Başın sağolsun ablam
Nurlarda yatsın anneciğin
Bende korkardım, babam gitti ,neredeyse bir sene olacak, ardından çok şey değişiyor,şimdi dünya yansa umrumda değil,çocuklarım için nefes alıp veriyorum. Onunla buluşmanın umudu içimde yasiyirumHayatımda en çok korktuğum sey anne babam ölünce nasıl atlatıcam. Rabbim yardım etsin bu haftalar zor günleriniz ama başa gelmiş artık yaşadınız ve bitti geçecek en zorunu atlattınız bundan sonrası daha kolay acınız hafifleyecek zamana bırakın
Cok teşekkür ederim hepinize, çok sağolun,
Sabah yine uyanir uyanmaz telefonu elime aldim anneme gunaydin yazmak için,
Oylece geri biraktim.
Hickiriklarimi tutamiyorum, kendimi sakinlestirmek istiyorum, beceremiyorum.
8 yasinda bir kizim var, onu da perişan ettim, ben agladikca o da ağlıyor. Annem bu halimi gorse nasil kizardi...
Çok acı gerçekten düşünmek bile insanı nefessiz bırakırken birde yaşamak birdaha onu görememek yalan dünya işte.. zaman geçsede onu düşününce aglama oluyormu yani mesela anne babama bakıyrm kendi anne babalarıda vardı öldüler ama bi zamandan sonra acıtmıyo sanırımBende korkardım, babam gitti ,neredeyse bir sene olacak, ardından çok şey değişiyor,şimdi dünya yansa umrumda değil,çocuklarım için nefes alıp veriyorum. Onunla buluşmanın umudu içimde yasiyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?