Annemi seviyorum ama ona saygı gösteremiyorum

annenden bahsederken ki cümlelerinle babandan bahsederken kullandığım smile çok şey anlatıyor aslında. sanırım bekarsın. (hiç sevmediğim kalıplar ama doğruluk payları çok büyük) evlenip binbir zorlukla doğurduğun baktığın çocuğun, olanları uzaktan izleyen babaya yakın olup annesini bu denli eleştirme cürretini gösterdiğinde bazı şeyleri anlamak için geç kalmış olacaksın. ana gibi yar olmaz..

Evet annem de böyle diyor o an gururmu kırıp sarılıp özur dilesem eminim içi hemen yumuşar:26:

Hakkımdaki düşüncelerin için teşekkür ederim canım
Aynı benim durumum , yani az çok babanın çevrenin anneye olan davrnışı bize de yansıyor maalesef
Kim bilir belki ben de ilerde annem gibi olurum ben pişman olmadan düzelmek isterim :)
Evet çok iyi yorumlar geldi eksiklerimi farkettim teşekkür ederim sana da canım

İşin ilginç tarafı biz iki kardeşiz ve bizim duruma göre sizin ablanız konumunda olan da benim ablam.
Yani ablam anneme karşı çok daha saygısız tum bu yaptıklarıma rağmen annemi en çok koruyan benim

Evet benim yazamadıklarımı yazarak az çok annemi tamamlamışsınız yorumunuzda :/
Bakalım gururumu kırıp diyebilecek miyim :26:

Geç kalmamak için çabalıyorum:18:

Seni anlayabiliyorum. Benzer bi durum bizde de var. Annemle babam cok sorun yasamis zamaninda simdi de pek duzgun sayilmazlar. Annem sinir hastasi oldu resmen. Ve kotu huyu en ufak bi can sikintisini bile cocuklarindan cikartmasi.

Bende bazen susuyorum cevap vermiyorum bazen dayanamayip laf söylüyorum. Ama her seferinde pisman oluyorum oturup yalniz basima ağlıyorum.

Tum suc cocuklarda olmuyor malesef o saygiyi ya en bastan beri olusturamamislar yada yasadiklarin yuzunden saygin azalmis. Kac yasinda insanlari degistiremiyoruz malesef. Ki annenin yeri baskadir keske boyle olmasaydi diyorum keşke arkadas gibi olabilseydik.

Sen sen ol ne derse desin laf etme. Çünkü aslinda sana değil yasadiklarina tum tepkisi. Ben artik kardeslerimle bana sizden nefret ediyorum demesine bile ses cikarmaz oldum. Ici aciyor insanin ama yapacak bisey yok.

Annem bi konuda haksız olsa bile ki bu hic bizaman olmaz. ben ona asla bağrıp cagırmam kıyamam ki Anneler melektir ya cok seviyorum onu.

Annem ne derse doğrudur bilmeden kırdıysam bile laflarıma cok dikkat ederim bu yüzden :18:

hiç bi zaman üzmek istemem onu nolursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…