- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
Üzüldüğünü biliyorum ama neden kıskançlık buNapsın çocuğu olmuyor diye üzülüyor. Takmamaya çalışın
Kendisinin 15 yıldır çocuğu olmuyor herşeyi denediler tüm tedavileri olmadı olmadı . Annem bnm hamile olduğumu söyleyince susmuş kalmış donmuş bu bir
Tebrik bile etmemis
Ben hamileyken gözleri karnıma karnıma baka baka kalakalmisti yakaladım birşey demedi
Doğum yaptım hastaneye zorla geldi suratı asıktı kıskançlığı çok belliydi
Bebeğimi severken bile cok sahte hissediyirum .
Annem torununu öptü
Bu da dedi ki çok öpme yanakları sarkar...
Ne yapalım opmeyip tmm senin çocuğun yok kıskanıyon da bu kadar belli etme.
Annem de kıskanç olduğunu biliyor ama başka (samimi) arkadaşı yok diye gorusuyor.14 senedir...
Sizce kıskanç mi
Ben onun gözüne sokmuyorum bebeğimi nasil psikoloksunuz ? Bebegimle gidiyorum nereye gideceksem? O da o ortamda olyyor bu her firsatta gozune sokmak mıdır ?bebeğimi evde mi bırakayım annemle görüştüğüm için onu da görüyorum diyorum.Kıskanç desek mutlu olacak mısın ki? Annen görüşebilir ama sen görüşmek zorunda değilsin, annen zorla görüştürüyorsa da fazla muhatap olmazsın. Bebek muhabbeti yapmanız, her fırsatta bebeği gözünün önüne sokmanız gerekmiyor ki. Bebeksiz bir ortamda da görüşebilirsiniz zannediyorum. Onun da bam teli bebek demek ki, üzüntüsünü bu yolla saklamaya çalışıyor. Yanlış ya da doğru ama üstüne gidilmesi hoş olmaz.
Ben onun gözüne sokmuyorum bebeğimi nasil psikoloksunuz ? Bebegimle gidiyorum nereye gideceksem? O da o ortamda olyyor bu her firsatta gozune sokmak mıdır ?bebeğimi evde mi bırakayım annemle görüştüğüm için onu da görüyorum diyorum.
Ben ona çok dua da ettim bebeği olsun diye. Dua ettim diye mi yaraladim onu Allah isterse olur herşey ... Ben bebeğim var diye övnmüyorumm yanlış anlamasın kimse...Evet bebek konusu hassas ,insanlar üzülüyor olmayınca ,içten içe kıskanabiliyorlarda bebeği olanları
işte sizin gibi düşünenler en çok yaralıyor insanı
Tamam Ama her yere bebeğini götürme ne demek ya . Evde yalnız mi bırakayım bebegmi yada en iyisi benim hic gitmemem ben gitmeyince bebeğimi de göremez ama ben evimde bir etkinlik yapınca niye o da katılıyor evime geliyor peki. Madem gormek istemiosaAy ne alaka psikolog olmamla mesleğimi söylediğime bin pişmanım işinize gelmeyen bir şey denince nasıl psikologsunuz da bilmem ne. Bütün muhabbetleriniz bebek üzerine burada yazdığına göre, e her yere bebeği götürürsen kadınla da görüşürsen kadın da bebeklere yönelik takıntılıysa sana laf sokabilir, görmek istemeyebilir. Belki o da seninle görüşmek istemiyor ama annen yüzünden arada kalıyordur. Annene rahatsız olduğunu söyle, görüşme, annen ısrar ederse de görüşme. Bu kadar basit.
Tamam Ama her yere bebeğini götürme ne demek ya . Evde yalnız mi bırakayım bebegmi yada en iyisi benim hic gitmemem ben gitmeyince bebeğimi de göremez ama ben evimde bir etkinlik yapınca niye o da katılıyor peki. Madem gormek istemiosa
Hala diyorki "bebegini her yere götürürsen"Ay ne alaka psikolog olmamla mesleğimi söylediğime bin pişmanım işinize gelmeyen bir şey denince nasıl psikologsunuz da bilmem ne. Psikolog olunca otomatik olarak tüm hayatınızı gördüğümü, zihninizi okuyabildiğimi falan mı zannediyorsunuz? Bütün muhabbetleriniz bebek üzerine burada yazdığına göre, e her yere bebeği götürürsen kadınla da görüşürsen kadın da bebeklere yönelik takıntılıysa sana laf sokabilir, görmek istemeyebilir. Belki o da seninle görüşmek istemiyor ama annen yüzünden arada kalıyordur. Annene rahatsız olduğunu söyle, görüşme, annen ısrar ederse de görüşme. Bu kadar basit.
Hala diyorki "bebegini her yere götürürsen"Şaka misiniz? Bebek ya bebek o. Kadinla karsilasmamak icin napsin bebegi bakkala manava mi biraksin te allam ya
Suçluyorsunuz kıskanıyor diye kadınıBen ona çok dua da ettim bebeği olsun diye. Dua ettim diye mi yaraladim onu Allah isterse olur herşey ... Ben bebeğim var diye övnmüyorumm yanlış anlamasın kimse...
Sevmesin hiç sevmesin. Ama seviyor gibi de miç mıç yapmasın o zamanAnnenle ev arkadaşı falan mı bu kadın da annenşe görüştüğün için görüşmek zorunda kalıyorsun??
Dışarda görüşme annenle ya da o annendeyken gitme. Madem görüşmek istemiyorsun..
Bir de kusura bakma da gerçekten çocuğunu kadının gözüne sokuyorsun (yazdıklarından anlaşılan o)
Evet tüm bebekler sevilir ama kadın zaten o konuda yaralı, senin çocuğunu içten sevmek zorunda değil.
Annem de mevlid oluyor o da orada . gün yapıyor o da geliyor . Hastaneye geldi surat asti doğum yaptigimda gözleri herşeyi anlatıyor.Annenle ev arkadaşı falan mı bu kadın da annenşe görüştüğün için görüşmek zorunda kalıyorsun??
Dışarda görüşme annenle ya da o annendeyken gitme. Madem görüşmek istemiyorsun..
Bir de kusura bakma da gerçekten çocuğunu kadının gözüne sokuyorsun (yazdıklarından anlaşılan o)
Evet tüm bebekler sevilir ama kadın zaten o konuda yaralı, senin çocuğunu içten sevmek zorunda değil.
Kiskanmiyor diyeyim o zaman te Allah im yaSuçluyorsunuz kıskanıyor diye kadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?