- 3 Mayıs 2012
- 1.388
- 1.576
- 133
- Konu Sahibi cukulukurabiye
-
Maalesef öyle oluyor. Hatta acıdan kalbini atasın geliyor ama kızacaksın bana belki unutuyorsun gerçekten hayata karışınca kendi evin evladın olunca sadece başın sıkışınca hatırlıyorsunAbim var.. basınız sağolsun sizinde.. 3 kişi kaldık evde ve sanki herkes rol yapıyor birbirine hepimiz çok mutsusuz ama rol yapmak zorundaymisiz gibi oluyor. .
Allahım tez zamanda acini hafifletsin kalbini ferahlatsin göğsünü genişletsin güç kuvvet versin canım benim anneciginle cennetinde kavuştursun inşaallahAnneler günü geldi çattı.. ben o gün nerelere gideceğim ne yapacağım hiç bilmiyorum 1 ay sonra mezun olucam herkes annesine koşarken ben mezuniyet günü sabah anneme gidicem o kadar canımı acıtıyor ki sağolun. .
Teşekkür ederim canımAbim var.. basınız sağolsun sizinde.. 3 kişi kaldık evde ve sanki herkes rol yapıyor birbirine hepimiz çok mutsusuz ama rol yapmak zorundaymisiz gibi oluyor. .
Ağlattın beni, Allah sabır versin.Sanki bir süreliğine gitti gbi geliyor sanki gelecek gibi geliyor.. o kadar ani o kadar erken oldu ki insanın inanası gelmiyor.. kıyafetlerini verirken kiyamadim en sevdiği şeylere. . Sanki bir gün gelecek ve diyecek benim en sevdiğim şeyi neden verdinmezuniyetimde bir gün evlenmeye karar verdiğimde yada bir gün bir bebeğim olduğunda annem yanımda olmayacak bunları düşünmek ve gerçeğin böyle olduğunu bilmek bunu degistiremeyecegimi bilmek canımı yakıyor
Bende öyleyim. .senin gibi.universitede okurken trafik kazasinda kaybettim babami..ne mezuniyet,ne düğün. .Ne de bebek..tüm sevinclerim hep bi eksik kalıyor, icimde bi burukluk oluyor..zaman iyilestirmiyor,sadece o acıyla yaşamayı öğretiyor. .Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Rabbim sana da sabırlar versin. Acin elbet hafifleyecek ama hiç bir zaman tam olarak geçmeyecek. Ben de 20 yaşında babamı kaybettim aradan 7 yıl geçti ama acısı kaldı. En kötüsü de hiçbir güzel gününe şahit olmaması mezuniyet evlilik hamilelik doğum hiçbirinde yoktu olmayacak da.. Allahtan bol sabır dile canım bol bol yardım dile.
alisacaksin canim hepsineSanki bir süreliğine gitti gbi geliyor sanki gelecek gibi geliyor.. o kadar ani o kadar erken oldu ki insanın inanası gelmiyor.. kıyafetlerini verirken kiyamadim en sevdiği şeylere. . Sanki bir gün gelecek ve diyecek benim en sevdiğim şeyi neden verdinmezuniyetimde bir gün evlenmeye karar verdiğimde yada bir gün bir bebeğim olduğunda annem yanımda olmayacak bunları düşünmek ve gerçeğin böyle olduğunu bilmek bunu degistiremeyecegimi bilmek canımı yakıyor
anne olunca anlarsin derleer yaKeşke diyorum keşke her gün anneme onu sevdiğimi soyleseydim hep sarilsaydim öpseydim.. nolur geç kalmayın anneniz sıcakken ve yaninizdayken her fırsatta onu sevdiğinizi söyleyin onu öpün.. benim gibi iki karış toprağa onu sevdiginizi söylerken anlamayın gerçeği.. ben geç kaldım siz kalmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?