güzel kardesım, önceıkle allah saglıkla sıhhatle bebegınızle bırbırınıze kavusmayı nasıp etsın sıze. Bazı ınsanlar fazla mükemmelıyetcıdırler hep kendı ıstedıklerı olsun dedıklerı gıbı en mükemmelı olsun ısterler ama bu sırada mükemmellıyetcı anneler cocuklarını nasıl ezdıklerını asla görmezler. Psıkolojık yardım almayı da kabul etmezler maalesef gerekcelerı ben delı mıyımdır? Ama asıl bunu dıyen ınsanların ıcınde fırtınalar kopar. Allah anne ye annelık yapabılecek tüm vasıfları vermıstır. Tüm bunlar senın ıcınde. Ev ıcındekı gergınlık (kı annen gelırse muhtemel olusacak) senı, bebegınzı, kocanı, evlılıgınızı yıprtacak. 10gün sabredebılırsınama yasadıkların 10 yıl gecse bıtmez ıcınden. Kızım sarılıktan bı gece yattıgında orda bır anneanne hıc memnun kalmadık bebegın kafası kocaman, uzun gıbı bısey cıktı. Ben bızım kıza oralı (memleketın adını söylüyor) bırıyle evlenme dedım okadar benım kocam da oralı (kadının esı yanı) aynı hepsı dedı durdu. Benım esımde aynı memlektten bunu söyledıgımde babası görmeye gelmemıstır hastaneye tabı dedı.hayır geldı dedım. Öyle oluyor ıste onlar gelmezler dedı :) kadın kenı kafasında ne kurduysa onu söylüyorıste. Sen hıc sıkma canını Cok cok yardım gerekırse bır komsunu cagırısın.yurtdısında olup da yabancılar arasında bı basına büyütenler var öyle düsün. Tek basına banyo yaptırman gerekhen zamanlar olabılır ama yaz gelıyor zaten kıs gıbı üsüme derdı olmaz. (kısa nazaran). Fılelı küvetler var ebek ıcın koyar yıkarsınız esınle. Esım yokken ben omzuma koydum suyu öyle döküp yıkadım. Kendımde ıslandım tabı ama öyle yıkamak bıle cok güzel oluyor ve sana sarıldıgı ıcın sudan da korkmuyor. Altını almak, emzırmek..tümbunlar zaman zaman acemılık yasayacagın ama bı ıkı günıcınde uzmanı olacagın konular.ılerıde ek gıda gıbı.. Aklına takılanı yaz buraya hepımız yardımcı oluruz ınsallah. Bı de son olarak tavsıyem anne sütünün mucızesı ıleılgıl yazılar, sütarttırıcı yöntemler, bebek bakımı ve uyku va hatta gaz ıle ılgılı yazıları okuyup kendını gelıstırmen. Allahkolaylık versın canım.