annemi kendi içimde affedemiyorum

laelaela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2021
104
-2
26
merhabalar size bi konudan bahsetmek istiyorum ben 23 yaşındayım
Annemin bekar zamanlarında sevdiği bi adam varmıs ama adama ailesi vermemiş sonra adam başkasıyla evlenmiş
sonra annem babamla evleniyor,suan babamla da mutlu birliktelikleri yok. Annem hala yıllardır o adamla görüşüyor annem fırsat buldukça adamı eve aldığı bile olmus kardesim 17 yaşında lise çağında o bile şüpheleniyor ama tam görmedik kesin yüzüne vuramıuoruz sürekli inkar modunda bana iftira atıyorsunuz diyip duruyo en son kardesim eve geldiğinde panik olmuş eve adam girdi büyük ihtimalle ben defalarca mesajlaşıyorsun o adamla diye kavgalar ettim yeminler etti görüşmüyorum diye ama ben mesajı gözümle gördüm görüştüğünü msjlaştıgjnı biliyorum kardeşiminde psikolojisi bozuldu bu konu dolayısıyla . Kardeşime emin olduğumuz zaman konuşuruz onunla diye düzgün şekilde konuyu kapattım ama konuşasım bile gelmiyor babam duysa neler olacaklarını bilemiyorum bile ne yapacağımı şaşırıp kaldım basit bi olayda değil ama olacaklardan bir şeylerle yüzleşmekten korkuyorum o adamın çalıştığı yere gitsem mi konussam cunku artık gerçekten kötüyüm üstelik o adamında çocuklar var evli onun çocuğu da adama yaptığının yanlış olduğunu söylüyormuş

Son düzenleme:
Babanızın duyarsa annenize zarar verme ihtimali var mi? Varsa boyle bi ihtimal baska bir sebepten boşanması icin ona bir sans tanıdığınızı söyleyebilirsiniz. Madem yediği halti sizden saklayamadı o zaman sizin bu dediginizi yapması lazım. Ama babanız bu durumu kaldirabilecek seviyedeyse o zaman babaniza itiraf edip ne yapmak istediklerine beraber karar vermeleri icin şans tanıyın derim. Belki de biyolojik babanız o adam. Babanıza cok uzuldum ama en cok da annenizin ailesine kızdım.

24 yıllık aşk yani. Saygı duyamadım ama şaşırdım açıkçası

24 yıllık aşk yani. Saygı duyamadım ama şaşırdım açıkçası

Valla ben duydum. Zorla başkasıyla evlendirilseler de, araya aileler girip engel olsa da bitmemiş. Tüm engellere rağmen aşk böylesi olsa gerek. sadece boşanmama kısmı çok yanlış başkasını seviyorsan onu istiyorsan çıkıp gitmelisin ne olursa olsun.

Babanızın duyarsa annenize zarar verme ihtimali var mi? Varsa boyle bi ihtimal baska bir sebepten boşanması icin ona bir sans tanıdığınızı söyleyebilirsiniz. Madem yediği halti sizden saklayamadı o zaman sizin bu dediginizi yapması lazım. Ama babanız bu durumu kaldirabilecek seviyedeyse o zaman babaniza itiraf edip ne yapmak istediklerine beraber karar vermeleri icin şans tanıyın derim. Belki de biyolojik babanız o adam. Babanıza cok uzuldum ama en cok da annenizin ailesine kızdım.
babam öğrenirse çok kötü şeyler olur

Ben saygı duymadım. Boşansınlar o zaman. Habersiz eşlerinin ne günahı var?

babanıza üzüldüm düşünsene bilmeden evleniyosun kadın ilk aşkını unutamayıp boynuzluyor sende ev yuva biliyosun haketmiyor babanız bunu annenide allah ıslah etsin utanmıyormu boyu kadar çocukları olmuş bu haltı yiyecekse boşansın eminim etraftan bilenlerde vardır

Rezalet başka bir şey değil. Unutamadıysa boşansın nedir bu ya iyice çığırından çıktı her şey.

Back
X