Annemi çok seviyorum ...

parislondonn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
452
394
18
34
Arkadaslar belki hepiniz annelerinizi çok seversiniz ama benimki çok başka. Dun gece ya annem ölürse diye oturup ağladım saatlerce. Aklıma saçma sapan şeyler getiriyorum ya kaybedersem ya bi şey olursa diye. Annemin bi hastalığı vardı ama ufak bi rahatsızlık hafif gastrit gecen gün midem ağrıyo dedi üzüntüden ders bile çalışamaz oldum.
Hep saçma sapan fikirler kafama giriyor ya hasta olursa ya kotu bi şey gelirse başına ya ölürse ben naparim gibi şeyler. Bu düşüncelerden nasıl kurtulurum.

Tam bunları düşünürken çok da sevmediğiniz birinin ölüm haberini aldığınızı düşünün. Ona üzülüp üzülmeyeceğinizi düşünürken dikkatiniz dağılır. Annenizin yaşıyor ve yaşayacak olduğunu hissedersiniz.
Saçma ama bende işliyor.

bende bu duygu hamilelikte oluşmuştu.hatta hamileyken rüyamda annem ölmüştü ruhu da benimle vedalaşıyordu hıçkıra hıçkıra anne gitme beni de götür diye ağlıyordum.ağlayarak sabahın köründe uyanmıştım annemle ayrı şehirlerdeyiz o izmirde ben istanbulda.çocuğumu doğurdum hala düşkünlüğüm devam ediyor ama o kaygım bitti çok şükür.seninki de geçici bi durumdur merak etme.hayatta büyük uğraşların olunca her şeyin dozu azalıyor.

Bende aynı senin gibiyim.neden bilmiyorum anneme çok fazla düşkünüm.ameliyat oldu 4gece hastanede uyurken nefesini dinledim Bebek gibi.ya bişey olurda anlayamazsam duymazsam dedim.ağrısı vardı ameliyattan çıktığında sanki ciğerimi sökerler gibi içim acıdı.ağrısını bana versin diye dua ettim.zaman Zaman ya ölürse diye aklıma gelir ağlarım.canım annem ya bak yine duygulandım :KK61:

Arkadaslar belki hepiniz annelerinizi çok seversiniz ama benimki çok başka. Dun gece ya annem ölürse diye oturup ağladım saatlerce. Aklıma saçma sapan şeyler getiriyorum ya kaybedersem ya bi şey olursa diye. Annemin bi hastalığı vardı ama ufak bi rahatsızlık hafif gastrit gecen gün midem ağrıyo dedi üzüntüden ders bile çalışamaz oldum.
Hep saçma sapan fikirler kafama giriyor ya hasta olursa ya kotu bi şey gelirse başına ya ölürse ben naparim gibi şeyler. Bu düşüncelerden nasıl kurtulurum.

Yalnız bu anne sevgisi değil kompülsiyon..çok sık rastlanan obsesif bozukluklardan biridir bu sevdiklerini kaybetme,ölüm korkusu..bir psikologla görüşün

Anne sevgisi ayrı bir şey sizin yaşadığınız çok ayrı. Ben de anneme canımı veririm ama ya ölürse diye oturup ağlamam yani. Bence bir yardım alın.

Kimi benden çok seversen onu senden alırım... Ve ekler , O'nsuz yaşayamam deme, seni O'nsuz da yaşatırım... Ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın Yar bile bir gün el olur.. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya işte.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.. En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın.

gastritten ölen yok ki :) ay cok alemsin... panik atak yapacaksın kendini..ve bunu da kabullen birgun hepimiz ölecegiz. cok acı ama bununla yüzleşmen ve kabul etmen lazım.

Back
X