Annemi bulma teklifi

Arar bulurdum..

Bugune kadar hic arastirmayi dusubmedim. Esim teklifetti ve kafan karisti . Yani kensi acimdan bi hayal kirikligi olmaz cunku ben cocuklari vardir diye tahmin ediyorum. Ben karsi tarftaki cocuklari dusunuyorum. Ogrenmek onlar icinde zor . Benim artik bi anneye ihtiyacim yok . Zaten hic bi anneye sahip olmadim.

Canim psikolojik bi rahatsizligi olabilir senle tehtid edilmis olabilir vs vs olmaz deme hayatta neler neler oluyo. Ben olsam mutlaka arar bulurdum konusurdum zaten belli olur ondan sonra her sey..

Evet ama cocuklarin bi sucu yok ogrencekler hayal kirikligi.
senin de suçun yok.....canım benim şartları en kötü şekilde düşün.annen çok kötü bir kadin....ama ama ama yine de kendi ağzından ve gözlerinden görerek duyarak son kez bil derm....

Canim psikolojik bi rahatsizligi olabilir senle tehtid edilmis olabilir vs vs olmaz deme hayatta neler neler oluyo. Ben olsam mutlaka arar bulurdum konusurdum zaten belli olur ondan sonra her sey..
Bilmiyorum haklisiniz belki babamada danismak en mantiklisi sanirim..

Ben olsam bulup da başıma dert açamam. Beni istememiş görmeyi bile istememiş bir kadın

senin de suçun yok.....canım benim şartları en kötü şekilde düşün.annen çok kötü bir kadin....ama ama ama yine de kendi ağzından ve gözlerinden görerek duyarak son kez bil derm....
Ya aslinda hic anneye ihtiyac duymadim ilk okul yillarim haric, cunku zaten anne nasil olur bilmiyordum. Ama simdi kafam karisti . Mrrak etmeye basladim

Annesi artik o konularda agzini acamiyor. Babaannemi gectigimiz Nisan ayinda kaybettim kendimi yalniz hissetigim icib esim boyle bi teklifte bulundu sanirim ama bu yasima kadar yoktu bu saatten sobra ne gibi faydasi olacak bilemiyorum

Ben annesini 8 yıl görmemiş, sonrada hafiye gibi arayarak bulmuş bir çocuğum
Boşandıklarında babamda kaldım, babam annemi sürekli taciz ettiği için annem taşınıp izini kaybettirdi
15 yaşıma geldiğim benim gibi annesiz bir arkadaşım; annen hayattayken neden bulmuyorsun dedi
Ona annemin kötü biri olduğunu, kötü yola düştüğünü, beni de 8 yıldır aramadığını anlattım, çünkü babam öyle demişti !
Bana babanın doğru söylediğini nereden biliyorsun dedi ???
Annemi birlikte aradık aylarca, buldum sonunda ve annemin hiç de anlatılan gibi olmadığını gördüm
Eve dönüp babama beni kandırdın dedim ve onu öldüğü güne dek affetmedim, o arkadaşım benden daha gözü açık bir kızdı, yıllar içinde kaybettik birbirimizi, o 17 yaşında evlendi ve eşi kimseyle görüştürmüyordu. Ben ona hala dua ederim, Allah iki cihanda her işini rast getirsin, o olmasaydı annemi bulamazdım, babama körü körüne inanmıştım.
Diyeceğim o ki ; bul anneni, yaşıyorsa bul. Hesap sormadım ben, sorulacak bir şey yoktu. Hayatımı mahvetmesine rağmen babama da diklenmedim, hesaplar Allah'a havale diyorum hep. Ama anneni bul, yaşarken konuş onunla, sarıl, paylaş. Belki hastadır, belki sakattır, belki senin bilmediğin imkansızlıkları vardır. Bir şey kaybetmezsin, bul anneni

annen yeni bir hayat kurmuş ve de çocukları olmuşsa bunu görünce üzülürsün
boşver bence arama bulma anneni
hem bu saatten sonra aranızda bir anne-kız bağı kurulamaz zaten
o bağ ancak bebekken kurulabiliyor çünkü

Senin adina cok sevindim. Ben kararsizim ama yani yasananlarin dogru oldugunu biliyorum. Bulmak bana bisey kazandirmayacak. Sadece yuzunu gormus olucam

Senin adina cok sevindim. Ben kararsizim ama yani yasananlarin dogru oldugunu biliyorum. Bulmak bana bisey kazandirmayacak. Sadece yuzunu gormus olucam

Hakkında hayırlısı olsun
Anne konusu büyük bir travma, kimseye ısrar edemem
Kendini dinle, kalbin ne derse öyle yap, sevgilerimle

Kimse sıcak yatağını bırakmaz derler,bir anne yavrusunu birakiyorsa belkide çok ağır sebepleri vardır.Arastir bulursan konuş.

Annem meslek sahibi bi bayanmis yani babamda az degilmis evet babami terk etmek icin guclu mazeretleri varmis ama neolursa olsun 7 aylik bir bebek ne sucum olabilir ki mahkemede babasinda kalsin demis.

Demis , sanada baskalari dedi ...
Demis demis demis demis, allah bilir demediginide demis diye sana anlatiyor lar.

Almanyada yasiyorum , ve sana kisa bir olay anlaticsm burda turk bir adam 3 cocukla almanyaya geldi, tabiki dogal olarak herkes sordu anneleri nerde diye adam ve burdaki ailesi de, anneleri cocuklari terk etmis dedi..
Tabi herkes buna inandi cocuklarda annelerine karsi asiri tepkililer..

Yilar sonra ortaya ciktiji adam cocuklari annelerinden gizli kacirmis ve kadin kafayi yemis, yillarca akil hastanesinde kalmis.

Suan cocuklar babayi terk etti..
Sana bunu niye anlatim; sanada binlerce hikaye anlatilmis olabilir.
Sende anneni bul ve ondan dinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…