Annemi kaybettim..

Allah mekanını cennet eylesin.bu durumlarda ne söylesek acınız dinmez.ama zamanla hafifleyecek,kalbinizin en derininde sönmeyen bir mum gibi yanmaya devam edecek.ben böyle durumlarda,birgün sonsuza kadar ayrılmamak üzere biraraya geleceğimizi düşünürüm hep.dua edin bolbol.

Yazdıklarını okurken ağladım, Allah sabır versin, keşke elimden bişey gelse acını hafifletebilsem dedim.. hepimizin er geç yaşıcağı bi acı bu aslında , kimi annesini, kimi babasını kimi evladını ne biliyim herkesin yüreği yanıyo bi gün...

Bugün annemi kaybedişimin 43. Günü..
Hiç bir hastalığı yokken, hiç olumsuz bir şey yokken.. ellerimden kaydı gitti annem. Bir kere yanımda nefes almadığına kalbinin durduguna sahit oldum üstelik tek başıma o caresizliği yaşadım. Bir kere de hastane de..Sanki bu acıyı iki kere yaşadım, sanki onu iki kere kaybettim.. kızlar çok canım acıyor.. 20 yaşındayım ve ben daha anneme doyamadan onunla en güzel şeyleri paylaşamadan kaybettim.. sonsuz uykuda o şimdi.. sanki dünyanın en büyük yükü üzerimde. O kadar yorgunum ki. 5 gün içerisinde büyümek zorunda kaldım. Hayatın bütün renkleri soldu o gidince.. Bu acıyla başa çıkamıyorum canım çok acıyor. Evdeki ayak seslerini bile özlüyorum herşeyimle herseyini özlüyorum neden yazıyorum bilmiyorum etrafımda doya doya acimi yasayacagim kimse yok gibi bu çok garip çok farklı çok acı bir şeymiş kelimelerle tarifi İmkansız... en çok anne demeyi özlüyorum. Kokusunu özlüyorum evin içindeki anne sıcaklığını özlüyorum. O gitti her yer buz gibi. Üşüyorum bu mevsimde mezarına gidip iki karış toprakla 2 saat sohbet etmek o kadar canımı acıtıyor ki, oradayken bir dahaki sefere yetecek kadar anne diyorum ona çok özlüyorum
Aglattiniz beni :KK42: Allah sabir versin canım anne acısı bambaşkadır boşluğu dolmaz ama sağlam durun ayakta eğer anneniz burda olsaydi güzel kızının ağlamasını üzülmesini kendini kahretmesini istemezdi siz saglam durun aglamayin ki annenizde yerinde rahat olsun bizlerde bir gün öleceğiz sükredin anneniz hasta olup yataklara düşüp çekmemiş Rabbimin sevdiği kulmus demekki çilesiz dertsiz almış yanına dua edin bol bol suan en çok sizin duaniza ihtiyacı var. Başıniz sag olsun Allah sabirlar versin mekani cennet olsun inşallah.:KK42:

Hiç bir hastalığı yokken, hiç olumsuz bir şey yokken.. ellerimden kaydı gitti annem. Bir kere yanımda nefes almadığına kalbinin durduguna sahit oldum üstelik tek başıma o caresizliği yaşadım. Bir kere de hastane de..Sanki bu acıyı iki kere yaşadım, sanki onu iki kere kaybettim.. kızlar çok canım acıyor.. 20 yaşındayım ve ben daha anneme doyamadan onunla en güzel şeyleri paylaşamadan kaybettim.. sonsuz uykuda o şimdi.. sanki dünyanın en büyük yükü üzerimde. O kadar yorgunum ki. 5 gün içerisinde büyümek zorunda kaldım. Hayatın bütün renkleri soldu o gidince.. Bu acıyla başa çıkamıyorum canım çok acıyor. Evdeki ayak seslerini bile özlüyorum herşeyimle herseyini özlüyorum neden yazıyorum bilmiyorum etrafımda doya doya acimi yasayacagim kimse yok gibi bu çok garip çok farklı çok acı bir şeymiş kelimelerle tarifi İmkansız... en çok anne demeyi özlüyorum. Kokusunu özlüyorum evin içindeki anne sıcaklığını özlüyorum. O gitti her yer buz gibi. Üşüyorum bu mevsimde mezarına gidip iki karış toprakla 2 saat sohbet etmek o kadar canımı acıtıyor ki, oradayken bir dahaki sefere yetecek kadar anne diyorum ona çok özlüyorum
Nur icinde yatsin annecigin. Senin de basin sagolsun. Allah sana sabirlar versin. Ne diyecegimi bilmiyorum. Insanin sevdigini kaybetmesi cok aci, hele ki bu annesiyse. Bize annelerimizden kalan en guzel seydir gobegimizdeki cukur. Onunla aramizdaki bagi kopardikran sonra bize hep onu hatirlatan. Onu kaybettim diye dusunme de bu alemden baska bir aleme gecti diye dusun. Ama bil ki o hep yaninda olacak. Allah sabirlar versin.

Offf canımm ne denir ki bu acıya :(
Ben annemi değil ama anne yarısı ablamı kaybettim ve ondan başka kardeşim yok 19 yaşımdayken kaybettim onu :(

4 buçuk yıl oluyor :( Şu an yazarken bile hayret ettim biliyor musun? Nasıl 4 buçuk yıl olmuş diye o kadar olmuş mu diye..

Çekirdek ailenden birini kaybetmek büyük bir acı, ömürlük :(

Allah rahmet eylesin kardeşim Allah sabır versin inşallah hayatta hersey bizim için malesef Allah isyan ettirmesin sabır lazım dua lazım başka yapacak bişey yok malesef zaman herseyin ilacı derler zaman annenizi unutturmaz elbet ama biraz daha yaraların iyilesir kendini sakın bırakma sabırlı ve güçlü ol

Allah rahmet etsin..Ben de 21 yaşındaydım annemi kaybettiğimde..Allah yardım ediyor emin olabilirsin..Acın çok taze ve gençsin..Umarım hayatın güzel geçer bundan sonra.Ama annesizlik zor.Başın sağolsun

Çok yeni, çok taze...
Ne desek anlamsız sanki.
Başınız sağ olsun, rabbim cennetinde kavuştursun inşallah.

Rabbim yardimcin olsun keske elimden bir sey gelse ve goz yaslarini acini dindirebilsem..

Allahım sabır versin bilirim yaşadığın acıyı bende kaybettim hem annemi hem babamı henüz daha yolun basindasin zaman acini hafifletecek farkında olmadan kahka bile atacaksın ben hep hayal ederim annem bir gün gelecek diye ve bir bebek bekliyorum herşeyi göze alarak getireceğim yaşadığım şeye saygı duyulmayan bir hayatta annesizligi çok iyi anlarım artık daha güçlü olmayı ogreneceksin çünkü unutma ınsan aslında annesi gidince büyür allahım sabır versin sana

Ahh bir cümle insanı bu kadarmı dağıtabilir.Bu söze ne verilecek bir tesellim nede tavsiyem var.sadece gözyaşları içinde seni çok iyi anlıyorum diyebiliyorum.Biliyorumki sende teselli bile edilmek istemiyorsun.çünkü söylenenler o kadar anlamsız geliyorki.Bayramlar buruk,pazar kahvaltıları anlamsız,Kandil'ler eksik hayat yarım yamalak.Herşey yolunda giderken ;hatıra gelen bir anı.yolda karşılaştığınız annenizin bir dostu,öZlemle hatırladığınız bir anne yemeği öyle içinizi acıtıyor ki.O anda anlayorsunuz,aradan yıllar da geçse kalpteki sızı hiç değişmiyor.Tek teselli bir gün buluşacak olmamız.inş hz Allah en güzel mekanlarda annenizle buluşmayı nasip eylesin.anneciğinize rahmeti ile muamele etsin.

bende yıllar önce bugün kaybettim :( sizi çok iyi anlıyorum zaten sizin yaşlarınızdaydım kaybettiğimde, aynı hüzün aynı üzüntü, bi anda hayatın tüm renkleri soluyor evt çok zor, lütfen güçlü olun hayatın üstesinden gelin, ömür dediğimiz su gibi akıp geçiyor, tekrar buluşruz inşallah

allah rahmet eylesin basın sağolsun.... allah sana sabır ve dayanma gücü versin...

Yazınızı ağlaya ağlaya okudum:( bende annemi 15 yaşında kaybetdim benden küçük 2 kardeşimle birlikte. Babam evlendi eziyyetler çok oldu babadan üvey anneden. Hep gözlerim annemi arar artık 23 yaşındayım 2 çocuğum iyi bir eşim var ama onu çok özledim unutamıyorum. Ehh ne bileyim hayat işte Allah yardımcımız olsun .inan sözün bittiyi yer seni çok güzel anlıyorum:(

Canim benim annemde henuz elli yasında idi ve vefatindan bir gun once beraberdik alisveris yapmistik anneme guzel elbiseler almistik ama bir gun sonra kalpkrizinden annemi kaybettim elbiseler askida kaldi bugun onu kaybedisimin 65.gunu seni o yuzden cok iyi anliyorum sen yirmi yasindasin sukur benim on yasinda bir küçuk kardeim var oyuzden sukret allah ikimizin annesinede rahmet etsin bizede sabir versin.

Back
X