Annemin arkadaşı

Hala diyorki "bebegini her yere götürürsen" Şaka misiniz? Bebek ya bebek o. Kadinla karsilasmamak icin napsin bebegi bakkala manava mi biraksin te allam ya

Ne yapalim simdi bursa hepimiz toplanip seni cok kiskaniyir mu diyelim insanlar oneride bulunmus ama yok bebek o sizinde soylediginiz gibi bebek. Annesi ne yapip yapmayacagina karar verebilir nereye gidip gitmeyecegine kimse kimseyle zorla gorusmek zorunda degildir. Gitse olmazmis yok gitmese olmazmis bu ne ya

Nickin gibi sende garipsinn... Peki neden demiyorum kankam beni kiskaniyordiye. Çünkü gerçekten kiskanmiyor o hissi hissetmiyirum ....

Ben herkes kıskanıyor demedim dikkat edin.....

Nickin gibi sende garipsinn... Peki neden demiyorum kankam beni kiskanmiyor diye. Çünkü gerçekten kiskanmiyor o hissi hissetmiyirum ....

Ben herkes kıskanıyor demedim dikkat edin.....
15 sene çocuk özlemi çekmek ne demek biliyor musun? Bilmiyorsun. Özenerek bakması çok doğal. Ama senin kıskanıyor beni diye düşünmen en basit tabirle kötü kalplilik. Çocuğu öpme demesini bile kıskançlığa bağlamışsın. Ben de öptürmezdim yeni doğduğunda çocuğumu. Bebeğini düşünmüş kabahat olmuş. Sırf burdan bile senin her şeyi kıskanmaya bağladığın belli. Çağırma kadını böyle hakkında kötü kötü düşüneceksen, rahat bırak.

Boş boş konuşmayın
istediğiniz cevapları alamayınca yorum yapanlarla dalga geçmeye başlıyorsunuz
Ne işin var benim konum
O zaman sürekli aynı ortama girmeyeceksin. Annenin gününe gitmek zorunda değilsin. Rahatsız olduğun ortama da girmeyiver.
Bu doğru bir öneri oldu
Ben bilirim çocuk hasretini bende çektim çünkü sende bunu bilmezsin ... Çocuk hasretini bende çektim. Ama bebeğini öpenlere karismadim annesidir o bana laf söylemek düşmez dedim... Kimseye birşey demedim.

Bana kızım derdi neden sevinmedi çocuğum olduğunda. tebrik bile etmedi beni ozaman.?????

Sen kendin bebeğini kıskanıyorsun demek ki. Ben bebeğimi öptürmedim çünkü sağlıklı değil. Kadıncağız da böyle düşünmüş olacak ki uyarmış. Biri beni böyle uyarsa ne güzel benim çocuğumun iyiliğini düşünüyor derim, ona ne benim çocuğum demem, yada kıskanıyor ondan öpülmesini istemiyorum demem. Velhasıl sen kendine dönüp bakacaksın ben mi kötü niyetliyim yoksa diye.

Bana kızım derdi neden sevinmedi çocuğum olduğunda. tebrik bile etmedi beni ozaman.?????
Yahu kadının 15 sene çocuğu olmamış, belki seni görünce çok duygulanmış dokunsan ağlayacaktır, duygularını belli etmemek için susmak zorunda kalmıştır. bu seninle ilgili değil ki, kendi çocuğu olmayışıyla ilgili. Çocuk özlemini 3 ay mı çektin arkadaş bu nasıl empatiden yoksunluk.

bir sürü şey yazdım opulme mevzusuna takmissiniz. Bazi insanlar işte böyle birşeye takılı kalırlar bir açık yakalar ve öyle yorum yaparlar...

bir sürü şey yazdım opulme mevzusuna takmissiniz. Bazi insanlar işte böyle birşeye takılı kalırlar bir açık yakalar ve öyle yorum yaparlar...
Bütün tezlerini tek tek çürütürüm ama sen anlamazsın sen de takılı kalmışsın çünkü kadın kıskanıyor diye. Sana egonla mutluluklar.

Bütün tezlerini tek tek çürütürüm ama sen anlamazsın sen de takılı kalmışsın çünkü kadın kıskanıyor diye. Sana egonla mutluluklar.
Arkadaşım hamile kaldi duydum önceden... bende o duyguyu okadar çok iyi biliyorum ki... Bebek özlemi çok zordur Allah isteyen herkese tattirsin evlat duygusunu

Çocuk doğduğu gün evlendiğinden bahsetmişse ne olmuş? Seni terk eder, kötü insan olur, kocaya kaçar, hırsızlık yapar gibi mi konuştu? Ne var yani bunda? Ben de öptürmedim kimseye yanakları yara olur, mikrop kapar diye kendi çocuğumu. Küçük bebek ölçülmez zaten. Kadını sevmiyorsan aynı ortama girme, giriyorsan da mesafeli dur. Kıskanabilir, üzülüyordur. Kaale alma.o zaman. Bu kadar suçlayıcı olmaya gerek yok. Annen getirmeyiversin sizi bir araya. Belki o da hastaneye falan mecburiyetten gelmiştir içi kan ağlaya ağlaya kıskanıyor diye düşünmeyin istemiştir. Empati azicik

Madem bu kadar rahatsızsınız görüşmeyiverin .
Birbirinden hoşlanmayan insanların görüşmek zorunda olmalarını anlamıyorum. Ne gerek var üç günlük dünyada birlikte olmaktan keyif alabileceğiniz onlarca insan varken vaktinizi enerjinizi sinir olduğunuz bi insana harcamaya?

İsterseniz anne yalnızken görüşelim dersiniz, x abla ile vakit geçirmekten keyif almıyorum dersiniz olur biter kimse sizi silah zoruyla görüştürmez. Siz kendi kabuğunuza çekildikçe karşı taraf da zamanla görüşmemeye başlar.

Siz kendiniz görüşmemek gibi basit bir çözüm bulmak yerine Karşı taraf şöyle yapsın böyle davransın istiyorsunuz, o kadın üzerinde bir tasarrufunuz olamaz ki

Ama yine de arkadasimi
Aynen .... Çocuk özlemini bende çok çektim her ay bekledim arkadaşım benden önce hamile kaldı kötü oldum ama surat asmadim ama sevdiğim için bebeğini de sevdim yani empati kurabiliyorum aynı şeyleri yaşadım 15 sene değil ama yinede birkaç yıl çektim yetmez mi... Allah isteyen herkese tattirsin evlat duygusunu.

Aynen mecburen geldi hastaneye zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…