Annemi kaybettim..

Allah gani gani rahmet eylesin nurlar içinde yatsın,ne denir ki giden yerini dolduruyor da kalana çok zor babamın 2 senesi bitti baba dedikçe burnumun direği sızlıyor

Ah canım, ne denir ki... Allah mekanını cennet etsin anneciğinin, sana da sabır versin. Bu acının tarifi de, ilacı da yok. Yıllar üstüne bir perde gibi iniyor ama o özlem asla tamamen bitmiyor, geçmiyor. İnsanın her yaşta annesine ihtiyacı varken geçer mi zaten? Ben de 16 yaşımda kaybettim annemi. Çocuktum daha, o da gencecikti, daha 36 yaşındaydı. Üzerinden 16 yıl geçti. Her gün hatırlarım, her gün kalbim sızlar. Ama yaşıyoruz işte. Allah acısıyla birlikte sabrını da veriyor ki; delirmiyoruz, yaşıyoruz. İnşallah çevrende seni kucaklayan, sevgi dolu insanlar vardır. Onların varlığı bu yaraya en iyi gelen şey.

Başın sağ olsun ,annenin mekanı cennet olsun inşallah.
Kaçınılmaz son hepimiz için aynı ,kötü bişey değil bu aslında ama geride kalanlar için zor sadece..

Allah size sabır versin, bol bol dua edin. Annenizi cismen yanınızda hissetmeseniz de, o manen sizi bırakmayacaktır.

Hep bir soluk ötenizde olacaktır.

Allahım sabrını versin. Önündeki upuzun hayatın mutlulukla, sevinçle, huzurla dolsun inşallah.

Sanki bir süreliğine gitti gbi geliyor sanki gelecek gibi geliyor.. o kadar ani o kadar erken oldu ki insanın inanası gelmiyor.. kıyafetlerini verirken kiyamadim en sevdiği şeylere. . Sanki bir gün gelecek ve diyecek benim en sevdiğim şeyi neden verdin:KK61: mezuniyetimde bir gün evlenmeye karar verdiğimde yada bir gün bir bebeğim olduğunda annem yanımda olmayacak bunları düşünmek ve gerçeğin böyle olduğunu bilmek bunu degistiremeyecegimi bilmek canımı yakıyor

Allah rahmet eylesin canım.. şuan canın çok acıyor ve bu acıyı yasamayan hic kimsenin vereceği teselli seni rahatlatamayacak biliyorum. Uzaktan yorum yapmak ne kadar kolay diye hissediyorsun. İnsanlar nasıl gülebiliyor ona bile şaşırıyorsundur şuan :) acın çok yeni ama hep boyle kalmayacak onun garantisini verebilirim. Ben de babam vefat ettiğinde 21 yaşındaydım. Babam ne mezuniyetime ne nisanima ne de düğünüme gelemedi. Şimdi de onun adini taşıyan bir torunu olacak inşallah :)
Babamın cenazesinde hep bunları nasıl yaşayacağım diye düşünüp ağlamıştım ama sonra bütün güzellikleri onun için yaşadım ve sanki hep bir yerlerde varlığını hissettim 4 yıl geçti ve hala sanki bir seyahatte gibi, sanki birden kapı çalacak ve gelecekmiş gibi... evet onu çok özlüyorum ama bir gün kavusacagimizi da biliyorum. Onun gibi bir meleğe layik evlat olmaya çalışıyorum. İnşallah ahirette yeniden karşılaştığımız gün seninle gurur duyuyorum kızım diyerek beni kucaklayacak...

Sen de annen için güçlü olmalisin, kendini asla bırakma ve annenin senle gurur duyacağı bir hayat yasa olur mu canım? Yaşanılan kotu şeyleri unut sadece güzel şeyleri hatırla ve pişmanlıkları bırak, senin seni seviyorum demedigin her saniye onu ne kadar çok sevdiğini zaten annen biliyor bunun için kelimelere ihtiyacınız yok ki. Bil ki annen de herşeye rağmen seni canından çok seviyor ve üzülmeni asla istemiyor. Bu arada annen sana hakkini da helal etti buna eminim, için rahat olsun :)

henüz acın çok yeni Rabbim rahmet eylesin, mekanını da cennet eylesin inş.
pek geçmiyor bu acı ama alışıyor insan. mutlaka hergün eksikliğini hissedecek birşeyler çıkıyor.
ben de babam da yaşadım aynısını. gündüz gülüp eğlensen de gece olunca sanki gündüz ki sen değilmişsin gibi oluyor..

ama bunlar anneciğinin hiçbir işine yaramaz. onun için üzülmektense bol bol dua et. daha mutlu olur, daha rahat yatar ve senin acın da az da olsa hafifler.. ve hayata daha sıkı sarıl o olsa öyle isterdi çünkü..

basin sagolsun canim. aglattin beni.
3 ay annemi yogun bakimda bekledik, suan yasiyor cok sükür.
kendimizi ölüme hazirlamistik, tabi o an gelince ne yapardik bilmiyorum, cok ani olmus dedigin gibi bu yüzden hala inanamiyorsun degil mi. aslinda annen suan en güzel yerde, cennette kavusursunuz insallah.

Kuzum benim.. Allah anneciğinin kabrini cennet bahçesine çevirsin, sizlere de sabırlar versin inşaAllah.

Hissettiklerin, acın içimi parçaladı..

Annen yeni bir hayata başladı, ölüm son değildir, başka bir boyuta geçiştir sadece.. Annenin ihtiyacı olan bol bol dua etmeniz, onun adına hayır yapmanız. Bunları yapmak seni de rahatlatacaktır.

Güçlü olmaya çalış. Rabbim cennetin en güzel köşesinde buluştursun sizi inşaAllah..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, bende 4 yıl önce bir an da annemi kaybettim. Erkek kardeşim 16 yaşındaydı. Bizim için çok büyük bir tramvaydı annemin yokluğu, o gidince her şey bitti sanki, eve girmek istemiyordum ev ruhsuz, renksiz bir beton yığınıydı artık, çok zor günler geçirdik, hala geçiriyoruz. Zaman acı çekmeye alıştırıyor sadece, eksik yaşamayı öğreniyorsun :KK43: Allah sabır versin, mekanı cennet olsun.

Ölüm Allahın emri de kimse annesiz kalmasa :( Allah güç kuvvet sabır versin size.

Anneniz nurlar içinde yatsın, mekanı cennet olsun inşallah.

Bugün annemi kaybedişimin 43. Günü..
Hiç bir hastalığı yokken, hiç olumsuz bir şey yokken.. ellerimden kaydı gitti annem. Bir kere yanımda nefes almadığına kalbinin durduguna sahit oldum üstelik tek başıma o caresizliği yaşadım. Bir kere de hastane de..Sanki bu acıyı iki kere yaşadım, sanki onu iki kere kaybettim.. kızlar çok canım acıyor.. 20 yaşındayım ve ben daha anneme doyamadan onunla en güzel şeyleri paylaşamadan kaybettim.. sonsuz uykuda o şimdi.. sanki dünyanın en büyük yükü üzerimde. O kadar yorgunum ki. 5 gün içerisinde büyümek zorunda kaldım. Hayatın bütün renkleri soldu o gidince.. Bu acıyla başa çıkamıyorum canım çok acıyor. Evdeki ayak seslerini bile özlüyorum herşeyimle herseyini özlüyorum neden yazıyorum bilmiyorum etrafımda doya doya acimi yasayacagim kimse yok gibi bu çok garip çok farklı çok acı bir şeymiş kelimelerle tarifi İmkansız... en çok anne demeyi özlüyorum. Kokusunu özlüyorum evin içindeki anne sıcaklığını özlüyorum. O gitti her yer buz gibi. Üşüyorum bu mevsimde mezarına gidip iki karış toprakla 2 saat sohbet etmek o kadar canımı acıtıyor ki, oradayken bir dahaki sefere yetecek kadar anne diyorum ona çok özlüyorum
birini kaybedince icinde 41 tane mum yanarmis hergun biri sonermis kirki cikmak bu demekmis ama bir tanesi icinde hep yanarmis kimi zaman alevi azalir kimi zaman cogalirmis. Allahim annecigine rahmetler eylesin duragi cennet olsun. seni nasil gormek isterdi annen onu dusun hep. ona gore yasa bundan sonra. Allah yardimcin olsun.

Allah Rahmet eylesin canım kiyamam sana ya keşke elimizden birşey gelse ama giden gitti. Annen seni cennette bekliyor olacak. Eninde sonunda ona kavuşacaksın sonsuz bir şekilde. Bu dunya gelip geçici. Elinden gelen artık sadece dua etmek. Rabbim sana bol bol sabır versin. Unutulmaz elbet ama zamanla acın hafifleyecek.

Bugün annemi kaybedişimin 43. Günü..
Hiç bir hastalığı yokken, hiç olumsuz bir şey yokken.. ellerimden kaydı gitti annem. Bir kere yanımda nefes almadığına kalbinin durduguna sahit oldum üstelik tek başıma o caresizliği yaşadım. Bir kere de hastane de..Sanki bu acıyı iki kere yaşadım, sanki onu iki kere kaybettim.. kızlar çok canım acıyor.. 20 yaşındayım ve ben daha anneme doyamadan onunla en güzel şeyleri paylaşamadan kaybettim.. sonsuz uykuda o şimdi.. sanki dünyanın en büyük yükü üzerimde. O kadar yorgunum ki. 5 gün içerisinde büyümek zorunda kaldım. Hayatın bütün renkleri soldu o gidince.. Bu acıyla başa çıkamıyorum canım çok acıyor. Evdeki ayak seslerini bile özlüyorum herşeyimle herseyini özlüyorum neden yazıyorum bilmiyorum etrafımda doya doya acimi yasayacagim kimse yok gibi bu çok garip çok farklı çok acı bir şeymiş kelimelerle tarifi İmkansız... en çok anne demeyi özlüyorum. Kokusunu özlüyorum evin içindeki anne sıcaklığını özlüyorum. O gitti her yer buz gibi. Üşüyorum bu mevsimde mezarına gidip iki karış toprakla 2 saat sohbet etmek o kadar canımı acıtıyor ki, oradayken bir dahaki sefere yetecek kadar anne diyorum ona çok özlüyorum
Artık ona olan özlemini bastırmanın tek yolu, mümkün olduğunca fazla hediye göndermek. Anladın mı kuzum :( Gönderdiğin her hediyede, onun ne kadar mutlu olduğunu düşünerek avunacaksın. Ona bol bol Yasinler, Tevhidler, Teberakeler göndereceksin; onun adına sadakalar vereceksin ki o orada mutlu olsun; senin yaptığın ameller ona altın tepsilerde sunulsun.

Back
X