Ins amin orda mutlu oluruz ıns bu dünyada yüzümüz gulmediMerak etme hepimiz bir gün kavusacagiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins amin orda mutlu oluruz ıns bu dünyada yüzümüz gulmediMerak etme hepimiz bir gün kavusacagiz
Anne özlenmez mi hiç, bende çok özlüyorum ama yapacak bişey yok, dua edip alışmaktan başka caresi yok, hoş 4 yıl oldu ben hala alışamadım sadece kabuk bağladı yaram , rabbim rahmet eylesin size bol sabır versin , acınızı çok iyi anlıyorumKızlar annem vefat etti vefat edeli tam tamına 2.5 ay oldu ve onsuz ilk doğum günün annemi çok ozledim çok kötü durumdayım aklından bi saniye bile çıkmıyor ben nasıl mücadele edicem bu hayata annem olmadan nasıl başa çıkılır bu acıyla 30 yaşındayım ama annesizlik çok kotuymus![]()
Bende arıyorum numarasini bazen unutup ama açan yok artikbende babamı geçen sene ağustosta kovidden kaybettim.çok özlüyorum
öğlen araalrında halen çeviririm numarasını
Allah rahmet eylesin..
mekanları cennet olsun..
Amin insAnne özlenmez mi hiç, bende çok özlüyorum ama yapacak bişey yok, dua edip alışmaktan başka caresi yok, hoş 4 yıl oldu ben hala alışamadım sadece kabuk bağladı yaram , rabbim rahmet eylesin size bol sabır versin , acınızı çok iyi anlıyorum![]()
İyiki doğdunKızlar annem vefat etti vefat edeli tam tamına 2.5 ay oldu ve onsuz ilk doğum günün annemi çok ozledim çok kötü durumdayım aklından bi saniye bile çıkmıyor ben nasıl mücadele edicem bu hayata annem olmadan nasıl başa çıkılır bu acıyla 30 yaşındayım ama annesizlik çok kotuymus![]()
Başınız sağolsunbende babamı geçen sene ağustosta kovidden kaybettim.çok özlüyorum
öğlen araalrında halen çeviririm numarasını
Allah rahmet eylesin..
mekanları cennet olsun..
Ins geçer şuan çok kötü aklıma gelmediği gün yok rüyalarında sürekli bide annem kanserdi her halini gördüm![]()
AminBaşınız sağolsun
Günahlarını bağışlasın Rabbimiz,mekanı cennet olsun
Benim annem yemek borusu kanseriydi hiç belirti vermedi son ana kadar ogrendiki kanser küçücük ve engeli kardeşimle ortada kaldim teyzelerim olcak adiler ne aradi ne sordu sadece hakaret ettiler rabbime havale ettim şimdi biri hastalansa korkar oldum san 2 hafta yatağa düştü cunkuBende kanserden kaybettim annemi zaten geçmeyen o hastalığın travması, öyle zor şeyler yaşanıyor ki, 12 yıl oldu hala bazen kabuslar görüyorum, kolostomi, nefrostomi aşamaları, portlar, komalar.. Sizde durum daha çok yeni ilaveten kardeşinizle ilgili yaşadığınız duygusal zorlukta var, bir destek almanız lazım yoksa çok zor. Allahım rahmet eylesin, nurlarda yatsın inşallah
Benim annem yemek borusu kanseriydi hiç belirti vermedi son ana kadar ogrendiki kanser küçücük ve engeli kardeşimle ortada kaldim teyzelerim olcak adiler ne aradi ne sordu sadece hakaret ettiler rabbime havale ettim şimdi biri hastalansa korkar oldum san 2 hafta yatağa düştü cunku
Babanız neden vefat ettiHastalı çok çok zor, annem 9 yıl yattı, bir daha asla eskisi gibi olmadı ruhum... öyle zamanlarda kimseden fayda yok o yüzden takma kafana akraba falan, ben ölümden sonra kendim başa çıkabilirim sandım ama öyle olmadı 6 ay sonra kedim ondan 6 ay sonrada babam öldü, iki yılın sonunda terapi alabildim, en azından normal yaşama dönmeme yardımcı oldu, tabi ki unutulmuyor ama ayakta kalmaya çok faydası oluyor
Babanız neden vefat etti
Amin Allah razı olsunBaşınız sağolsun
Günahlarını bağışlasın Rabbimiz,mekanı cennet olsun
evet yok bunu bildiği halde insan arıyor halenBende arıyorum numarasini bazen unutup ama açan yok artik![]()
Başın sağolsun canim çok zorO da hastaydı, şekerden çoklu organ yetmezliği
evet yok bunu bildiği halde insan arıyor halen
cevap verip efendim babacanım diye açacak sanıyorum
Allah rahmet eylesin sizlere de sabır versin. Aciniz cok taze zamana ihtiyaciniz var bu sure zarfinda kendinizi dik tutmaya cabalayarak yormamanizi tavsiye ederim.nasil ki komik bir sey oldugunda cıvıtana kadar guluyoruz uzuldugumuzde de dinene kadar onu yasamak daha saglikli. bastirdiginiz duygular sizde daha buyuk yaralar açar ve mutlaka gun yuzune çıkar