canım kendi ailende haksızlığa uğrayınca ses edebiliyorsun..kayınvalide haksızlık yapınca yutmak zorunda kalıyorsun..yoksa adın saygısız kötü geline çıkar bak görüceksin..
Evet ben de annemi örnek almayı çok isterdim ama böyle kabullenmek hatta kendi hatalarımı da farketmek lazımmış demekki.
18 i geçtim ama hala o moddayım bu arada
ah ah rahmetli anneciğimde öyleydi ölmeden bir kaç gün önce kızkardeşime demiş bana yapılanların hesabını kim vericek diye..baban yada babaannen ona saygısızlık yaptığında anneni koru saygılı bir şekilde sonradan vah vah etme...
Korkutmasana
Biz herşeyi içimizde yaşarız ama ben dışarıya karşı annemi korurum. Ama bunu yapmak aynı evde yasayan anne-babanne arasında kalmak çok zordu.
Annem de kendi içinde aynen bunları yaşıyor.
Ama tek fark annemin sorunları geçmişte kaldı ama onları bugun de yaşatıyor sözleriyle.
Eğer sorunları gerçekten çözülseydi, geçmişi deşmezdi. Sevdiğim bir dizi de şöyle denmişti.
"Bir anne öyle davranıyorsa bildiği bir şey muhakkak vardır. Her şeyin en iyisini bilir anne denen varlık."
ah ah rahmetli anneciğimde öyleydi ölmeden bir kaç gün önce kızkardeşime demiş ana yapılanların hesabını kim vericek bdiye..baban yada babaannen ona saygısızlık yaptığında anneni koru saygılı bir şekilde sonradan vah vah etme...
sen iyi bir kız olmasan buraya konu açmazdın..
Merhaba arkadaşlar,
Başlıkta da belirttim annemi çok seviyorum ama ona karşı saygıda büyük kusurlarım var.
Nereden başlasam bilmiyorum,en buyuk sorunlarımızdan biri ona karşı ağır sözler söylemekten çekinmiyorum bir şey söylese hemen saçmalama diyorum ya da geçmişte çektiklerini 9999 kez anlattığı için bir kez daha duyunca sinirlenyiorum kendime hakim olamıyorum bağırıp çağırıyorum. Kalbini kırıyorum sonra çok üzülüyorum.Arkadaşlarımın evime gelmesinden kuzenlerime gitmemden rahatsız oluyor, hiç misafirperver değil kendi akrabalarına karşı bile hürmeti yok çok dağınık çok inatçı bu yastan sonra düşüncelerini değştiremiyorum.Anneme karşı çıkmazdayım.
MErak ettiğim sizlerin annelerinizle ilişkileriniz anneleriniz size karşı tutmları ve sorunlarınızı çözme şekilleriniz ve son olarak tavsiyeleriniz?
Merhaba arkadaşlar,
Başlıkta da belirttim annemi çok seviyorum ama ona karşı saygıda büyük kusurlarım var.
Nereden başlasam bilmiyorum,en buyuk sorunlarımızdan biri ona karşı ağır sözler söylemekten çekinmiyorum bir şey söylese hemen saçmalama diyorum ya da geçmişte çektiklerini 9999 kez anlattığı için bir kez daha duyunca sinirlenyiorum kendime hakim olamıyorum bağırıp çağırıyorum. Kalbini kırıyorum sonra çok üzülüyorum.Arkadaşlarımın evime gelmesinden kuzenlerime gitmemden rahatsız oluyor, hiç misafirperver değil kendi akrabalarına karşı bile hürmeti yok çok dağınık çok inatçı bu yastan sonra düşüncelerini değştiremiyorum.Anneme karşı çıkmazdayım.
MErak ettiğim sizlerin annelerinizle ilişkileriniz anneleriniz size karşı tutmları ve sorunlarınızı çözme şekilleriniz ve son olarak tavsiyeleriniz?
Tipki benim annemden bahsediyorsunuz.. bu kadar mi aynisi olur.... ve bu yaziyi yazanin da nedense kardesim oldugunu dusunuyorum... cunku tipki kardesim gibi davraniyorsunuz...Merhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?