Annemin arkadaşı

Amin de kadından sizin gibi davranmasını bekleyemezsiniz. Olmamış, yapamamış. Yani hamile olduğunuzu duyduğunda annenizi tebrik bile etme"miş". Bunu size söyleyen anneniz ise şayet önce anneniz düşünecek bazı şeyleri hiç kusura bakmayın. Mesela size tebrik etmedi demeyecek, sizi bir araya mümkün olduğunca getirmeyecek vs vs.

allah aşkına biraz empati kurmaya çalışın 15 senedir hasretle beklediği duyguyu bi başkası yaşadığında ne hissedersin iki dakika kendini onun yerine koy için gider kendine üzülürsün o hasreti tekrar içinde hissedersin uzenirsin buda kıskançlık değil bence hepimiz insaniz bazı duygularımıza engel olamayız kıskançlık nedir bilirmisin ona kötü bişey olmasını istemesidir işte o zaman haklı olurdun kadının 15 yıl çocuğu olmamış sizin çocuğunuza sevinmek zorunda değil çok saçma şeyler söylemişsin çocuğu olan birinin bile soyleyebilecegi şeyler bende çok gerekmedikce başka çocuğu emzirmekten yana değilim aynı şekilde kimse benim çocuğumu da emzersin istenen herkesin düşüncesi farklı bunu söylediği içinmi kıskanç oldu bide çok öpme yanağı sarkar demiş kötü bişey dememiş ki doktorlar bile bebekleri çok opmeyin diyorlar kusura bakmayın içiniz feset her çocuğu olmayanı kıskanç haset kinli filan diye ilan ediyorsunuz burda çok rastlıyorum

Nickin gibi sende garipsinn... Peki neden demiyorum kankam beni kiskaniyordiye. Çünkü gerçekten kiskanmiyor o hissi hissetmiyirum ....

Ben herkes kıskanıyor demedim dikkat edin.....
zaten
Herkes beni kıskanıyor diye düşünün bir insanın tedavi olması gerekir bence

Annende çocuğu olmayan kadını doğuma doğum günü partisine çağırıp durmasın. Annen de bir garip. İlk seferinde kıskanmış olabilir ama sonrasında söz her hareketinden nem kapmissiniz. Siz de biraz abartıyorsunuz. Annenizin size hamilelik haberini verince diye yapı böyle yaptı diye anlatması hiç hoş olmamış.

Annem de mevlid oluyor o da orada . gün yapıyor o da geliyor . Hastaneye geldi surat asti doğum yaptigimda gözleri herşeyi anlatıyor.

Annenin evinden ayak kes bi sure, annenin illa ki dikkatini cekecek.
O zaman o kadinla ayni ortama girmek istemiyorum, sana soyledim ama anlamiyorsun.
Beni onunla yaptigin hicbir etkinligi ortak etme, gel torununu tek gor ya da o yokken goruselim de.
Ciddiyetini anlasin

Annem de mevlid oluyor o da orada . gün yapıyor o da geliyor . Hastaneye geldi surat asti doğum yaptigimda gözleri herşeyi anlatıyor.

Kadını resmen çocuğu olmuyor diye size haset etmek ile suçluyorsunuz. Nezaketen gelmiş hastaneye yok soyle dedi yok boyke bskti. Cok rahatsizsaniz annenizin gününe gitmeyin madem. Ya da gittiniz zaten kalabalık ortam muhatap olmayın.

Anneniz istedigi kisi ile arkadaslik etmekte özgur oldugu gibi siz de istemediklerinizle gorusmemek de ozgursunuz.evliligimin 4.senesinde 5 asilama sonrasi 2.tup bebek tedavisinde hamile kalmis evladina kavusmus biri olarak ben mucadele ettigim zamanlarda hamile arkadaslarimla irtibati kesmistim.bebeklerini gormeye gidememistim.kiskanmak degil kesinlikle bunun adi burukluk.vakti zamaninda cok iyiligini gordugunuz ama varligi sizin kiskanclik varsayiminizla artik gozunuze batan insan sizden vefaliymis ki bagrina taş basa basa gelmis hastaneye dogum yaptiginizda.insanlarin boyle durumlarda her yuz ifadesi davranisi bakisi kiskanclik olmaz.Ayni seye sahip olamamanin verdigi eziklik burukluk olur,basarisizlik,degersizlik hissi olur kendisi icin hissettigi.kendimden biliyorum.ama karsisindakinden de nefret etmez.oyle olsa eminim o kadincagizin da akli ve hisleri vardir.onun icin de sizinle gorusmemek gibi bir secenek vardir sonucta.Belli ki anneniz onun icin degerli ve arkadasligini kaybetmek istemiyor.anneniz de oyle tabi.
Allah kimseyi evlat sahibi olamamak ve olan evladinin acisi ile sinamasin.Herkesin izdirabi kendine yetiyor bu surecte; bir de elalemin kendisi hakkinda ne dusunecegi ile yuregini yormasin kimse.
Bence siz bir bakis acinizi degistirin ya da bu hislerinize neden olan durumun altini doldurun yazdiklarinizla.zira ben sizi bu verilerle hakli bulamadim.

Kompleks degil o uzuntu ve guvenmediklerinle paylasmama durumu.

Bana kızım derdi neden sevinmedi çocuğum olduğunda. tebrik bile etmedi beni ozaman.?????
Gelmiş ya daha ne istiyorsun?
Şu çocuğu olan bazı içi kötü kadınlar düşün infertil insanların yakasından
Doğurursunuz ilgi takı beklersiniz .
Görüşmeyeceksen takı takmıştır iade et
Nazarı ona da geçer
Her hatekette kusur aramayın artık akraban değil birşey değil görüşme madem ta buraya kadar taşıdın konuyu .
Benimde görümcemin olmuyordu şimdi oldu . Benimki ne onların oluyor diye olay çıkarmıştı ki benimkini de kaybettik.
Herkesin çocuğu kendine hayatımda hiç kıskanç insan olmadım.
Ama tüm eşimin sülalesinden çektim kendimi kim doğursa takı bekliyor. Dedikoducular
Tüp bebek tedavim negatif oldu yine para ayarlamaya çalışıyorum eşimin annesi sıkıştırıyor takı takın vs diye
Gitmesen kıskandı olur gitsen nazar olur .
Valla ben içi kötü
Herkes kendi bakacak çocuğuna belki imrenilir ama bu kadar büyütecek
Vay kompleksli var ezik demekte tuhaf
Benim iki müdürümün de yoktu çocuğu hiç öyle düşünmedim .
Gayette kendinden emin insanlardı.
Ben de öyleyim ama işte içi pis insanlar kendi nasılsa bizi de öyle görürler

Yureginize saglik dussunler valla bebegi olmayanlarin yakasindan.

Yureginize saglik dussunler valla bebegi olmayanlarin yakasindan.
Yok ne zararımız var anlamadım
yok kıskandı yok nazar değdi .
Yok kompleksli
Biz sevişiyoz hemen oldu
Onlar kusurlu
Düşün yakamızdan cidden
Böyle içi pis insanlar düşün yakamızdan biz mutluyuz siz hurafelerle boğulun
Biz yaşıyoruz
Bazen üzülüyoruz ama hayat güzel
Yaşıyoruz
Sizi kıskanmıyoruz
Çocukları seviyoruz
Ama hayatta
Bir çocuğa bağlı değil
Olmuyorsa olmuyor

Takı beklerler ama kıyafet beklemeyin
Hatta ben ölmeden görümce onların olmuyor miras bize kalır diyor
Nazarımız mala da geçer

Şöyle baktı böyle dedi.
Yamuk yürüdü şurda durdu şöyle güldü
Amannnnn tuhaf tuhaf şeyler

Son düzenleme:
Hayatta yapabildiği tek şey (kendi nerde yapıyoda, Allah ın izni ile elbet) bebek olan insanların klasik tavrı. Bu kadar odaklanmayın yahu. Yan baktı düz baktı, çokkk sevse nazar okacak, sevmese kuskandı, bişeyler alsa kuskançlığını anlamayslım diyebyapıyor, ne yapsınlar istiyodunuz. Anneniz de normal değil, siz de

Şu konuyu buraya açarken çocuk isteyen anneleri biraz dusunebilseydiniz keşke... Empatiden yoksun bir konu... Her şey bebek değil,herkesin bebegi olacak diye bir şart yok... Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin ama çocuksuz mutlu olan çiftlerde var bunu unutmayın... Siz biraz buldumcuk olmuşsunuz... Konuda kıskanç biri var ama bu annenizin arkadaşı değil...

Bilmez miyim okuduysaniz benim paylasimimi 5 asilama 2 tup bebek tedavisinden sonra oldu benim.
Rabbim isteyene hayirlisindan sagliklisindan en kolay yoldan versin ins

Bilmez miyim okuduysaniz benim paylasimimi 5 asilama 2 tup bebek tedavisinden sonra oldu benim.
Rabbim isteyene hayirlisindan sagliklisindan en kolay yoldan versin ins
Ben evlenmeden de öyleydim çocuğum olmuyor dese ailemdense yardım ederim Yok güçüm yetmiyor sa çenemi kaparım
Seviyorsam böyleyim
Sevmiyorsam kimsenin çocuğu olmuş olmamış bana ne sevmiyorsam görüşmem çocuğundan bana ne
Annemin amcası çok üst düzey çocukları olmamış kimse kulp takmamış
Çok severler birbirlerini
Şimdi böyle şeyler var arkadaş anlamadım gitti.
Çocuğu olmayanı dışlamak kulp takmak yeni moda
Önceden çok iş varmış insanlar geçimleriyle uğraşıyormuş
Şimdi boş insanlar yapacak uğraş Yok
Sosyal medyada hava atayım beni kıskansınlar derdinde millet o yüzden herkes bir kafayı yemiş modda
Allah sonumuzu hayretsin
Pek bir boşuz

En kısa zamanda anne olmanızı dilerim. Olmasa da böyle konuşmaları görmezden gelin.

Bende senin gibi sorgulardım
Taki bu seneye kadar
Ama bıraktım artık
Kabullen sende kötü insanlarında var olduğunu
Bebeğine sarıl ve unut herşeyi

Üzüldüğünü biliyorum ama neden kıskançlık bu
Çocuğunuz olmasaydı anlardınız neden böyle yaptığını burada şu an çocuğu olmayan insanlar onu çok iyi anliyordur onu da kıskançlık olarak değerlendirmeyin farklı bisey o eksiklik ne yapacağını nasıl davranacağını bilmiyordur dile kolay 15 yıl...allah kimseye yasatmasin böyle birseyi ve isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin sizde onun yaptıklarına takılmadan çocuğunuzla ilgilenin alışır zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…