Annemin çalışma hakkında söyledikleri beni çok üzüyor artık

Abim halen orda burda ağlıyor borcum var kendimi öldüreceğim diye. Anneme gelip iki hafta kaldı. Evde kendine bıçak çekmeler, hergun olay çıkarmalar. İnanır misiniz annem onun cebine 50-100 TL harçlık koyuyordu. En son babamla amcami aradık da gelip götürdüler.

Ben de çalışmaktan gocunan bir insan değilim yoksa bunca yıl çalışıp hepsini aileme verip cebimde 500 lirayla gezmezdim. Ama işte kadının zoruna gidiyor. Evlatlarımı büyüttüm ettim hepsi gitti ben başımın çaresine bakmak zorunda kaldım diye düşünüyordur

Ciddi misiniz ? Eşiyle ayrıldı mı ? Resmen annenize psikolojik baskı yapmak için kalmış annenizde.

Bebeğiniz için siz de çok canınızı sıkmayın, geçim sıkıntısı yaşamayan yok. Anneniz biraz idare etsin . İşe başlayınca destek olursunuz ama şöyle de bir durum var ya siz olmasaydınız ne yapacaktı ? Abinizde de iş yok çünkü.

Eşi rusyaya gitmişti ya dönmedi. Dava açmıştır büyük ihtimalle. Bebeğimle ben perişan olduk uyku uyumadigim geceler oldu. Orasını bilmiyorum biz olmasak ne yapardı hiç dusundu mü emin değilim

2 çocuğa 1700tl mi çok az hak ettiğini alsa bu kadar söylenmezdi belki. Ama söylenmesi gereken kişi çocuğuna baktığı insanlar.
Evet çok az malesef ama başka iş bulamadi. Yok çünkü hiçbir yerde. Ama iş yükü çok değil birkaç kere gidip görme fırsatım oldu. Zor olan kısmı cocuklara bakmak gerçekten baş agritici bir iş. Yoksa temizlik yemek falan hiçbir şey yapmıyor sadece çocuklarla ilgileniyor.

Akıl vermek parayla olsa ağızlarını açamazlardı, akıl yerine para versinler. Herkes çok biliyor.

Erkek çocuğu uğruna ev satılan, ana babaya bakım görevi de kız çocuğuna verilen bir şehir galiba..

Annem 60 küsür yaşında. Çalışmak zorunda kalsa bende çok üzülürdüm. Yardım falan alıyor mu?

Erkek çocuğu uğruna ev satılan, ana babaya bakım görevi de kız çocuğuna verilen bir şehir galiba..
Var öyle yerler. Her iş kadına bakıyor , herifler kahvehane pavyon geziyor ama sorsan kadın fıtrat olarak erkekten zayıf Sinirlerim oynuyor var ya , nöronlarım sızlıyor.

anneniz biraz narin sanırım benim annemde o yaşlarda çocuk bakıyodu ki ihtiyacı olmadığı halde teyzeme yardım olması amaçlı üzüleceğiniz bir durum yol devlet kurumu da olsa özel de olsa o yaşta emekli olmayacaktı sonuçta o yaşta olup benimle beraber çalışan insanlar var. sizinde işiniz yokmuş eşinizden alıp annenize vermenizde ilerde kendi ailenizde sorun olabilir

madem ataerkil erkek egemen
abiniz adam olsun baksın o halde

yalan mı yani şimdi?

ne güzel ya bakmaya gelince errrrkek olmuyor mu kişi?

onun dışında normal düşüncem
53 yaş hiçbir şey bence ne ki herkes 60ında çalışıyor babam 65 yaşında hala çalışıyor
1700 lira 2 çocuk için az ama doğu ili demişsiniz demek rayiçler öyle
ayrıca siz zaten çalışmıyorsunuz ki eşiniz de annenize para yollamaya mecbur değil yani.
ablanız da aynı şekilde zaten az alıyormuş
siz yollasanız ne kadar yollayacaksınız? kaç yıl daha? bu kadın 70 yaşına gelip gerçekten çalışamaz olunca ne olacak?

Kendinize bunu yaşatmayın. Huysuz yaşlı bir ergeni cekmek zorunda degilsiniz. Karninizdaki bebege karşı sorumlusunuz. O, annenizden daha onemli.

Birsuru olaylar oldu neresinden başlayıp anlatırım inanın bilmiyorum. Yok evi sattirmadik.

Evin satılmamış olmasına sevindim. Umarım asla da satmaya kalkışmaz anneniz.

Babanızın 15 yıl önce başka bir kadınla yaşamak için ailenizi terk ettiğini söylemiştiniz eski konunuzda. Anneniz son 15 yıldır ne yapıyor ? Ara ara işkurdan işe giriyor yazmıştınız.

Anne babanız boşandı mı ?

2 çocuğa bakmak yeterince zor nasıl iş yükü çok olmasın. Siz haklısınız ama umarım annenize de iş yükün az falan demiyorsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…