60 yaşında pazara çıkanlar, inşaatta duvar örenlerde ister evde oturup torun sevmeyi ama koşullarBir tavsiyem yok, calişmaya devam etsin diyebilirim sadece sinir oluyorum bu şekilde sorumsuzluk yapip cocuklarina yük olanlara, garip geliyor. Sanki zamaninda çalışmışta bu yaştan sonra diyor.
Kaç tane konu acildi son zamanlarda ayni şekilde.
Oldu yani kimse gelecek plani yapmasin yapalim 2 cocuk, ben baktim sira sizde diyelim. Kimsenin kendi hayati olmasin.
Arada bazı olaylar olmuş yine ,anlatsam bana burda kızarlar demiş . Yine neler yaptı acaba hengi fedakarlıklarBence hemen işe girin annenize yardım edin çocuk olunca da onun eline verin bebeği bir yaşına kadar bakmayın önemli olan annenizin mutlulugu çünkü o bebeğin ihtiyaçları değil çalışın annenize yedirin . O da abinize versin . Siz ve doğacak çocuklarınızın ne önemi var ki önemli olan anneniz ve abinizin mutluluğu .
Bu kadar annenize bağımlı olmaya devam ettikçe o minik yavruyu heder edeceksin sonra o çocuk büyüyünce sence bunları hissetmeyecek bilmeyecek mi acaba
Konu sahibinden hiç umudum yok ama ne bileyim belki bı nebze çocuğunun yüzü suyu hürmetine gözü açılırArada bazı olaylar olmuş yine ,anlatsam bana burda kızarlar demiş . Yine neler yaptı acaba hengi fedakarlıklar
Sen ne guzel evlatsınHayır tabiki. Bakıcılık yaptığı ev benim evime çok yakın akşamları her zaman yemeğini yapıp çağırıyorum bir de eve gidip uğraşmasin diye. Kardeşim okuldan çıkıp bana geliyor ihtiyaçlarını gideriyoruz az da olsa faydam olabilsin diye.
Eski konularına bak sana demiştim ki annen seni evden çıkarıp çocuğuna bakacak seni yine kullanacak sende demiştin ki öyle birşey yapmayacağım sen gerçekten annen tarafından manipüle edilen bir kuklasin . Bak o kadar iyi hatırlıyorum ki sana bu cümleyi kurduğumuAblam özel sektörde asgarinin biraz üstünde kazanıyor onun da durumu parlak değil yani. Elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz zaten ama onu böyle görmek üzüyor. Ben çalışmaya başlarsam gelip benim kızıma bakar dışarıda kazandığı parayı ben veririm ona diye düşünüyorum bakicaz o zaman tabi
lütfen bebek olunca annen bakıcılık yapıp sen işe gitme çocuğa bakma bahanesiyle seini çalıştırıp eve konacak çocuk annesiz büyüyecek lütfen buna izin verme
Bak bunları dört ay önce yazmışım konu sahibiKesinlikle bebeğe bakma
Acilen tedavi olmalısınBak bunları dört ay önce yazmışım konu sahibi
Çalışma geçmişi olan yok diyorsunuz da, ev hanımlığı da çok büyük iş53 yasinda birsey yok.. ayrica biri daha yazmis ama simdiye kadar calismis olsa bikmis dersin ama calisma gecmisi yok zaten tam olarak neyden bikmis2 cocuk icin maasi az bencede zam istesin ama dussun yakandan senin. Ayrica evet o cok degerli oglusu baksin madem
En son kocası da kapı önüne koyacak malesef konu sahibiniBak bunları dört ay önce yazmışım konu sahibi
O yaştaki akrabalarınıza sorun evlatları onlara ev almış mı? Kendileri kızlarının aldığı evi oğluşları için satmaya kalkmışlar mi?Öyle ama işte malesef öyle bir çevredeyiz ki akrabalar olsun, komşular olsun onun yaşlarında çalışan kadın yok. Ve o çalıştığı için herkes "nıç nıç nıç bu yaşta annelerini çalıştırıyorlar" diye dolduruyorlar annemi. Tipik doğu ilinde yaşıyoruz ataerkil erkek egemen bir yer öyle söyleyeyim
Ok ama kadin zaten para karsiligi yapmak istemiyor yani calismak istemiyor. Ev hanimligi kolay demiyorum, ama sanki parasini kazanmak icin yillarca calismista bu yastan sonra muhabbeti yapiyor ki yasi daha gencÇalışma geçmişi olan yok diyorsunuz da, ev hanımlığı da çok büyük iş53 yaşında 2 çocuğa bakmakta hiç kolay değil.
Öyle olacak çoluk çocuk dinlemeyecek haklı daEn son kocası da kapı önüne koyacak malesef konu sahibini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?