- Konu Sahibi simaytanem
-
Arar bulurdum..Kizlar ben 22 yasindayim evliyim. Annem ben 7 aylıkken beni terk etmiş. Babaannem bakti bana babamla pek görüşmüyoruz evli kendisi. Eşim bana dün gece annemi aramami teklif etti araştıralim dedi yani bugüne kadar hiç araştırmayi düşünmedim. Annem hemşireymis yani babamla anlasamamasi beni aramamasina engel degil sonuçta. Kızgınim esime çok sert çıkıştim bana düşün biraz istersen bulalim dedi. Kafam cok karıştı. Annem yüzünden cok yargilandim. Esimin ailesi ozellikle annesi beni hic istemedi Aile bilmiyor annesi neki i ne olsun dedi. Siz olsaniz aramak istermiydiniz?
Evet ama cocuklarin bi sucu yok ogrencekler hayal kirikligi.çocuklarsa varsayalım.ama en az senin de hakkın var onlar kadar.
Ben dinlemek isterdim yinede ondan agzindan duymadan inanmazdim. Allah yardimciniz olsunBaska bi erkekle gitmis. Mahkeme kararlarini okudum beni istememis. Yani ben herseyi tek basima yasadim cikip gelmedi .
Bugune kadar hic arastirmayi dusubmedim. Esim teklifetti ve kafan karisti . Yani kensi acimdan bi hayal kirikligi olmaz cunku ben cocuklari vardir diye tahmin ediyorum. Ben karsi tarftaki cocuklari dusunuyorum. Ogrenmek onlar icinde zor . Benim artik bi anneye ihtiyacim yok . Zaten hic bi anneye sahip olmadim.Çok zor,Allah yardımcın olsun.
Annen bir şekilde mecbur kalmış olabilir.Kendi ailesi veya babanın ailesi görüşmenizi engellemiş olabilir.
Yalnız senden sonra çocuğu olduysa,onları görmek seni üzer.
Detaya girip seni üzmeyeyim,kısaca kıyas yaparsın deyip geçeyim.
Diğer ihtimal annenin gerçekten geçmişiyle beraber seni de silmesi olabilir.Bu bana göre daha zayıf ihtimal.
Aslında ben böyle olayları tv de izleyince hep düşünürüm,anne en çok çocukken lazım.
Annesiz büyümüşüm 22 yaşıma gelmişim,bundan sonra annem olsa ne olur.
Bunlar benim izlerken düşündüklerim,başıma gelse belki başka hissederdim.
Sen de duygularına göre karar ver,inşallah kararın senin için hayırlı olur.
senin de suçun yok.....canım benim şartları en kötü şekilde düşün.annen çok kötü bir kadin....ama ama ama yine de kendi ağzından ve gözlerinden görerek duyarak son kez bil derm....Evet ama cocuklarin bi sucu yok ogrencekler hayal kirikligi.
Baska bi erkekle gitmis. Mahkeme kararlarini okudum beni istememis. Yani ben herseyi tek basima yasadim cikip gelmedi .
Bilmiyorum haklisiniz belki babamada danismak en mantiklisi sanirim..Canim psikolojik bi rahatsizligi olabilir senle tehtid edilmis olabilir vs vs olmaz deme hayatta neler neler oluyo. Ben olsam mutlaka arar bulurdum konusurdum zaten belli olur ondan sonra her sey..
Hayat acimasiz.. benim icin cok kotu olmadi.böyle bir mahkeme kararı okudugumu düşünüyorum da...
Ya aslinda hic anneye ihtiyac duymadim ilk okul yillarim haric, cunku zaten anne nasil olur bilmiyordum. Ama simdi kafam karisti . Mrrak etmeye basladimsenin de suçun yok.....canım benim şartları en kötü şekilde düşün.annen çok kötü bir kadin....ama ama ama yine de kendi ağzından ve gözlerinden görerek duyarak son kez bil derm....
Annesi artik o konularda agzini acamiyor. Babaannemi gectigimiz Nisan ayinda kaybettim kendimi yalniz hissetigim icib esim boyle bi teklifte bulundu sanirim ama bu yasima kadar yoktu bu saatten sobra ne gibi faydasi olacak bilemiyorum
Senin adina cok sevindim. Ben kararsizim ama yani yasananlarin dogru oldugunu biliyorum. Bulmak bana bisey kazandirmayacak. Sadece yuzunu gormus olucamBen annesini 8 yıl görmemiş, sonrada hafiye gibi arayarak bulmuş bir çocuğum
Boşandıklarında babamda kaldım, babam annemi sürekli taciz ettiği için annem taşınıp izini kaybettirdi
15 yaşıma geldiğim benim gibi annesiz bir arkadaşım; annen hayattayken neden bulmuyorsun dedi
Ona annemin kötü biri olduğunu, kötü yola düştüğünü, beni de 8 yıldır aramadığını anlattım, çünkü babam öyle demişti !
Bana babanın doğru söylediğini nereden biliyorsun dedi ???
Annemi birlikte aradık aylarca, buldum sonunda ve annemin hiç de anlatılan gibi olmadığını gördüm
Eve dönüp babama beni kandırdın dedim ve onu öldüğü güne dek affetmedim, o arkadaşım benden daha gözü açık bir kızdı, yıllar içinde kaybettik birbirimizi, o 17 yaşında evlendi ve eşi kimseyle görüştürmüyordu. Ben ona hala dua ederim, Allah iki cihanda her işini rast getirsin, o olmasaydı annemi bulamazdım, babama körü körüne inanmıştım.
Diyeceğim o ki ; bul anneni, yaşıyorsa bul. Hesap sormadım ben, sorulacak bir şey yoktu. Hayatımı mahvetmesine rağmen babama da diklenmedim, hesaplar Allah'a havale diyorum hep. Ama anneni bul, yaşarken konuş onunla, sarıl, paylaş. Belki hastadır, belki sakattır, belki senin bilmediğin imkansızlıkları vardır. Bir şey kaybetmezsin, bul anneni
Senin adina cok sevindim. Ben kararsizim ama yani yasananlarin dogru oldugunu biliyorum. Bulmak bana bisey kazandirmayacak. Sadece yuzunu gormus olucam
Cok sagol beni en iyi sen anlarsinHakkında hayırlısı olsun
Anne konusu büyük bir travma, kimseye ısrar edemem
Kendini dinle, kalbin ne derse öyle yap, sevgilerimle
Annem meslek sahibi bi bayanmis yani babamda az degilmis evet babami terk etmek icin guclu mazeretleri varmis ama neolursa olsun 7 aylik bir bebek ne sucum olabilir ki mahkemede babasinda kalsin demis.
Bulmakta cok zorlanmam meslegi yasi adi soyadi bunlari biliyorum. Ama pek bulma istemiyorumKimse sıcak yatağını bırakmaz derler,bir anne yavrusunu birakiyorsa belkide çok ağır sebepleri vardır.Arastir bulursan konuş.
Sen bilirsin tabi ,önce senin ne düşündüğün,nasıl mutlu olmak istediğin önemli,nasıl mutluyssn öyle yasamalisin.Bulmakta cok zorlanmam meslegi yasi adi soyadi bunlari biliyorum. Ama pek bulma istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?