Annemin anlam veremediğim davranışları...

haklısınız, kendi böyle görmüş herkes çevremde iyi yerler kazanınca ki çoğu ne kadar acı olsa da erkekler ve ne ev işi ne bir sorumlulukları var benden de aynını bekliyor, yüksek beklentiye giriyor fakat yapabilmem için ne gayreti nede yardımı olmuyor. Aksine demoralize etmede üstüne yok, bu işleri basit görüyor altı üstü bir ders öğrenirsin gibi ama bu sınava milyonlar hazırlanıyor ve şu da yok ben sınava hazkrlanmaya başlayalı 7 ay olfu 7 ayda üç kez sınava nasıl gidiyor iyi mi durumlar nasılsın diye sordu o kadar herşey çok zor

Üzgün emoji yapmışsın güzelim bi seneliğe bencil ol ondan sonrasını telafi edersin önceliğin muhakkak derslerin olsun başta anlamak istemedilerse eninde sonunda anlayacaktır. Çalıştığın emeklerinin hepsi boşa gitmesin sonuçta 1 sene daha tekrarı çalışıyormuşsun senin bunu yapacağına inanıyorum..

tesekkur ederim, tanımadığım insanlardan bu denli sözler duymak beni etkiledi bu saate kadar da ders yaptım gecemi güzelleştirdi dedikleriniz iyi geceleriniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…