Annemin arkadaşı

En kısa zamanda anne olmanızı dilerim. Olmasa da böyle konuşmaları görmezden gelin.
Bana değilmiş mesaj, pardon. :)

1. Belki dalıp gitmiştir. Fesatlığından bakmamış olabilir.

2. Morali başka birşeye bozulmuş olabilir ya da gerçekten kendi sıkıntısı aklına gelmiştir. Kıskançlık diye yaftalayamayız

3. Bende sevinçten ağlamayı çok saçma buluyorum. Bende görsem aynı manzarayı bende sorardım "neden ağlıyorsunki?" Diye. Bununda kıskançlıkla alakası yok.

4. 26 yaşında Kuran kursuna yazılman evet bence de geç. Kadın fikrini söylemiş bi nevi eleştirmiş diyebiliriz.

5. "Çok öpme yanakları sarkar"
Gerçekten bu cümleden nasıl bir kötü niyet sezdin konu sahibi?

Yazdıklarının çoğu çok saçma şeyler. Belkide sen çocuk doğurdun diye kendini özel sanıp kadının her hareketinden seni kıskandığını çıkardın nerden bilcez?

Seni de çok iyi niyetli göremedim ben

Annenize diyin ki anne onun bebeği olmadığı için zaten biz severken bile içten içe üzüldüğünü hissediyorum şimdi bir de bebeğimin partisine çağırırsam nispet gibi olur ilgi odağı da bebek olacağından üzülür en iyisi çagirmayalim

Bebeği olmayan insanların davranışlarının sorgulanması kadar bana saçma gelen bir şey daha yok, milletin ici yangın yeri bir çocuk gördü mü gözleri dolan insanlar var acısı büyük çünkü. Sanki hamile olunca bebeği olmayanlara bir üstünlük taslama duygusu filan yerleşiyor insaların içine.Yapmayın böyle Allah aşkına bu konuda kıskançlık yapıyorsa da bana batmıyor hiç inanın çünkü anlamaya çalışıyorum elinde olmadan yaptığını biliyorum. Okulumda iki öğretmenin çocuğu olmuyor diğer meslektaşlarım bebeklerini okula getirdiği zaman hayranlıkla buruk halde nasıl baktıklarını görüyorum, ben de hamileyim 8 aylık lafı açılırsa konuşuyorum ama üstün körü öyle ballandıra ballandıra anlatmıyorum hiçbir şeyi üzülmesinler diye. Siz de madem bu konudaki durumunu biliyorsunuz gözüne gözüne soka soka neden yapıyorsunuz ki. Çağırmayın efendim doğumunuza zırt pırt ona buna, teklif edersiniz bırakırsınız gelirse de hareketleri üzerine yoğunlaşmazsıniz olur biter. Özellikle kaç yıllık olayları kafaniza not edip kinlenmişsiniz bir de

Son düzenleme:
" Kompleks yaratıyor" ne demek acaba ? Çocuğu olmadığını sizden gizledi diye mi görüşmüyorsunuz?

Toplumda çoğu insan konu sahibi gibi düşündüğü için bir dönem hiçbir davete, organizasyona katılmak istemedim. Rabbim kimseyi evlat sahibi olma konusunda sınamasın. Hayatımda bir kaç kere gördüğüm iki "anne" beni gördüklerinde "yaramazlık" yapan çocuklarına gözümün içine bakarak seni Çocuk Esirgeme Kurumu'na veririm demişti. Allah' a havale ettim.

Ne guzel yazmissiniz

Annenin arkadasi nasil bu kadar sorun oluyor anlamadim.
Annenin arkadasi ya senin arkadasin degil ki?

Gorusme
Her dakka annenin dibinde mi bu kadin?
Annenle gorusecegin zaman cagirmasin annen?

Ne kadar yakin olursa olsun annen niye surekli birlikte?

Annene gideceksen.
Anne ben gelicem cagirma sakin..de

Kadin beni niye cagormadiniz ana kiz bensiz nasil gorusursunuz mu? Diyecek?

Anlamadim nasil bir 3 lu iliski bu?

Onun oldgugu ortamlara gormeyin siz de

Bir kere anneniz sınırlarını bilecek, sizin evinize hangi misafirin çağırılıp çagırılmamasına anneniz karışamaz.
Annemizin arkadaşı sizin arkadaşınız değil.
Ben annemle görüşmüyorum, ve en sevmediğim huyu sevmediğim insanları evime davet etmesi.
Evlenmeden önce evime gelecek misafir seni değil beni arayacak bunu akrabalarına söyle dedim.
Maalesef çocuk için uğraşan ve nasip olmayan tuhaf davranan insanlar var.
Ben hamile haberi alıp saatlerce hırsından ağlayan insanlar biliyorum şok geçirdim.

Son düzenleme:
Bence siz biraz fazla takmıssınız nice cocugu olan teyzelerde cok opme diyor nice cocugu olan teyzelerde hamile insanın karnına gozunu dikip bakıyor. Tabi çocugunun olmamasından sizi kıskandığından değil.Bunun dısında sız kadınla samımı olur her yere gider gelirseniz kadın da sızın samimiyetinize güvenip anneniz oksurunce gulmus olabilir ufak tefek sakalar yapabilir yanı ne var ki bunda 14 senedir yeni mi aklınıza geldi . İlla cocugu olmayan herkese cocugu kıskanıyormus gıbı davranmayın.Kadın madem kotu madem kiskanc gorusmeyın. Boyle bır mecburiyet mı var. Anneniz mecbur gorusuyormus. Baska arkadası yokmus.14 senedir baska arkadas bulmamıssa annenizle uyusuyorlar demek ki kadını darlamayın. Kendi yas cevrenızle gorusun

Sen annenin eteğindeki 3 yaşındaki çocuk musun da annen kimle görüşürse görüşmek zorunda kalıyorsun? Annenin arkadaşıyla senin ne alakan var? Vallahi görüşmek istemeyeyim değil annemin arkadaşı, amcamla dahi görüşteremez kimse. Biraz kendi kararlarınız olsun. Sanki öz kardeşin de annem yüzünden görüşmek zorunda kalıyoruz diyorsun.
Ve bence kadın kıskanç değil. Öpmeyin yanakları sarkar cümlesinden nasıl bir kötülük çıkardın onu hala anlamadım.

Açıkçası ben size hak veriyorum, insan etrafında iyi enerjiler görmek istiyor, kötü söz kötü bakış insanı olumsuz etkiliyor modunu düşürüyor. Açıkçası ben kestirip atıyorum böyle tipleri yani benim psikolojim onların psikolojisini de düzeltecek kadar süpersonik değil kimsenin de psikolojisi iyi falan değil herkes de bir delilik hali var.
Bu etkinliğe çağırmazsanız kestirip atarsınız hadi geçmiş olsun

İstemezseniz gayet de görüşmezsiniz sanki çocuksunuz da anneniz zorla getiriyor götürüyor.
Bal gibi de kaostan beslenen bundan zevk alan bir insansınız anlattıklarınıza bakılırsa.
Kadının sizi kıskandığını düşünmüyorum ama siz kadının her hareketinde bir anlam arayacağınıza hayatınızdaki olağanüstü başarınız olan bebeğinize odaklanın.

Kadının yaptığı iyi ya da kötü her hareketi çocuğu olamamsına bağlıyorsunuz bence. Hiç mi çocuğu hatta torunu olan teyzelerde görmediniz bu davranışları.
sevmiyorsanız koyarsınız mesafeyi olur biter. Anlatış tarzınız bile sizin çocuğunuz olması onun olmaması üzerinden dönüyor. bu sizin algınız, gerçek olmak zorunda değil.
tek gerçek var: biriyle görüşmek istemiyorsunuz.açıkça mesafenizi koyun geçin. suçlu bulmaya gerek yok.

Yanı her kelimnzi anladm da hamileyken karnıma bakakaldi nasıl bir cümledir bilemedim. O kelimeyi yazmsnz kadinin yaptıkları ortada ama Allah kimseyi evlatla sinamsn. Ben yeni evlym 2 aydır denyrz da üzüldüm bu kadar 15 yıldır her şeyi deneyen kadının psikolojisi nasl olur sizce? Ama siz bilemzsnz evldnz olmuş masallah. Kendisine koruyucu ailelktn bahsedeblrsnz mesela olumlu düşünün olumlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…