- 23 Ağustos 2020
- 4.496
- 8.444
- 108
- 34
- Konu Sahibi Deltavealfa
-
Gercekten bir sure konusmamayi dusunuyorumKulağını tıka olsun bitsin.
Benim bildiğim anne baba yazlık alır,çocuk gider orada ense tatili yapar. Ne güzelmiş sizin iş.
Evli barkli kadınsın, kocanla tatile gidiyorsun diye üzülen anneye kendini anlatmaya gerek yok. Boşver, git tatilin tadını çıkar
Kocanla gittigin her tatile gidip
Napacakmissenin anan tam kv yuva yikar haberin olsun
Keşke bulsan yaşlanınca seni kıyı kıyı dolastiran çocuk.Gercekten bir sure konusmamayi dusunuyorum
Eden bulur dedi bir sey mi yapiyorum acaba cidden anlamiyorum
Bazen vicdan yapiyorum ama yok ya annemin huyu suyu degisik , surekli Ben Ben diyor yoruldumKocanla gittigin her tatile gidip
Napacakmissenin anan tam kv yuva yikar haberin olsun
Duygu somuru yapiyor iste.. kendini kullandirtmABazen vicdan yapiyorum ama yok ya annemin huyu suyu degisik , surekli Ben Ben diyor yoruldum
Surekli hastayim modunda / hasta degil yalniz cani sikiliyor tamam anliyorum bana gel diyorum gelmez /
Ama tatile gel desem yarin hastaligi gecer hemen gelir
küssünAnnemi tatile cagirmadim Olay oldu
Daha once birlikte gittik kardesler annem biz vs esim bu defa yalniz Gidelim istiyor hakli.
Bayramda gitmiyorum bi de ustune tatile cagirmadim diye suclu oldum.
Cok yoruldum
Anneme bir kere cocuklara bak esimle gunubirlik gezmeye gidelim dedim cok buyuk tepki Verdi bakmadi-bakmak zorunda degil/ ama surekli onu gezdirmemizi istiyor 1 kere de basbasa gidelim istemistim illa o da gelecek cocuklri asla birakamam zaten
Sirket yemegi var bir aksam esimle gitmek istiyorum, cocuklara bakar misin diyemem bile bu kadar bile diyememek garip degil mi?
Lutfen annemi gezdirmedigimi dusunmeyin birlikte antalyalar , geziler, kahvaltilar , cunda lar izmirler kardesimle benle ayri ayri surekli boyle geziyor asla Tatmin olmuyor
Bir aksam bile siz cikin Ben cocuklara bakayim demiyor
Sonra bayramda tatile gidiyorum ve suclu oluyorum
Cozum var mi?
Cozumsuz bir vaka mi?
siz annenizle bas edemezken esiniz ne yapsin?Annemi tatile cagirmadim Olay oldu
Daha once birlikte gittik kardesler annem biz vs esim bu defa yalniz Gidelim istiyor hakli.
Bayramda gitmiyorum bi de ustune tatile cagirmadim diye suclu oldum.
Cok yoruldum
Anneme bir kere cocuklara bak esimle gunubirlik gezmeye gidelim dedim cok buyuk tepki Verdi bakmadi-bakmak zorunda degil/ ama surekli onu gezdirmemizi istiyor 1 kere de basbasa gidelim istemistim illa o da gelecek cocuklri asla birakamam zaten
Sirket yemegi var bir aksam esimle gitmek istiyorum, cocuklara bakar misin diyemem bile bu kadar bile diyememek garip degil mi?
Lutfen annemi gezdirmedigimi dusunmeyin birlikte antalyalar , geziler, kahvaltilar , cunda lar izmirler kardesimle benle ayri ayri surekli boyle geziyor asla Tatmin olmuyor
Bir aksam bile siz cikin Ben cocuklara bakayim demiyor
Sonra bayramda tatile gidiyorum ve suclu oluyorum
Cozum var mi?
Cozumsuz bir vaka mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?