Annemin bazı huylarını hiç sevmiyorum

Bence ne yapıyorsa sevgisinden yapıyor
Fikir değiştirmesi hiç de sevgisinden değil. Sadece bu konuda değil daha önce de aynisini yaptı. Başka konularda da fikir değiştiriyor. Mesela ben hep İstanbulda üniversite okumak istedim. Annem bi akrabanin yanında "Sadece Istanbulu düşünüyor hanimefendi" diye dalga gecti. Benim yanımda da "İyiki burayı kazandın masraf olmuyor" dedi

Annenizin bir bildigi vardir.hisleri kuvvetlidir.cocugu icin en iyilerini ister bu yuzden zor begenir.ileride yasiniz buyuyunce annem hakliymis dersiniz.cunku bizim sevgiden asktan gozumuz karariyor evliligin yurutulebilicegi kriterleri gozumuzden kaciriyoruz.annenizi alip karsiniza konusun begenmedigin ozelligi nedir daha sonra kendi icinizde mukayese edin.sevgiliyken hersey gulluk gulistanlik olur kafede avmde gezmeler .kimse kusurunu gostermez ya da gormek istemez.evlenince degisiyor insanlar annelerimiz tecrubelerinden bizi yonlendirmek ister.kizmayin annenize.anlamaya calisin.yasiniz oturunca anlarsiniz
Annem sadece bu konuda degil her konuda ters. Ayrica hiç kimseyi beğenmiyor. Hadi biri kötü diğeri kötü. Hepsi mi kötü? İyiler de vardı ama istemedi. Herkesin bi kusuru var. Kusursuz insanı ben nereden bulayım?

Bi sevgilim vardı çok iyiydi. Gerçekten iyi birisiydi. Babası kötüydü. Bu yüzden istemedi. Babası kötüyse onun suçu ne? Herkes de kötü olmaz ki ama.
Ya evlenince ailelerde evleniyor.ayrica ozelliklerimizi kisiligimizi anne ve babamizdan aliriz.

Fikir değiştirmesi hiç de sevgisinden değil. Sadece bu konuda değil daha önce de aynisini yaptı. Başka konularda da fikir değiştiriyor. Mesela ben hep İstanbulda üniversite okumak istedim. Annem bi akrabanin yanında "Sadece Istanbulu düşünüyor hanimefendi" diye dalga gecti. Benim yanımda da "İyiki burayı kazandın masraf olmuyor" dedi
Annelerin hisleri kuvvetli zaman kötü sizin üzülme nizi istemiyor bence bir bildiği vardır

Tabiki onun da haklı olduğu konular var. Ama atiyorum karşımdaki insan çok iyi, ailesinden biri kötü. Onu bahane ediyor. Ben ailesiyle beraber yasamayacagim ki. Ayrica fikir değiştirip duruyor. İlk başta olumlu davranıyor sonra istemiyorum diyor. Ne yaptığı belli degil
Ailesiyle yasamasanda 500 km uzaktada olsa ailesi sana mutlaka karisir karismasada geldiginde gittiginde mutlaka gozunu tirmalayan birsey olur.yav evlilik bu oyle sevgililik gibk olmuyor herkesin gonlunu yapmaya calisiyorsun 2 tarafida idare etmek nenkadar zor bilmiyorsun

Ailesiyle yasamasanda 500 km uzaktada olsa ailesi sana mutlaka karisir karismasada geldiginde gittiginde mutlaka gozunu tirmalayan birsey olur.yav evlilik bu oyle sevgililik gibk olmuyor herkesin gonlunu yapmaya calisiyorsun 2 tarafida idare etmek nenkadar zor bilmiyorsun
Annesi çok iyi babasini ailesi de sevmiyor. Oğlan da hiç sevmiyor babasını. Ona asla uymuyor. Çok güvendiğim biri de kefil çocuğun çok iyi olduğuna.

Annem sadece bu konuda degil her konuda ters. Ayrica hiç kimseyi beğenmiyor. Hadi biri kötü diğeri kötü. Hepsi mi kötü? İyiler de vardı ama istemedi. Herkesin bi kusuru var. Kusursuz insanı ben nereden bulayım?
Elbette bulamayiz kim dort dortluk .ama sort dortluge yakin ailesi oturakli duzgun insanlar mutlaka karsiniza cikar.sadece beklemek cevremizi daha kaligeli duzgun insanlarla cevrelemek onemli.

Anneler hisseder.
Bu sekmez bir gerçek.
Ve ailesiyle aile olmayı beceremeyen adam sana da aile olmaz.
Ve o aile sen sanki ailesine düşman gelmişsin gibi korunur, değerlenir. Ve ler böyle çoğalır daha velhasıl ablacım annenizi dinleyin hayatınızı güzelleştirin. Güzel slogan oldu 😄

Son olarak;
Dünya da erkek tükenmedi önünüze her gelen erkeğe ömürlük diye bakmayın bu kadar zorunuza gitmez anne lafı ozaman.

Elbette bulamayiz kim dort dortluk .ama sort dortluge yakin ailesi oturakli duzgun insanlar mutlaka karsiniza cikar.sadece beklemek cevremizi daha kaligeli duzgun insanlarla cevrelemek onemli.
Ailesi kötü değil sadece babası kötü. O babasına uymuyor

Anneler hisseder.
Bu sekmez bir gerçek.
Ve ailesiyle aile olmayı beceremeyen adam sana da aile olmaz.
Ve o aile sen sanki ailesine düşman gelmişsin gibi korunur, değerlenir. Ve ler böyle çoğalır daha velhasıl ablacım annenizi dinleyin hayatınızı güzelleştirin. Güzel slogan oldu 😄

Son olarak;
Dünya da erkek tükenmedi önünüze her gelen erkeğe ömürlük diye bakmayın bu kadar zorunuza gitmez anne lafı ozaman.
Yahu neden anlamiyorsunuz? Annem başka konularda da ters diyorum. Çocuktan ötürü ilk başta "O istiyorsa babası hiçbir şey yapamaz" diyordu çok olumlu yaklasiyordu. Ben de o olumlu yaklaşınca bu iş oldu diye sevindim. Ama sonra annem akrabaların yanında fikir değiştirdi. Daha önce başka konularda da yaptı bunu. Annesi veya babası kötü olup evlenip mutlu olan bir sürü insan var etrafimda

Yahu neden anlamiyorsunuz? Annem başka konularda da ters diyorum. Çocuktan ötürü ilk başta "O istiyorsa babası hiçbir şey yapamaz" diyordu çok olumlu yaklasiyordu. Ben de o olumlu yaklaşınca bu iş oldu diye sevindim. Ama sonra annem akrabaların yanında fikir değiştirdi. Daha önce başka konularda da yaptı bunu. Annesi veya babası kötü olup evlenip mutlu olan bir sürü insan var etrafimda
Anlattığın tek konu erkek arkadaş konusu bizde ona cevap veriyoruz.

Anlattığın tek konu erkek arkadaş konusu bizde ona cevap veriyoruz.
Yukarıya yazdım. Ben İstanbulda okumak istiyordum. Akrabaların yanında "Hanımefendi İstanbulu istiyor" diye dalga geçti. Benim yanımda şimdi "İyiki de buradan kazandın hiç masrafın yok" diyor. Sürekli kendiyle celisiyor. Fikirleri değişiyor

Yukarıya yazdım. Ben İstanbulda okumak istiyordum. Akrabaların yanında "Hanımefendi İstanbulu istiyor" diye dalga geçti. Benim yanımda şimdi "İyiki de buradan kazandın hiç masrafın yok" diyor. Sürekli kendiyle celisiyor. Fikirleri değişiyor
Farklı bir bakış açısından baksan annen o senin düşmanın değil.
Hanımefendi istanbulu istiyor derken gülümsemiştir illaki anne şirinliği bu. Benim annecağızımda böyle standart anne işte canım anam :)) Neyapsın akrabaların yanında durumumuz yok iyi ki istanbul mu oldu desin sonra kalkar beraber para dilenirsiniz akrabalardan te Allah ım ya. Evinin içine gerçeği söyleyip dışarıya hele ki akbaba akrabaya kapalı anlatmak ne ara çelişmek oldu 😂

Back
X