Pek sağlıklı bir durum yokKızlar merhaba..
Sanırım hayatımın en kötü gunlerindeyim. Babamın dediklerini düşündükçe ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Sürekli öl diyor. Git intihar et diyip duruyor. Arabanın altında kaldı diyor. (Pazar günü gerçekten kalacaktır.) Ölüme bile sahip çıkmazmiş. Annemle ettiğim her kavga resmen babamın bu laflarina dönüyor bı şekilde. Babam bunları diyince aklınıza kötü bir şey gelmesin gerçekten utandıracak bir şey yapmadım. Annemle hiç hiç anlaşamıyoruz. Şimdi sürekli olarak tehdit ediyor beni erkek arkadaşın olduğunu babana soylerim diye.
Hiç alakasız bir şeyle ilgili tartışırken babama başlıyor. Varsa sevgilisi, istediği söylesin gelsinler istesinler vsvsvs gibi. Ama biz o an çok çok başka bir şey için tartışıyoruz. Babamı gaza getiriyor sürekli benimle ilgili. Niye lafını dinletemiyorsun, aynı o kardeşine benziyor bu da diye. (Babamla kardeşi kavga ettiler ve babam nefret ediyor kardeşinden.) Babam sürekli kovcam bunu evden diyip duruyor bana. Bugün al karşına konuş diye babamı gaza getirdi. Yemin ederim ağzımı açıp kötü bir şey demedim annem bu sefer de delirdi kardeşim olmasa dovecekti. Kolumu burdu bı.
Evden gideceğim ama işimi vs ailem biliyor. Evden çıksam işten de çıkmak zorunda kalacağım. Ya zaten şimdi evden gitsem kardeşimin bu yıl sınavı var ve ev çok karisinca ders filan çalışamaz hiç. En azından o zamana kadar kalıp evden giderim. (bu arada ne zaman normal bir şekilde gitmeye yeltensem önüme çıkıyorlar. Git diyen onlar değilmiş gibi izin vermiyorlar.)
Şimdi seneye sınavı bekleyip sonuçlar aciklaninca da giderim evden ama o zamana kadar ben annemi nasıl susturacagim? Şimdi ayrildigimi söylesem inanır mı ki?
Ya neden yani !??? Neden bu davranışlar ? Kötü sözler ? Ölmeni istemeler ???
Başka iş ara gerekli donanımın yap maddi olarak ve git kocaman kızsın kimse bu lafları hakeymez psikolojik fiziksel şiddet resmen böyle ana babalar küçükken çok şiddet görmüş psikolojisi bozuk kişiler
Anneler çıldırmış olmalı
Bugün kaçıncı konu bu :/
Anneniz hasta olabilir mi ?
Aklı başında bir insanın yapacağı davranışlar değil zatenHasta ruh hastası gerçekten. Eskiden sinir hsstasiymis zaten
Sebep aranmazki neden boyle davrandigi icin cunkh onlar anne baba cocuklarina nasil boyle seyler soyleyebilirler. Ol demek ne demek o ana kolaymi dogurmus seni hic bir yeri acimadi galiba dogururken. Git sikayet et bana kotu davraniyorlar psikolojik siddet uyguluyorlar diye. Nasil ana baba bunlar yahu:/
Aklı başında bir insanın yapacağı davranışlar değil zaten
Seneye ayrılıcam yazmışsınız
Umarım en az hasarla atlatıp siz ve kardeşiniz o evden ayrılırsınız.
Allah yardimcin olsun kardesim. Bu psikoloji altinda tukenir insan. Akilli ol meslegin varsa git calis hic olmazsa uzak olursun evden aksam gelincede yatar uyursun.Kendimi aşırı yalnız hissediyorum. Aklıma geldikçe aglayasim geliyor nasıl diyor neden diyor anlamıyorum
Hayatta sadece kendini düşünKızlar merhaba..
Sanırım hayatımın en kötü gunlerindeyim. Babamın dediklerini düşündükçe ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Sürekli öl diyor. Git intihar et diyip duruyor. Arabanın altında kaldı diyor. (Pazar günü gerçekten kalacaktır.) Ölüme bile sahip çıkmazmiş. Annemle ettiğim her kavga resmen babamın bu laflarina dönüyor bı şekilde. Babam bunları diyince aklınıza kötü bir şey gelmesin gerçekten utandıracak bir şey yapmadım. Annemle hiç hiç anlaşamıyoruz. Şimdi sürekli olarak tehdit ediyor beni erkek arkadaşın olduğunu babana soylerim diye.
Hiç alakasız bir şeyle ilgili tartışırken babama başlıyor. Varsa sevgilisi, istediği söylesin gelsinler istesinler vsvsvs gibi. Ama biz o an çok çok başka bir şey için tartışıyoruz. Babamı gaza getiriyor sürekli benimle ilgili. Niye lafını dinletemiyorsun, aynı o kardeşine benziyor bu da diye. (Babamla kardeşi kavga ettiler ve babam nefret ediyor kardeşinden.) Babam sürekli kovcam bunu evden diyip duruyor bana. Bugün al karşına konuş diye babamı gaza getirdi. Yemin ederim ağzımı açıp kötü bir şey demedim annem bu sefer de delirdi kardeşim olmasa dovecekti. Kolumu burdu bı.
Evden gideceğim ama işimi vs ailem biliyor. Evden çıksam işten de çıkmak zorunda kalacağım. Ya zaten şimdi evden gitsem kardeşimin bu yıl sınavı var ve ev çok karisinca ders filan çalışamaz hiç. En azından o zamana kadar kalıp evden giderim. (bu arada ne zaman normal bir şekilde gitmeye yeltensem önüme çıkıyorlar. Git diyen onlar değilmiş gibi izin vermiyorlar.)
Şimdi seneye sınavı bekleyip sonuçlar aciklaninca da giderim evden ama o zamana kadar ben annemi nasıl susturacagim? Şimdi ayrildigimi söylesem inanır mı ki?
Bundan birkaç yıl sonra olacakları söyleyeyim; sen evden ayrılınca annen bir anda "anne" olacak. Tabi ilk zamanlar yine sancılı geçecek, sonra "annedir sonuçta" denecek. O ilişkinizin normale döndüğünü sanacak ama sen bunun yarasıyla yaşayacaksın ömür boyu. Tecrübeyle sabit...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?