annesiz gecti evliligimin ilk senesi en zor olan donem annemsiz gecti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?