Annemi kaybettim..

cukulukurabiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
445
87
68
Bugün annemi kaybedişimin 43. Günü..
Hiç bir hastalığı yokken, hiç olumsuz bir şey yokken.. ellerimden kaydı gitti annem. Bir kere yanımda nefes almadığına kalbinin durduguna sahit oldum üstelik tek başıma o caresizliği yaşadım. Bir kere de hastane de..Sanki bu acıyı iki kere yaşadım, sanki onu iki kere kaybettim.. kızlar çok canım acıyor.. 20 yaşındayım ve ben daha anneme doyamadan onunla en güzel şeyleri paylaşamadan kaybettim.. sonsuz uykuda o şimdi.. sanki dünyanın en büyük yükü üzerimde. O kadar yorgunum ki. 5 gün içerisinde büyümek zorunda kaldım. Hayatın bütün renkleri soldu o gidince.. Bu acıyla başa çıkamıyorum canım çok acıyor. Evdeki ayak seslerini bile özlüyorum herşeyimle herseyini özlüyorum neden yazıyorum bilmiyorum etrafımda doya doya acimi yasayacagim kimse yok gibi bu çok garip çok farklı çok acı bir şeymiş kelimelerle tarifi İmkansız... en çok anne demeyi özlüyorum. Kokusunu özlüyorum evin içindeki anne sıcaklığını özlüyorum. O gitti her yer buz gibi. Üşüyorum bu mevsimde mezarına gidip iki karış toprakla 2 saat sohbet etmek o kadar canımı acıtıyor ki, oradayken bir dahaki sefere yetecek kadar anne diyorum ona çok özlüyorum

(
Allah size sabırlar versin canım
İçinizi ferahlatsın
Anneciğinizin mekanı cennet olsun inşallah bol bol dua edin ve mezarına gttiğinizde ayak ucunda durup onunla konusun ağlamayın ki o da acı çekmesin
Allahım yanınızda olsun bu acı için

Canım benim başın sağolsun.
Anneciginin mekanı cennet olsun.
Üzülme kuzummm hepimiz oraya gideceğiz.
Bazen sevdiklerimiz daha önceden gidip bizi orda bekliyor.
Rabbim sana sabır güç versinn.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Rabbim sana da sabırlar versin. Acin elbet hafifleyecek ama hiç bir zaman tam olarak geçmeyecek. Ben de 20 yaşında babamı kaybettim aradan 7 yıl geçti ama acısı kaldı. En kötüsü de hiçbir güzel gününe şahit olmaması mezuniyet evlilik hamilelik doğum hiçbirinde yoktu olmayacak da.. Allahtan bol sabır dile canım bol bol yardım dile.

menzili mubarek, ruhu sad olsun. Allah sabir versin.

Anneannem 75 küsür yaşında vefat etti, annem küçük bir kız çocuğu gibi oturup saatlerce ağladı.
Dediği aynen şu : Babam öldüğünde çok üzülmüştüm fakat anne demek nefes demekmiş, benim bugün nefesim kesildi.

Ne acıydı! annemi nasıl teselli ederim diye düşünmek... O yüzden hiç cümle seni teselli etmeye yetmez ama Yüce yaratıcı biz insanoğlunu ölümlü yarattı hiç bir şey sonsuza kadar bizimle kalmaz. Allah'tan geldik Allah'a dönecez başın saolsun kardeşim Allah mekanını cennet eylesin, sana da sabır ihsan etsin.

Allah rahmet eylesin. Sana da sabir versin. Diyecek soz bulamiyorum acina karsilik, ben de cok uzuldum yazdiklarini okuyunca

48 yaşına girdi annem yoğun bakimda yatarken.. daha yaşayacağımız çok şey vardı anneye doyulmazmış ki hiç amin sağolun. .

Başınız sağ olsun. Bu yaşta bu kadar erken olması sizin için daha zor olması. Dini inanciniz var mi bilmiyorum ama sonsuz uykuda olmadığını düşünüyorum ben kendi inancıma göre. Uyuyan biziz hatta, uyanan ise onlar. Anneniz sizin mutlu olmanızı ister, bu yüzden bundan sonra sizi mutlu edecek, onun hoşuna gidecek şeyleri sık sık yaparak yaşayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…