hayatım herşeye tıka kulaklarını boşver söylemiştim sana annem ameliyat olacak diye 2 haftadır yatıyo ve bende dershaneye gidiyorum artık evin işini falan yetiştiremiyorum. sağolsun annem birşey demiyor ama babam ve abim devamlı bıdıbıdı ama boşver tıka kulaklarını. ben artık oturma odasında oturmuyorum odamda radyo dinliyorum (msn girince söyleyim kimi dinleğimi dert tasa kalmıyo:) ). sende boşver tatlım sen önemlisin. annende kötü bi dönemde hayatım biraz daha sabret eminim ki bu günler geçicek tatlım
Berencim ..
Benimde annem 13.senedir tek basina bana bakiyor ..
biz 3.kardesiz abimin biri evli digeride kendi hayatini yasiyor ..
evin en kücügü benim yani .. Annem babamdan ilk ayrildigi dönemler
piskolojik olarak cok ama cok kötüydü ..
ben daha 7.yasindaydim .. herneyse .. Calisti dindi beni en iyi sekilde büyüttü
meslegimi onun sayesinde elime aldim .. Bunun icin cok gururluyum ..
3.senedir hayatimda biri vardi evlilik planlari kuruyordum ..
kendimce annemi benim yükümden kurtarmak istiyordum ..
Amaa annemede okadar cok düskünümdür ki yani öyle böyle degil
onsuz nefes alamam o derece ..herneyse Haziran 2010 da sevgilimden ayrildim
ve o yük meselesi yine basima kaldi ..
annem bana yüksün .. off evlensende kurtulsam diye sözler sarf etmedigi halde ben kendimi onun omuzlarinda yük gibi görüyorum ..
bazen kavga ettigimiz zamanlarda yani bu baya büyük kavgalar oluyor ozaman bana.. BABANA git diyor .. (gidemem cünkü o türkiyede ve baskasiyla yasiyor ben almanyadayim )
Off evlen de kendi yuvani bil diyor ..
bu cümleleride son zamanlarda cok kurmaya basladi .. tv izliyoruz
bisey oluyor .. kendi yuvani kurman gerek artik zamanin geldi diyor ..
ama ben daha 20.yasindayim 21.ime haziranda gircem ..
bende evlenip sonra senin gibi bosanmaktansa hic evlenmem k.bakma diyorum ..
veya ona inat iyi Esra Erola cikacagim Eylül ayinda sana ordan el sallarim diyorum ..
Hatta birgün korkutmak icin gercektende aradim orayi ..
neyse anliyacagin ..
Annenin baskilarina kulak tikamalisin .. bence ciddi anlamda demiyor onlari ..
anneni tanimiyorum ama hic bir anne evladini basindan salmak istemez ..
heleki onu yanliz basina büyüttüyse.. herseyden koruyup sakinip yetisdirdiyse..
evlenmek hakkin ama önce okulunu bitir balim ..
Ben simdi evlensem meslegim var elimde koca eline mahkum kalmam ..
ama sen daha üni.ye hazirlaniyorsun .. yapma balim yapma .. cok iyi düsün ..
uzun oldu k.bakmaama konuyu okuyunca kendimide gördüm biran yazmak istedim ..
çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için son durumu anlatıyım canım ben annem eski haline döndü artık öle evlende git filan demiyo bana çok iyi davranıyo bende ona tabi çok seviyorum onu evlilik meselesinide o anki duygularımla yazmışım oraya şu an ki düşüncem şu kimsenin eline bakamam üniversitemi bitirip en güzel maaşla çalışıp sonra evlenmeyi düşünüyorum. ve bu zamanda anladımki insanın annesinden baska kimse onu düşünmüyor koca eline düşmek çok fena bir şeydir kesin görüyorum duyuyorum koca eline düşenleri . maşallah şu an psikolojimde annemde çok iyi no evlilik yes kariyer iş :)
Ay Berencim cok sevindim inan
aLdigin karari alkisliyorum gercekten
umarim hep böyle mutlu olursun
evlilige gelince .. tabikide oda olacak ama zamani gelince
ozaman hem daha saglikli hemde daha saglam adimlar atip evlilik yolunda ilerlersin ..
(ben evlilige karsi olanlardanim ama neyse)
canım benim bende çok mutlu oldum yorumunu okuyuncavalaha artık evlilikmiş filanmış hiç dşnmyrm 20 yasındayım üniversitemi bitiricem işim olacak zaten o zamana kadar ne fırsatlar çıkar karşıma şimdilik kimseyi çekemicem :)
sen nie karşısın evliliğe cadı
Karsi degildim bundan 8.ay öncesine kadar ..
ama öyle bir deprem yasadim ki tüm hayallerim yikildi ..
daha enkazi atlatamadim ..
Toparlanmaya calisiyorum :)
Ve acaip feminist oldum
erkeklere ölümmm
bende artık ölüm diyorum canımbu arada sıkma canını hayat bu karşına daha iyileri çıkar belki ne blysn dimii
Hic belli oLmaz bu hayatin bize oyunuyacagi oyunlar
ama simdilik kimseye kapilarimi acmiyorum
malum feminist oldum
öyle bir an gelirki sen istemeden bile kapıların açılmıştır bir bakmışsın canım
önceki konularımı bilen vardır belki annemle ilgili sorunlarım vardı tam iyiye gidiyo herşey derken dün yine olay çıktı.. Dün bir işim vardı evi tam toplayamadım eve geldi annem bu evin hali ne dedi hemen toplarım anne dedim ay bırakma toplama gözüme gözükme ne kadar pasifsin ne kdr itici bir kızsın sen dedi sustum her zaman ki gibi anneme karşı hep susmuşumdur bir kere bile hakkımı aramadım şu hayatımda. Neyse işte ya sen git evlen sana bakamam ben artık filan dedi bu arada annem ve babam ayrılar annem bakıyo bize anne niye böle diyosun dedim off sus bir dahada benle konuşma dedi sabah kalktım annemde bin karış surat işte dediki dün gece ağlamışsın sinir olurum mız mız kızlara dedi . Halbuki ben dün gece mutluydum annemin sözleri karşısında ağladım yani moralimi bozan o. Neyse işte şey dedi sen git evlensene her kavgamızda seni kimse çekmez git evlensene dio bir dahada dışarı çıkmıcaksın kız kısmı hep evde oturur dio zaten haftada bir kez dışarı çıkıyorum... Offf hayatımda biri var bunları ona anlattım benle evlenmek istiyor sizce evlenmelimiyim...Sakın beni evlenme meraklısı sanmayın nolur inanın çok bunaldım çok yoruldum haftada bir dışarı çıkma hakkım var çıktıgımdada her an aranırım annem ve abim tarafından eve geldiğimdede bir daha çıkmıcaksın felan filan sözlerle o günüm zehir olur işte böyle arkdaşlar . Ha birde ben 20 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum tabi annem okuyupta nolcaksın direk bir işe gir diyor . Radyo ve televizyon okumak istyrm annem bunada izin vermiyor yani ben üniversiteyede gidemiyorum buda ek bilgi..bir gün mutlu olsam diğer gün burnumdan geliyor ben napıyım arkadaşlar nolur yardım edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?