Annemin 2. Çocuk istememesi

Annenizin sizin için endişelenmesi çok normal, neden kızıyorsunuz ona?
Hayır illa istiyorsanız kadının müdahale edeceği bir konu değil zaten ancak fikrini söyler.
İlk çocuğunuz daha çok küçük, eşinizle aranızda hep sorunlar olmuş, boşanmadan dönmüşsünüz, size destek olan biri değil. Duygusal davranıp hamile kalmanız kendi açınızdan doğru değil esasında.

Pıhtılaşma riski bende de var, ikinci oğlumda 9 ay iğne vuruldum. Onun dışında çok rahat hamilelik geçirdim ikisinde de. Görümcenizin riski bilinmiyor muydu? İğne kullanmadı mı? Başınız sağolsun. Yanlız adete 1 gün kala pms dönemi olmuyor mu gebe kalamazsınız.

Merhaba , acaba nasıl anladınız? Benim de bir kızı var ve onda hiç sorun yaşamadım. 2. Çocuk düşünüyoruz şu sıralar ama geçenlerde olduğum bir ameliyatta kolumda pıhtılaşma yaşandı, acaba riskli miyim anlayamadım? Nasıl anlaşılıyor? d-dimer testi yaptırdım bu sebepten ama...

Çok sinir bozucu bi konu ,umarım size destek olabilirim

Çocuğunuz kardeşsiz kalmasın dünya hali ne olur ne olmaz .Diğer türlü elinizde ki somut verilerin anne olmanızda ki riskleri ve daha önce çektiğiniz ızdıraplar ve hatta yaşamama ihtimaliniz bile göz ardı edilebilir .

Önemli olan gözle görülenlerle elimizde ki somut verilerle değil varsayımlarla dünyamızı; soyut, hayal ürünü ,hissiyata ve kaygıya dayalı şekillendirmek .

Annemin ikinci çocuğu istememesi yazınca anneniz hamile sandım.

Siz cenaze evinde mevlütte kavga çıkaran üyesiniz yanlış hatırlamıyorsam. Saldırgan tavırlara devam. sonundaoldu size kötü bir şey yazmamış. Pohpohlayanlar olduğu gibi eleştirenler de olacak niye agresifleşiyorsunuz?

Gebelikte pıhtı atma tehlikeniz var ama ısrarla ikinci çocuğu istiyorsunuz. Anneniz doğru söylemiş. Bu kadar zorlu hamilelik geçirip, kusmaktan beslenenemekten hastanelerde yattığınız için kadın uyku uyumamış. Siz de onun evladısınız ayrıca şimdi sizin kadar çocuğunuzu da düşünmüş. Siz aylarca hastanede yatınca çocuğunuza nasıl annelik yapacaksınız? Önünde görümceniz örneği var, el kadar bebek annesiz kaldı

Kabul edin, annenizin yardım etmeyeceğini düşündüğünüz için kadına kızıyorsunuz. Varsa gücünüz kuvvetiniz, hem yatarım hem çocuğa bakarım diyorsanız buyurun doğurun.

Bende de genetik kan pıhtılaşma bozukluğu var ben de tüm hamilelikte iğne oldum. Ama bu pıhtı atmasının hem de iğne kan sulandırıcı kullanırken beni de etkileyeceğini doktorlar hiç söylemedi düşük olabilir falan demişti. Ayrıca ben yatmadım hep ayaktaydım.
Şu an çok korktum ikinci konusunda. Ölüm riskiyle mutlu mesut yaşamışım Resmen benim de ölüm riskim varsa bin kere düşünürüm artık ikinciyi. Çünkü bjr evladım var bana muhtaç.
Gorumcenize üzüldüm. Biraz daha onun hakkında biliyorsanız detay verebilir misiniz?
Ayrıca tüm hamilelikte hastanede yatıyor iseniz anneniz bakıyor ise ikincide de öyle olacaksa anneniz bu yüzden yapma demiştir ki yaşlı başlı insan hak vermek lazım

Bende annenize hak verdim. Herkes kendi çocuğunu düşünür o da sizi düşünmüş zor bir gebelik geçirmişsiniz istemez çocuğu yine aynı şeyleri yaşasın ayrıca kötü bir olay yaşanmış görümceniz vefat etmis kadin korkmuş olamaz mı? Bebek geleceğine kızıma bir şey olacağına yeter işte 2 çocuğu var demiş olamaz mı? Empati yapın bence hiç alınacak bir şey olmamış

Yani önünüzde gorumceniz gibi bir örnek varken, sizde de aynı sorun varken 2.yi düşünmek gerçekten deli cesareti. Hayatınızla kumar oynamaya ne gerek var cidden? Bu kadar mı çocuk delisisiniz, zaten bir tane varmış.allah ömür versin. Hiç olmasa hadi anne olma özlemi vs diyeceğim. Annenize sonsuz hak verdim

Çocuğa bakacak olan sensin annene takma seni düşünüyor

Merhaba, benim de ilk çocukta sorun yoktu, ondan sonra 2 kez düşük yaşadım daha doğrusu 6 -7 haftalarda bebeklerin kalbi durdu, belki hiç kalp atışı yoktu bilemiyorum. Genetik test yaptırdım, orada factor V Leiden homozigot çıktı. Başka bir gen de heterozigot çıktı ama o önemli değil. Benim kadın doğum doktorum yaptırdı testi.

Ay nasıl yani 3.torunu doğmasına rağmen kabul etmiyor mu?

Ay nasıl yani 3.torunu doğmasına rağmen kabul etmiyor mu?
Etmiyordu ki torun konuşmaya başladı sevdi alıştı.
Şuan kardeşim yada ben hamile olsak annemin alışması kabul etmesi minimum 2 sene

Etmiyordu ki torun konuşmaya başladı sevdi alıştı.
Şuan kardeşim yada ben hamile olsak annemin alışması kabul etmesi minimum 2 sene
Ama çok bencilce değil mi ya ben çok sinir olurdum, ne münasebet

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Rica etsem o testin adına e nabız dan bakabilir misiniz? Kalp damar bölümüne gittim, doktor bu benim için hep olacak bir durum olduğunu arada coraspirin kullanmami söyledi. Hatta 2 ay devamlı alacağım ve kan sulandırıcı iğne de verdi ama net cevap alamadım kimseden. Önümüzdeki ay korunmayı bırakacağız böyle bir şeyden sıkıntı yasarım diye de korkuyorum açıkçası...

Ama çok bencilce değil mi ya ben çok sinir olurdum, ne münasebet
Hiç kiyamiyor bize.
Hamileyken gece sancilandim hiç uyuyamadım
Sabah annem geldi napiyosun böyle koltukta nasıl yatiyosun diye kızdı anne ağrım var dedim beni doğumdan bir hafta önce hastaneye yatırdı.
Kardeşim ikinci hamileliğimde çok erken doğum yaptı annem 1 sene hasta muamelesi yaptı.
Şuan evine gidelim sizin cocuklar var eşlerimiz var siz hasta,yorgunsunuz diye yatırıp dinlendirir o derece.
Kendisi hamileliğinde çok sıkıntı çekmiş hep öyle zannediyor.

Rica ederim, e nabızda test adı yazmıyor, dosyalamıştık oradan bakacağım ama doktorum pıhtılaşma için genetik test demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…