Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konu çok karışık. Annenizle çok ciddi bir şekilde konuşun. Eğer sonlandırmazsa ya da boşanmazsa babanıza söyleyeceğinizi söyleyin. Aksi durumda daha tehlikeli bir son bekliyor.
Ama biri araya girip ayrılın diyince film gibi hissediyorlar, Leyla ile mecnun muşlar da kötü kalpli insanlar ayırmış gibi , zaten filme bağlamışlar güya anasını zorla birine vermişler hep bunu sevmiş vs şimdi de filme yeni oyuncular girdi diyip iyice tatlanır ilişkileri, heveslerini alsınlar araya girmesin kimse yoksa böyle hep sürecek
Yani yapacak bir şey yok konu sahibesi, annen diğer adamı seviyor, babanla zaten mutlu değilmiş. Doğrusu kırmadan otur konuş boşansın. Bu arada diğer adam senin baba olabilir
merhabalar size bi konudan bahsetmek istiyorum ben 23 yaşındayım
Annemin bekar zamanlarında sevdiği bi adam varmıs ama adama ailesi vermemiş sonra adam başkasıyla evlenmiş
sonra annem babamla evleniyor,suan babamla da mutlu birliktelikleri yok. Annem hala yıllardır o adamla görüşüyor annem fırsat buldukça adamı eve aldığı bile olmus kardesim 17 yaşında lise çağında o bile şüpheleniyor ama tam görmedik kesin yüzüne vuramıuoruz sürekli inkar modunda bana iftira atıyorsunuz diyip duruyo en son kardesim eve geldiğinde panik olmuş eve adam girdi büyük ihtimalle ben defalarca mesajlaşıyorsun o adamla diye kavgalar ettim yeminler etti görüşmüyorum diye ama ben mesajı gözümle gördüm görüştüğünü msjlaştıgjnı biliyorum kardeşiminde psikolojisi bozuldu bu konu dolayısıyla . Kardeşime emin olduğumuz zaman konuşuruz onunla diye düzgün şekilde konuyu kapattım ama konuşasım bile gelmiyor babam duysa neler olacaklarını bilemiyorum bile ne yapacağımı şaşırıp kaldım basit bi olayda değil ama olacaklardan bir şeylerle yüzleşmekten korkuyorum o adamın çalıştığı yere gitsem mi konussam cunku artık gerçekten kötüyüm üstelik o adamında çocuklar var evli onun çocuğu da adama yaptığının yanlış olduğunu söylüyormuş