- 14 Mart 2022
- 96
- 91
- 3
- Konu Sahibi kedimiriltisi
-
tamam kızım gönderme istemiyoruz, o senin tek kardeşin falan filan saçmalıklar..Ne hakla küstü?
Ne dedi size
1-2 göndermeniz bile hata.Merhabalar. Ben evliyim başka sehirdeyim. Benden 10 yaş ufak bir erkek kardeşim var, inanılmaz para harcıyor, annem onu o kadar simartti ki. Bir gun evde yemek yemez, hep dışarıdan alır. Ayağında inanılmaz markalar ayakkabılar, giysiler. Telefonlar PlayStationlar son model. Biz anneme yapma bak sonu kötü olacak dediysek de bu cocuk annemi ele aldi ve ne dese yaptiriyor. Sürekli benden para istemeye basladilar onun icin, bir iki gonderdim. Gerçekten ihtiyacı oldugunu bilsem umurumda olmaz ama artık bende cocuk planliyorum ihtiyacım bir suru eksigim var. Haftasonu gezmesi icin beyefendiye para göndermeyecegim dedim anneme. O da tabii ki küstü bana. Haksız mıyım arkadaşlar?
Gönderme kuserse kussunMerhabalar. Ben evliyim başka sehirdeyim. Benden 10 yaş ufak bir erkek kardeşim var, inanılmaz para harcıyor, annem onu o kadar simartti ki. Bir gun evde yemek yemez, hep dışarıdan alır. Ayağında inanılmaz markalar ayakkabılar, giysiler. Telefonlar PlayStationlar son model. Biz anneme yapma bak sonu kötü olacak dediysek de bu cocuk annemi ele aldi ve ne dese yaptiriyor. Sürekli benden para istemeye basladilar onun icin, bir iki gonderdim. Gerçekten ihtiyacı oldugunu bilsem umurumda olmaz ama artık bende cocuk planliyorum ihtiyacım bir suru eksigim var. Haftasonu gezmesi icin beyefendiye para göndermeyecegim dedim anneme. O da tabii ki küstü bana. Haksız mıyım arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?