- 10 Ekim 2018
- 1.068
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
2 seneye yakın süren bir ilişkim var. Annesiyle yakın zamanda tanıştım. Artık ciddi bir şeyler istediğimize karar verdik. Bende bu konuyu anneme açtım ama açmaz olaydım. İş ciddiye binene kadar bana söylemedin vs. bir sürü laf etti. Ertesi günde ya ayrılırsın ya da babana söylerim dedi.
Ben de babama kendim söylemeye karar verdim. Tabi babama 2 sene diyemedim birkaç aydır isteyen birisi var dedim. Ama annem o sırada tabi lafa girip duruyor aylardır bizi uyutuyor bu kim bilir daha ne haltlar yedi bilmem ne. Babamda o iş öyle olmaz önce aracı göndericekler bakıcaz araştırıcaz anca öyle olur dedi annem ise inatla tanışmak bile istemediğini. Evlenirsem evime bile gelmeyeceğini, sadece annelik görevi olarak yanımda olacağını söyledi. Arkadaşlar bir yardım edin ben şimdi napıcam? Tanımadan bunları söylüyor birde, tanısa ve beğenmese anlayabilirim söylediklerini ama tanımadan etmeden sen beni enayi yerine koydun istemiyorum diyor.
Not: annemin benim için istediği başka birisi vardı onu da ben istemedim bu yüzden de böyle yapıyor. O çocuğa hiç şans vermedin diyor.