Annemi kaybettim

basin sag olsun, Allah rahmet eylesin.
Allah sana sabir versin

Cok teşekkür ederim hepinize, çok sağolun,
Sabah yine uyanir uyanmaz telefonu elime aldim anneme gunaydin yazmak için,
Oylece geri biraktim.
Hickiriklarimi tutamiyorum, kendimi sakinlestirmek istiyorum, beceremiyorum.
8 yasinda bir kizim var, onu da perişan ettim, ben agladikca o da ağlıyor. Annem bu halimi gorse nasil kizardi...

Rabbim size sabirlar versin, Anneniz nurlar icinde yatsin insallah.

Bende korkardım, babam gitti ,neredeyse bir sene olacak, ardından çok şey değişiyor,şimdi dünya yansa umrumda değil,çocuklarım için nefes alıp veriyorum. Onunla buluşmanın umudu içimde yasiyirum

Allah sabır versin
Mekanı cennet olsun anneciğinizin
Çok zor ne diyeyim

Kendini bastırmaya çalışma naçizane tavsiyem, başka yerlerden çok ağır patlak veriyor sonra
Ağla, yıkıl dökül acını yaşa, yas tutmak senin hakkın, bir zaman sonra rayına oturuyor her şey

Fatiha okudum ruhuna. Allahim sabrınızı versin. Cok üzüldüm. Allah rahmet eylesin nur icinde yatsin insAllah.

Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin, sizlerede sabırlar versin acınızı dindirsin..

Allah rahmet eylesin. Sizlere sabır versin. Mekanı cennet olsun inşaallah

Burnumun direği sızladı...

Bende korkardım, babam gitti ,neredeyse bir sene olacak, ardından çok şey değişiyor,şimdi dünya yansa umrumda değil,çocuklarım için nefes alıp veriyorum. Onunla buluşmanın umudu içimde yasiyirum
Çok acı gerçekten düşünmek bile insanı nefessiz bırakırken birde yaşamak birdaha onu görememek yalan dünya işte.. zaman geçsede onu düşününce aglama oluyormu yani mesela anne babama bakıyrm kendi anne babalarıda vardı öldüler ama bi zamandan sonra acıtmıyo sanırım

Allah sabır versin inşallah.Son ana kadar yanındaymışsın,bir evlat olarak destek olmuşsun.Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…