- 4 Temmuz 2015
- 645
- 645
- 103
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
allah aşkına biraz empati kurmaya çalışın 15 senedir hasretle beklediği duyguyu bi başkası yaşadığında ne hissedersin iki dakika kendini onun yerine koy için gider kendine üzülürsün o hasreti tekrar içinde hissedersin uzenirsin buda kıskançlık değil bence hepimiz insaniz bazı duygularımıza engel olamayız kıskançlık nedir bilirmisin ona kötü bişey olmasını istemesidir işte o zaman haklı olurdun kadının 15 yıl çocuğu olmamış sizin çocuğunuza sevinmek zorunda değil çok saçma şeyler söylemişsin çocuğu olan birinin bile soyleyebilecegi şeyler bende çok gerekmedikce başka çocuğu emzirmekten yana değilim aynı şekilde kimse benim çocuğumu da emzersin istenen herkesin düşüncesi farklı bunu söylediği içinmi kıskanç oldu bide çok öpme yanağı sarkar demiş kötü bişey dememiş ki doktorlar bile bebekleri çok opmeyin diyorlar kusura bakmayın içiniz feset her çocuğu olmayanı kıskanç haset kinli filan diye ilan ediyorsunuz burda çok rastlıyorumGörüşmek istemiyorum âma annem görüştüğü için bende otomatikman görüyorum annemin en yakın arkadaşıdır annem ne alırsa o da aynı sini aynı rengini alır aldı da... Gelelim sıkıntıya... Benim moralimi bozmaya çalışır sinsi olduğunu düşünüyorum. 10. Yıl önceye kadar saf ti masumdu bize iyilikleri de olmuştur eskiden nankörlük etmem ben... artık iş hayatında baya açıldı kendini aştı ama yanlış anlaşılmasın her kendini aşan bu kişi gibi değildir...
Kendisinin 15 yıldır çocuğu olmuyor herşeyi denediler tüm tedavileri olmadı olmadı . Annem bnm hamile olduğumu söyleyince susmuş kalmış donmuş bu bir
Tebrik bile etmemis
Ben hamileyken gözleri karnıma karnıma baka baka kalakalmisti yakaladım birşey demedi
Doğum yaptım hastaneye zorla geldi suratı asıktı kıskançlığı çok belliydi
Annemin ilk torunu olduğu için torununu eline verince annem ağlamış sevinçten, bu da demiş ki "neden agliyon ki anlamıyorum abla cok saçma"
gibisinden konuşmuş.
Çocuğumun doğduğu gün çocuğumun gelecekteki evliliğinden bahsetti
Kuran kursuna yazildim.
"Çok geç bile kaldın dedi" 26 yaşındayım
Arkadaşımın cocugunu emzirdim (başka bir odada tabi) o gün o da oradaydı
"Çok yanlış yaptın" diye dini vaazlar verdi o akşam yemek yiyemedim stresten
Bebeğimi severken bile cok sahte hissediyirum .
Annem torununu öptü
Bu da dedi ki çok öpme yanakları sarkar...
Annm esya aldı bu arkadaşı da apaynisini aldı evine.
geçenlerde midesi ağrıyordu karbonatlı su verdim annem oksurdu tıkandı bu da kahkaha attı.gulmekten katıldı.
Annem de kıskanç olduğunu biliyor ama başka (samimi) arkadaşı yok diye gorusuyor.14 senedir...
Ben bir dahaki ay çocuğuma evde ufak eğlence yapicam kısmetse, bu kişinin gelmesini istemiyorum zaten çok yakınlarımi cagircam bu çok yakın değil bence.
Eskiden iyilikleri yapmış olabilir Allah razi olsun ama artık bende büyüdüm o da zaten olgunlaştı değişti. Benden büyük. Velhasıl gelmesini istemediğimi anneme söyledim.
Olmaz duyar darilir cagirmazsan dedi
Öz teyzemle bu kişi de malesef görüşüyor. Oradan duyar .
Ben arayıp cagirmicam zaten annem söyler gel diye bu da gelir...
Nasıl davranıcam bu yukarıda boşluklarla anlattığım şeyler büyük sorun bnm icin
zatenNickin gibi sende garipsinn... Peki neden demiyorum kankam beni kiskaniyordiye. Çünkü gerçekten kiskanmiyor o hissi hissetmiyirum ....
Ben herkes kıskanıyor demedim dikkat edin.....
Annem de mevlid oluyor o da orada . gün yapıyor o da geliyor . Hastaneye geldi surat asti doğum yaptigimda gözleri herşeyi anlatıyor.
Annem de mevlid oluyor o da orada . gün yapıyor o da geliyor . Hastaneye geldi surat asti doğum yaptigimda gözleri herşeyi anlatıyor.
Kompleks degil o uzuntu ve guvenmediklerinle paylasmama durumu.Çocuğum yok. Aynı yaştayız. Benim bir kız arkadaşım var. Liseden beri tanirim. 5 yıldır evli. Bebekleri yok. Sormuştum bir kere. Bebek seviyorsun yapsana diye. Yok ben istemiyorum falan demişti. Eşinden öğrendim çocuğumuz olmuyor dedi. Sorun arkadaşımda imiş. O günden sonra çok çok üzüldüm çünkü yediği içtiği ayrı gitmeyen insanlardık. Sanırım bebek olmaması ciddi kompleks yaratıyor.
Bence uzaklaşin ben öyle yaptım.
Gelmiş ya daha ne istiyorsun?Bana kızım derdi neden sevinmedi çocuğum olduğunda. tebrik bile etmedi beni ozaman.?????
Yureginize saglik dussunler valla bebegi olmayanlarin yakasindan.Gelmiş ya daha ne istiyorsun?
Şu çocuğu olan bazı içi kötü kadınlar düşün infertil insanların yakasından
Doğurursunuz ilgi takı beklersiniz .
Görüşmeyeceksen takı takmıştır iade et
Nazarı ona da geçer
Her hatekette kusur aramayın artık akraban değil birşey değil görüşme madem ta buraya kadar taşıdın konuyu .
Benimde görümcemin olmuyorsu şimdi oldu . Benimki ne onların oluyor diye olay çıkarmıştı ki benimkini de kaybettik.
Herkesin çocuğu kendine hayatımda hiç kıskanç insan olmadım.
Ama tüm sülaleden çektim kendimi kim doğursa takı bekliyor
Tüp bebek tedavim negatif oldu yine para ayarlamaya çalışıyorum eşimin annesi sıkıştırıyor takı takın vs diye
Gitmesen kıskandı olur gitsen nazar olur .
Valla ben içi kötü
Herkes kendi bakacak çocuğuna belki imrenilir ama bu kadar büyütecek
Vay kompleksli var ezik demekte tuhaf
Benim iki müdürümün de yoktu çocuğu hiç öyle düşünmedim .
Gayette kendinden emin insanlardı.
Ben de öyleyim ama işte içi pis insanlar kendi nasılsa bizi de öyle görürler
Yok ne zararımız var anlamadımYureginize saglik dussunler valla bebegi olmayanlarin yakasindan.
Bilmez miyim okuduysaniz benim paylasimimi 5 asilama 2 tup bebek tedavisinden sonra oldu benim.Yok ne zararımız var anlamadım
yok kıskandı yok nazar değdi .
Yok kompleksli
Biz sevişiyoz hemen oldu
Onlar kusurlu
Düşün yakamızdan cidden
Böyle içi pis insanlar düşün yakamızdan biz mutluyuz siz hurafelerle boğulun
Biz yaşıyoruz
Bazen üzülüyoruz ama hayat güzel
Yaşıyoruz
Sizi kıskanmıyoruz
Çocukları seviyoruz
Ama hayatta
Bir çocuğa bağlı değil
Olmuyorsa olmuyor
Takı beklerler ama kıyafet beklemeyin
Hatta ben ölmeden görümce onların olmuyor miras bize kalır diyor
Nazarımız mala da geçer
Şöyle baktı böyle dedi.
Yamuk yürüdü şurda durdu şöyle güldü
Amannnnn tuhaf tuhaf şeyler
Ben evlenmeden de öyleydim çocuğum olmuyor dese ailemdense yardım ederim Yok güçüm yetmiyor sa çenemi kaparımBilmez miyim okuduysaniz benim paylasimimi 5 asilama 2 tup bebek tedavisinden sonra oldu benim.
Rabbim isteyene hayirlisindan sagliklisindan en kolay yoldan versin ins
15 sene çocuk özlemi çekmek ne demek biliyor musun? Bilmiyorsun. Özenerek bakması çok doğal. Ama senin kıskanıyor beni diye düşünmen en basit tabirle kötü kalplilik. Çocuğu öpme demesini bile kıskançlığa bağlamışsın. Ben de öptürmezdim yeni doğduğunda çocuğumu. Bebeğini düşünmüş kabahat olmuş. Sırf burdan bile senin her şeyi kıskanmaya bağladığın belli. Çağırma kadını böyle hakkında kötü kötü düşüneceksen, rahat bırak.
En kısa zamanda anne olmanızı dilerim. Olmasa da böyle konuşmaları görmezden gelin.Yok ne zararımız var anlamadım
yok kıskandı yok nazar değdi .
Yok kompleksli
Biz sevişiyoz hemen oldu
Onlar kusurlu
Düşün yakamızdan cidden
Böyle içi pis insanlar düşün yakamızdan biz mutluyuz siz hurafelerle boğulun
Biz yaşıyoruz
Bazen üzülüyoruz ama hayat güzel
Yaşıyoruz
Sizi kıskanmıyoruz
Çocukları seviyoruz
Ama hayatta
Bir çocuğa bağlı değil
Olmuyorsa olmuyor
Takı beklerler ama kıyafet beklemeyin
Hatta ben ölmeden görümce onların olmuyor miras bize kalır diyor
Nazarımız mala da geçer
Şöyle baktı böyle dedi.
Yamuk yürüdü şurda durdu şöyle güldü
Amannnnn tuhaf tuhaf şeyler
Bende senin gibi sorgulardımGörüşmek istemiyorum âma annem görüştüğü için bende otomatikman görüyorum annemin en yakın arkadaşıdır annem ne alırsa o da aynı sini aynı rengini alır aldı da... Gelelim sıkıntıya... Benim moralimi bozmaya çalışır sinsi olduğunu düşünüyorum. 10. Yıl önceye kadar saf ti masumdu bize iyilikleri de olmuştur eskiden nankörlük etmem ben... artık iş hayatında baya açıldı kendini aştı ama yanlış anlaşılmasın her kendini aşan bu kişi gibi değildir...
Kendisinin 15 yıldır çocuğu olmuyor herşeyi denediler tüm tedavileri olmadı olmadı . Annem bnm hamile olduğumu söyleyince susmuş kalmış donmuş bu bir
Tebrik bile etmemis
Ben hamileyken gözleri karnıma karnıma baka baka kalakalmisti yakaladım birşey demedi
Doğum yaptım hastaneye zorla geldi suratı asıktı kıskançlığı çok belliydi
Annemin ilk torunu olduğu için torununu eline verince annem ağlamış sevinçten, bu da demiş ki "neden agliyon ki anlamıyorum abla cok saçma"
gibisinden konuşmuş.
Çocuğumun doğduğu gün çocuğumun gelecekteki evliliğinden bahsetti
Kuran kursuna yazildim.
"Çok geç bile kaldın dedi" 26 yaşındayım
Arkadaşımın cocugunu emzirdim (başka bir odada tabi) o gün o da oradaydı
"Çok yanlış yaptın" diye dini vaazlar verdi o akşam yemek yiyemedim stresten
Bebeğimi severken bile cok sahte hissediyirum .
Annem torununu öptü
Bu da dedi ki çok öpme yanakları sarkar...
Annm esya aldı bu arkadaşı da apaynisini aldı evine.
geçenlerde midesi ağrıyordu karbonatlı su verdim annem oksurdu tıkandı bu da kahkaha attı.gulmekten katıldı.
Annem de kıskanç olduğunu biliyor ama başka (samimi) arkadaşı yok diye gorusuyor.14 senedir...
Ben bir dahaki ay çocuğuma evde ufak eğlence yapicam kısmetse, bu kişinin gelmesini istemiyorum zaten çok yakınlarımi cagircam bu çok yakın değil bence.
Eskiden iyilikleri yapmış olabilir Allah razi olsun ama artık bende büyüdüm o da zaten olgunlaştı değişti. Benden büyük. Velhasıl gelmesini istemediğimi anneme söyledim.
Olmaz duyar darilir cagirmazsan dedi
Öz teyzemle bu kişi de malesef görüşüyor. Oradan duyar .
Ben arayıp cagirmicam zaten annem söyler gel diye bu da gelir...
Nasıl davranıcam bu yukarıda boşluklarla anlattığım şeyler büyük sorun bnm icin
Çocuğunuz olmasaydı anlardınız neden böyle yaptığını burada şu an çocuğu olmayan insanlar onu çok iyi anliyordur onu da kıskançlık olarak değerlendirmeyin farklı bisey o eksiklik ne yapacağını nasıl davranacağını bilmiyordur dile kolay 15 yıl...allah kimseye yasatmasin böyle birseyi ve isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin sizde onun yaptıklarına takılmadan çocuğunuzla ilgilenin alışır zamanlaÜzüldüğünü biliyorum ama neden kıskançlık bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?