Annemin davranışları

• Konu Sahibi Konu Sahibi buseke
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

buseke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2021
28
9
36
24
Direkt konuya gireceğim lütfen anlamlı yorum yapacaklar yapsın. Anneme bir derdimizi anlattığımızda bir şeyimizi paylaştığımızda napayim benim yapacak bir şeyim yok diyip işin içinden çıkıyor veya bir anda bağırmaya başlıyor dinlemiyor yorum yapmıyor. Tek umursadığı şey babam. Babam onu üzecek bir şey yaptığında onu cok dile getirip bizlere anlatıyor ama ayni şey bizim başımıza geldiğinde biz ona anlattığımızda kadin resmen kör ve sağır kesiliyor. Anne değil misin bir yorum yap bir destek çık diyoruz napiym ben diyor. Bağırıp çirkefliği bağlıyor bir anda kendini böylece bizi başından savmış oluyor. Ama konu babam olsun akan sular duruyor. Babam annemi seven ve saygı duyan biri değil. Babam aksi huysuz baskıcı birisi. Çevremdeki bazı anneleri görünce cok özeniyorum. Çocuklarıyla ilgilenen onların derdini dert edinen anneleri görünce garibime gidiyor. Babam zaten sinirli ve aşırı muhafazakar ona bir şey anlatılmıyor e anneme de anlatınca böyle yapıyor. Biz 3 kardeşiz. Ama şöyle bir baktığım zaman annem.her zaman bana karşı daha tahammülsüz oldu hep. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bir anne olarak bizlerin derdine çare bulması veya dinlemesi akıl vermesi destek olması gerekmez mi. Öyle babamın ağzının içine bakıyor. Daha önceki açtığım konulara bakarak babamın nasil bir insan olduğunu da anlayabilirsiniz.

Diğer konunuzu da okuyarak cevap yazıyorum.
Kendine yapacağınız en büyük iyilik çalışıp üniversiteyi şehir dışında kazanmak olur.
Malesef ailenin kapasitesi belli sana verebilecekleri belli.
Annen de duygusal zekası belli biri görünen o ki.
Kendi arkadaş çevreni oluştur kendi aileni kur(illa evlilik değil ) arkadaşlar da seçilmiş ailedir bir nevi.
Benim de yıllarım başka ailelere özenerek geçti ama öyle veya böyle kabulleniyorsun başka çare yok .

Karakteri bu şans işte .Bende fazla konuşurum bazen çok bilmiş anne olurum benimkide öyle karakteri öyle kızımın mesela detay sevmez çok uyarıya gelemez ona görede ben çok temkinliyim mesela .hep 5 boyutlu bakan Galiba olduğu gibi kabul etmek işin sırrı.Nasil değişir güncellenir insan kendi isterse cabalarsa .Onun dışında kendinizi üzmekten başka birşey geçmez elinize .Hoş anneniz iyice yaş alsın bu sefer sizi çok arar konuşayım iki derdimi dokeyim diye.Bu işler böyle hep sonradan hep keşke....

Diğer konularını okudum. Annene birşey anlatmak sana fayda vermez tam aksine zarar verir. En iyisi hiç beklentiye girmemek. Okuluna odaklan ailemden kurulmaya bak. Annen babanın ağzına bakmaya devam etsin hiç umursama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…