- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi cukulukurabiye
Allah gani gani rahmet eylesin nurlar içinde yatsın,ne denir ki giden yerini dolduruyor da kalana çok zor babamın 2 senesi bitti baba dedikçe burnumun direği sızlıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki bir süreliğine gitti gbi geliyor sanki gelecek gibi geliyor.. o kadar ani o kadar erken oldu ki insanın inanası gelmiyor.. kıyafetlerini verirken kiyamadim en sevdiği şeylere. . Sanki bir gün gelecek ve diyecek benim en sevdiğim şeyi neden verdinmezuniyetimde bir gün evlenmeye karar verdiğimde yada bir gün bir bebeğim olduğunda annem yanımda olmayacak bunları düşünmek ve gerçeğin böyle olduğunu bilmek bunu degistiremeyecegimi bilmek canımı yakıyor
birini kaybedince icinde 41 tane mum yanarmis hergun biri sonermis kirki cikmak bu demekmis ama bir tanesi icinde hep yanarmis kimi zaman alevi azalir kimi zaman cogalirmis. Allahim annecigine rahmetler eylesin duragi cennet olsun. seni nasil gormek isterdi annen onu dusun hep. ona gore yasa bundan sonra. Allah yardimcin olsun.Bugün annemi kaybedişimin 43. Günü..
Hiç bir hastalığı yokken, hiç olumsuz bir şey yokken.. ellerimden kaydı gitti annem. Bir kere yanımda nefes almadığına kalbinin durduguna sahit oldum üstelik tek başıma o caresizliği yaşadım. Bir kere de hastane de..Sanki bu acıyı iki kere yaşadım, sanki onu iki kere kaybettim.. kızlar çok canım acıyor.. 20 yaşındayım ve ben daha anneme doyamadan onunla en güzel şeyleri paylaşamadan kaybettim.. sonsuz uykuda o şimdi.. sanki dünyanın en büyük yükü üzerimde. O kadar yorgunum ki. 5 gün içerisinde büyümek zorunda kaldım. Hayatın bütün renkleri soldu o gidince.. Bu acıyla başa çıkamıyorum canım çok acıyor. Evdeki ayak seslerini bile özlüyorum herşeyimle herseyini özlüyorum neden yazıyorum bilmiyorum etrafımda doya doya acimi yasayacagim kimse yok gibi bu çok garip çok farklı çok acı bir şeymiş kelimelerle tarifi İmkansız... en çok anne demeyi özlüyorum. Kokusunu özlüyorum evin içindeki anne sıcaklığını özlüyorum. O gitti her yer buz gibi. Üşüyorum bu mevsimde mezarına gidip iki karış toprakla 2 saat sohbet etmek o kadar canımı acıtıyor ki, oradayken bir dahaki sefere yetecek kadar anne diyorum ona çok özlüyorum
Artık ona olan özlemini bastırmanın tek yolu, mümkün olduğunca fazla hediye göndermek. Anladın mı kuzumBugün annemi kaybedişimin 43. Günü..
Hiç bir hastalığı yokken, hiç olumsuz bir şey yokken.. ellerimden kaydı gitti annem. Bir kere yanımda nefes almadığına kalbinin durduguna sahit oldum üstelik tek başıma o caresizliği yaşadım. Bir kere de hastane de..Sanki bu acıyı iki kere yaşadım, sanki onu iki kere kaybettim.. kızlar çok canım acıyor.. 20 yaşındayım ve ben daha anneme doyamadan onunla en güzel şeyleri paylaşamadan kaybettim.. sonsuz uykuda o şimdi.. sanki dünyanın en büyük yükü üzerimde. O kadar yorgunum ki. 5 gün içerisinde büyümek zorunda kaldım. Hayatın bütün renkleri soldu o gidince.. Bu acıyla başa çıkamıyorum canım çok acıyor. Evdeki ayak seslerini bile özlüyorum herşeyimle herseyini özlüyorum neden yazıyorum bilmiyorum etrafımda doya doya acimi yasayacagim kimse yok gibi bu çok garip çok farklı çok acı bir şeymiş kelimelerle tarifi İmkansız... en çok anne demeyi özlüyorum. Kokusunu özlüyorum evin içindeki anne sıcaklığını özlüyorum. O gitti her yer buz gibi. Üşüyorum bu mevsimde mezarına gidip iki karış toprakla 2 saat sohbet etmek o kadar canımı acıtıyor ki, oradayken bir dahaki sefere yetecek kadar anne diyorum ona çok özlüyorum