Bende özledim arada aklıma gelir ağlarım keşke hiç büyümesieydkAnnemi özledim babamı özledim çocukluğumu onların sahip çıkışını özledim
Keşke babasız büyümek zor bide anne gidince bide evliysen sahipsizliğini iliklerine kadar yaşıyorsunBende özledim arada aklıma gelir ağlarım keşke hiç büyümesieydk
Benım annem babam yaşıyor ama ne bilim hayalimdeki evlilik olmayınca daha zor herşeyKeşke babasız büyümek zor bide anne gidince bide evliysen sahipsizliğini iliklerine kadar yaşıyorsun
Sahip çıkıyorlar mı ?Benım annem babam yaşıyor ama ne bilim hayalimdeki evlilik olmayınca daha zor herşey
Olsun sen yinede pes etme ara birgün çok pişman olursunAnnem babam yakın ama çok uzak bugün bir video izledim ağlayarak babamı özledim çok uzun zaman oldu görmeyeli aradım alo dediğim gibi eleştiri anlamıyorlar ki büyüdük ama onların çocuğuyuz yine keşke sevgi görseydim biraz
Ckarlar ama yuvam yıkılsın istemezlerSahip çıkıyorlar mı ?
Kim isterki yıkılsın yuvan allah eşinle çok mutlu etsin bazen annem olsaydı bir sıkıntım olduğunda keşke gidip sorabilseydim diyorum. Ama yok emin ol cevredeki fikirler çoğunluğu fitneCkarlar ama yuvam yıkılsın istemezler
34 yaşıma kadar annem ile yattım belime kadar uzun saçlarımı hep o örerdi ben öremem saçlarımı hergün defalarca koşurduk hatta işten eve gelirken bile kapı zilini çalana kadar bu hayatta en büyük dostumdu onsuz içtiğim kahveyi kahveden saymazdım şimdilerde kahvelerin tadı bile yokSahip çıkmalarına ihtiyacım yok da, şu yaşıma geldim, hala en çok sabah hafif ıslattığı saçlarımı tarayıp, örüşünü özlerim. Bir de çok şarkı söylerdi annem. O mutfaktayken evin içi fırından taze çıkmış poğaça kokusu ve şarkılarıyla dolardı. Anne özlenmez mi ya. Havadan mı ne, yağmura bakıp bakıp iç çekesim var bugün, açmayın böyle konular.
Kesinlikle haklısın elinde olanların kıymetini bilmesi gerekHerşeyin güzel şeyin bir sonu var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?