.....tabiki benim düşüncem başka kimin olacak ki
fikrim hala geçerli.
Valla hiç yok öyle bir şey. Aynı şartlara sahibiz. Evim anneme gayet yakın. Hatta iş yerime de gayet yakın (gerçi son dört aydır evden çalışıyorum ama dört ay öncesine kadar en azından yakındı) Eşimin iş yeri de hemen dibimizde. Tam merkezdeyiz yani. Üstelik 7 Aylık hamileyim. Evlendiğimden beri hafta sonu aile yemekleri ya da ziyaretler hariç gidip annemde yemek olayını annemde halledip de geçmedim evime. Haftada bir olur anlarım, iki olur anlarım. Hergün olursa bunun adına adam kullanmak derler. Evlenen insanlar ayrı bir ev, ayrı bir aile olduklarını anlamak zorundalar bence. Ha siz derseniz ki ben illa konayım hazıra, yiyeyim yemeğimi, geçeyim evime o zaman kusura bakma annenizin evi, onun kuralları. Söylediği her şeyi sineye çekmek zorundasınız. En ufak bir şikayet hakkınız yok.Bur da bana böyle yorum yazanların çoğu imkanı olsa
Annesiyle yakın otursa her akşam annesinde yer Eminim
Kadın bir zaten yemek yapıyorum diyor
Evimizin arası 5 dakika
Bulaşıklarını yıkayıp gidiyoruz
Ne var bunda
Sanane ya niye kızım 7 buçukta yatıyorKalabalik kim
+1 anneniz mi ?
Ayy Allah askina o zaman calisiyorsan annene iki haftada bir temizlikci bi kadin tut
Kadinin yukunu azalt ..
Kadin tek basina belki peynir ekmek yicek
Ama tembel kizi ve nereye cekersen oraya giden damadi icin kalkip 3 cesit yemek yapiyor
Her Allahin gunu ..
Ayrica cocuk 7.30 da niye yatiyo
Teşekkür ederim yorumunuz içinValla hiç yok öyle bir şey. Aynı şartlara sahibiz. Evim anneme gayet yakın. Hatta iş yerime de gayet yakın (gerçi son dört aydır evden çalışıyorum ama dört ay öncesine kadar en azından yakındı) Eşimin iş yeri de hemen dibimizde. Tam merkezdeyiz yani. Üstelik 7 Aylık hamileyim. Evlendiğimden beri hafta sonu aile yemekleri ya da ziyaretler hariç gidip annemde yemek olayını annemde halledip de geçmedim evime. Haftada bir olur anlarım, iki olur anlarım. Hergün olursa bunun adına adam kullanmak derler. Evlenen insanlar ayrı bir ev, ayrı bir aile olduklarını anlamak zorundalar bence. Ha siz derseniz ki ben illa konayım hazıra, yiyeyim yemeğimi, geçeyim evime o zaman kusura bakma annenizin evi, onun kuralları. Söylediği her şeyi sineye çekmek zorundasınız. En ufak bir şikayet hakkınız yok.
Evet annem yorulduğu zaman böyle yapıyorkonu sahibi sanırım annen senin yemek yapmak istemediğini orada yemekten daha memnun olduğunu biliyor bir de sanırım çalışıyorum yorgunum vs gibi şeyleri sık dile getiriyorsan kadıncağız da torunu bahane ederek bari bizde yesinler diyor.
bazen de demek ki çok yorulunca ani çıkışlar yapabiliyor.normal.
Evet annem yorulduğu zaman böyle yapıyor
Evet yorgun geliyorum ama hiç bir zaman anneme zorla yemek yaptırmadım
Hatta evde yiyelim dediğim de hemen niye diye soruyor
Ama sanırım birbirimizi üzmeden evimde yemek en mantıklısı
Ciddi misi şaka mı yapıyorsunhaftada bi annemlere giderim annem hiç damadina öle bişey dediği duymadim ay şunu yapma etme.. sinir olurum resmen vallaa
kaynanamda demedi..
anneni rahmetli teyzemi gördüm teyzeme gittiğimde lavaboyu bastirma ay ceşmeyi açik birakma gibisinden.. deli olmuşum o anda..
ben deli olurum arkadaş bna deseler cinnet koparirm...
Ben ve annem karşılıklı apartmanlarda otururduk. Akşam olunca "al çocuklarını evine git" derdi. Annemde yediğim çok azdır. Yani öyle her akşam annemde yeme huyum yoktu. (kendi adıma konuşuyorum)Bur da bana böyle yorum yazanların çoğu imkanı olsa
Annesiyle yakın otursa her akşam annesinde yer Eminim
Kadın bir zaten yemek yapıyorum diyor
Evimizin arası 5 dakika
Bulaşıklarını yıkayıp gidiyoruz
Ne var bunda
ciddiyim tabiCiddi misi şaka mı yapıyorsun
Ben ikindiden bahsediyorum her zaman müsait olmuyorAkşam ezanı 5:30 gibi okunmuyor mu abdestini iş yerinde alsın öğlen ve ikincide nasıl yapıyorsa. Yatsıyı da eve geçince kılar. Çocuğa gelince yastıklarda ziplatmayin.
her gün annenin evinde yiyip içeceksin ama o kapı kollarına ıslak elle dokunma dedi diye cinnet geçireceksin öyle mi?ciddiyim tabi
Ev yakınsa eve uğrayıp kılıp geçsin o zaman.İkindi zamanı işten çıkmış mi oluyorsunuz süpermişBen ikindiden bahsediyorum her zaman müsait olmuyor
Çocuğumu yastıklarda zıplatmamaya çalışıyorum zaten
Ams bulaşık yıkarken bir bakıyorum yastığım üstünde
Eşyalar Yen'i alındı o yüzden kızıyor
Ben de çocuğuma kızıyorum yapma diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?