- 29 Mayıs 2021
- 14.533
- 94.648
- 548
- 37
Merhaba , acaba nasıl anladınız? Benim de bir kızı var ve onda hiç sorun yaşamadım. 2. Çocuk düşünüyoruz şu sıralar ama geçenlerde olduğum bir ameliyatta kolumda pıhtılaşma yaşandı, acaba riskli miyim anlayamadım? Nasıl anlaşılıyor? d-dimer testi yaptırdım bu sebepten ama...Pıhtılaşma riski bende de var, ikinci oğlumda 9 ay iğne vuruldum. Onun dışında çok rahat hamilelik geçirdim ikisinde de. Görümcenizin riski bilinmiyor muydu? İğne kullanmadı mı? Başınız sağolsun. Yanlız adete 1 gün kala pms dönemi olmuyor mu gebe kalamazsınız.
hatta yaşamama ihtimaliniz bile göz ardı edilebilir .
Bende annenize hak verdim. Herkes kendi çocuğunu düşünür o da sizi düşünmüş zor bir gebelik geçirmişsiniz istemez çocuğu yine aynı şeyleri yaşasın ayrıca kötü bir olay yaşanmış görümceniz vefat etmis kadin korkmuş olamaz mı? Bebek geleceğine kızıma bir şey olacağına yeter işte 2 çocuğu var demiş olamaz mı? Empati yapın bence hiç alınacak bir şey olmamışBu konuda konu açmak istemezdim ama annem 2. Çocuk yapmamı istemiyor. Bende anneyim onu anlıyorum ama bilmiyorum çok kırıldım. Nededine gelirsek ben 2 düşük yaşadım 3. Hamileliğimde çok sıkıntı yaşadım hergğn iğne vuruldum doğuma kadar istifra ettim yemek yiyemediğim için hastanelerde kaldım evimiz orası olmuştu. Bende aslında istemiyordum çok sorunlar yaşadım kızım bana yeter diye düşünüyordum ama görümcem vefat edince anladımki tek bırakmamalıyım ne olacağını Allah bilir tabi ama kayınvalidemler hep bizden destek buldu bende kızım yalnız kalmasın istedim. Bu ayda adetim 3 gün geçince anneme söyledim tansiyonumu çıkaracaksın vs deyince çok üzüldüm. Anne yüreği anlıyorum ama çok şükür doktorlar doktor kontrolünde olduğun sürece sıkıntı yok dedi birde görümcem de hamileyken vefat edince annem daha çok korkar hale geldi. Ya hamileysem şimdi nasıl söylicem anneme zaten ben bakmam o zaman demişti
Çocuğa bakacak olan sensin annene takma seni düşünüyorBu konuda konu açmak istemezdim ama annem 2. Çocuk yapmamı istemiyor. Bende anneyim onu anlıyorum ama bilmiyorum çok kırıldım. Nededine gelirsek ben 2 düşük yaşadım 3. Hamileliğimde çok sıkıntı yaşadım hergğn iğne vuruldum doğuma kadar istifra ettim yemek yiyemediğim için hastanelerde kaldım evimiz orası olmuştu. Bende aslında istemiyordum çok sorunlar yaşadım kızım bana yeter diye düşünüyordum ama görümcem vefat edince anladımki tek bırakmamalıyım ne olacağını Allah bilir tabi ama kayınvalidemler hep bizden destek buldu bende kızım yalnız kalmasın istedim. Bu ayda adetim 3 gün geçince anneme söyledim tansiyonumu çıkaracaksın vs deyince çok üzüldüm. Anne yüreği anlıyorum ama çok şükür doktorlar doktor kontrolünde olduğun sürece sıkıntı yok dedi birde görümcem de hamileyken vefat edince annem daha çok korkar hale geldi. Ya hamileysem şimdi nasıl söylicem anneme zaten ben bakmam o zaman demişti
Merhaba, benim de ilk çocukta sorun yoktu, ondan sonra 2 kez düşük yaşadım daha doğrusu 6 -7 haftalarda bebeklerin kalbi durdu, belki hiç kalp atışı yoktu bilemiyorum. Genetik test yaptırdım, orada factor V Leiden homozigot çıktı. Başka bir gen de heterozigot çıktı ama o önemli değil. Benim kadın doğum doktorum yaptırdı testi.Merhaba , acaba nasıl anladınız? Benim de bir kızı var ve onda hiç sorun yaşamadım. 2. Çocuk düşünüyoruz şu sıralar ama geçenlerde olduğum bir ameliyatta kolumda pıhtılaşma yaşandı, acaba riskli miyim anlayamadım? Nasıl anlaşılıyor? d-dimer testi yaptırdım bu sebepten ama...
Ay nasıl yani 3.torunu doğmasına rağmen kabul etmiyor mu?Bence annen seni düşünmüş,sağlığın için diye görüyorum
Bu ara benim annem asla ikinci çocuğumuz olsun istemezdi hâlâ da öyle
Kardeşim ikinci hamileliğini söyleyince aylarca hastalandı annem.
Yüzüne de söyledi kardeşimin benim 2 torunum var 3. Yok diye
Yeğenim 1.5 yaşına geldi anneanne dedi çocuğu sevdi.
Tabii bu çok başka senin durumun çok başka.
Benim annem gibi asla çocuk,torun istemese sevmese neyse derim.
Etmiyordu ki torun konuşmaya başladı sevdi alıştı.Ay nasıl yani 3.torunu doğmasına rağmen kabul etmiyor mu?
Ama çok bencilce değil mi ya ben çok sinir olurdum, ne münasebetEtmiyordu ki torun konuşmaya başladı sevdi alıştı.
Şuan kardeşim yada ben hamile olsak annemin alışması kabul etmesi minimum 2 sene
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Rica etsem o testin adına e nabız dan bakabilir misiniz? Kalp damar bölümüne gittim, doktor bu benim için hep olacak bir durum olduğunu arada coraspirin kullanmami söyledi. Hatta 2 ay devamlı alacağım ve kan sulandırıcı iğne de verdi ama net cevap alamadım kimseden. Önümüzdeki ay korunmayı bırakacağız böyle bir şeyden sıkıntı yasarım diye de korkuyorum açıkçası...Merhaba, benim de ilk çocukta sorun yoktu, ondan sonra 2 kez düşük yaşadım daha doğrusu 6 -7 haftalarda bebeklerin kalbi durdu, belki hiç kalp atışı yoktu bilemiyorum. Genetik test yaptırdım, orada factor V Leiden homozigot çıktı. Başka bir gen de heterozigot çıktı ama o önemli değil. Benim kadın doğum doktorum yaptırdı testi.
Hiç kiyamiyor bize.Ama çok bencilce değil mi ya ben çok sinir olurdum, ne münasebet
Rica ederim, e nabızda test adı yazmıyor, dosyalamıştık oradan bakacağım ama doktorum pıhtılaşma için genetik test demişti.Çok teşekkür ederim cevabınız için. Rica etsem o testin adına e nabız dan bakabilir misiniz? Kalp damar bölümüne gittim, doktor bu benim için hep olacak bir durum olduğunu arada coraspirin kullanmami söyledi. Hatta 2 ay devamlı alacağım ve kan sulandırıcı iğne de verdi ama net cevap alamadım kimseden. Önümüzdeki ay korunmayı bırakacağız böyle bir şeyden sıkıntı yasarım diye de korkuyorum açıkçası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?