Annemi tatile cagirmadim

Deltavealfa

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
4.496
8.444
108
34
Annemi tatile cagirmadim Olay oldu

Daha once birlikte gittik kardesler annem biz vs esim bu defa yalniz Gidelim istiyor hakli.

Bayramda gitmiyorum bi de ustune tatile cagirmadim diye suclu oldum.

Cok yoruldum
Anneme bir kere cocuklara bak esimle gunubirlik gezmeye gidelim dedim cok buyuk tepki Verdi bakmadi-bakmak zorunda degil/ ama surekli onu gezdirmemizi istiyor 1 kere de basbasa gidelim istemistim illa o da gelecek cocuklri asla birakamam zaten

Sirket yemegi var bir aksam esimle gitmek istiyorum, cocuklara bakar misin diyemem bile bu kadar bile diyememek garip degil mi?

Lutfen annemi gezdirmedigimi dusunmeyin birlikte antalyalar , geziler, kahvaltilar , cunda lar izmirler kardesimle benle ayri ayri surekli boyle geziyor asla Tatmin olmuyor

Bir aksam bile siz cikin Ben cocuklara bakayim demiyor

Sonra bayramda tatile gidiyorum ve suclu oluyorum

Cozum var mi?

Cozumsuz bir vaka mi?

Kulağını tıka olsun bitsin.
Benim bildiğim anne baba yazlık alır,çocuk gider orada ense tatili yapar. Ne güzelmiş sizin iş.
Evli barkli kadınsın, kocanla tatile gidiyorsun diye üzülen anneye kendini anlatmaya gerek yok. Boşver, git tatilin tadını çıkar

Gercekten bir sure konusmamayi dusunuyorum

Eden bulur dedi bir sey mi yapiyorum acaba cidden anlamiyorum

Gercekten bir sure konusmamayi dusunuyorum

Eden bulur dedi bir sey mi yapiyorum acaba cidden anlamiyorum
Keşke bulsan yaşlanınca seni kıyı kıyı dolastiran çocuk.
Amin de, geç ya.
Bazı annelerin ne kadar üstüne düşersen o kadar fazlasını bekliyorlar, annedir deyip hak vermiş gibi yapınca onlar da her yaptıklarında haklı olduğunu sanıyorlar.
Benim annem de aynı. Önüne dünyayı sersem 'iki santim yana ser' der, o yüzden hiç bir şey yapmıyorum. Benden kıymetlisi de yok

Kocanla gittigin her tatile gidip
Napacakmis senin anan tam kv yuva yikar haberin olsun
Bazen vicdan yapiyorum ama yok ya annemin huyu suyu degisik , surekli Ben Ben diyor yoruldum

Surekli hastayim modunda / hasta degil yalniz cani sikiliyor tamam anliyorum bana gel diyorum gelmez /

Ama tatile gel desem yarin hastaligi gecer hemen gelir

Duygu somuru yapiyor iste.. kendini kullandirtmA

Anneniz aynı benim kayinvalidem gibi. Siz doğru olanı yapıyorsunuz, anneniz tatile gidiyorsunuz ağzınızın tadı yerinde diye mutlu olmalı aksine. Benim kayinvalidem de böyledir. Hatta der ki, maddi olarak kendinizi toparlayın da bana bir yazlik alın hahaha. He tamam aliriz.

küssün

Tesekkurler yorumlar icin vicdanen insan kendini sorguluyor

Surekli bu tip duygu baskilarina Maruz kalmak beni bunaltti

siz annenizle bas edemezken esiniz ne yapsin?

yapacaginiz sey basit, gidip bir bakici/ev ablasi bulacaksiniz, annenize de gezecegini soylemeyeceksiniz. annenizle ilgileniyorsaniz diger yaptiklarini da gormezden geleceksiniz. dogru degil yaptigi.

Görmeyin duymayın bilmeyin. Hatta sözleriyle değilde davranışlarıyla tepki veriyorsa anlamamazlığa vurun

Insan uzuluyor ya ne bileyim yaslaninca bende boyle mi olcam acaba diye korkuyorum

Her yere dahil olmak isterim surekli ben de gelcem modunda mi olcam?

Bende gezmeyi cok Severim eglenirim ama cocuklarim kendileri gitse bu kadar bozulmazdim ya

Tatile cekirdek aileyle gidilir. Senede 5,6 kez tatil yapacak kadar zengin bir aile degilseniz, zaten tatole gitmek firsati zor bulunuyorken insan o imkanı kendi cekirdek ailesiyle degelrendirmeli. Baska hickimse olmamali. Cocuklariniza bakma konusunda ama haksizsizniz. Kendi istemiyorsa 1 saat bile bakmak zorunda degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…