- 9 Ekim 2020
- 842
- 1.091
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Vanessa "müdürüm"den sonrasını hiç anlamadımsürekli bağırıp duruyor evde huzursuz el alemin adamları şöyle el alemin çocukları böyle diyip duruyor.
geçen gün youtube ve googledan bir şeyler arattığını gördüm hoşlanan erkek nasıl davranır? müdürüm bana şöyle böyle adil yıldırımı vs dinlemiş.
sürekli iş yerinden bahsedip duruyor işte ben zaten işte düşmanların arasındayım tüm gün vs. gibisinden
ne yapıcam bilmiyorum nolur bir akıl verin
annemin çaıştığı bir amir var annem sürekli adamın ne kadar iyi olduğundan bahsederVanessa "müdürüm"den sonrasını hiç anlamadım
Annenizin babanızı aldatmaya yöneldiğini mi fark ettiniz yani? Muhtemelen evli bir adam annenize yakınlaşmaya başlamış veya anneniz böyle sanıyor. Yazdıklarınızdan bunu çıkardım.sürekli bağırıp duruyor evde huzursuz el alemin adamları şöyle el alemin çocukları böyle diyip duruyor.
geçen gün youtube ve googledan bir şeyler arattığını gördüm hoşlanan erkek nasıl davranır? müdürüm bana şöyle böyle adil yıldırımı vs dinlemiş.
sürekli iş yerinden bahsedip duruyor işte ben zaten işte düşmanların arasındayım tüm gün vs. gibisinden
Yani amirinden mi hoslaniyor anlamadimannemin çaıştığı bir amir var annem sürekli adamın ne kadar iyi olduğundan bahseder
ben deAnnenizin babanızı aldatmaya yöneldiğini mi fark ettiniz yani? Muhtemelen evli bir adam annenize yakınlaşmaya başlamış veya anneniz böyle sanıyor. Yazdıklarınızdan bunu çıkardım.
Atalarımız boşuna dememiş. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Dua edin de anneniz açık vermiş. Ben her hareketine ve lafına dikkat ederdim artık. Niyeti yakında belli olur.ben de
üstelik bu adamın akrabalarını herkese soruyor mesela öğretmen tanıdığımz var ona demiş şu çocuklar var mı sizin sınıfta diye adamla aynı soyadını taşyorlar
Annen aşık mı oldu acaba ?annemin çaıştığı bir amir var annem sürekli adamın ne kadar iyi olduğundan bahseder
Peki annenle baban ayrı mı? (özel değilse yani kusura bakma incittiysem de ) ,annemin çaıştığı bir amir var annem sürekli adamın ne kadar iyi olduğundan bahseder
evliPeki annenle baban ayrı mı? (özel değilse yani kusura bakma incittiysem de ) ,
eğer birlikteyse de annen belki babandan gelen ilgi değer ve sevgiyi yetersiz bulup mu söyleniyor hani size de soyleniyormuş ya elalemin çocukları şöyle böyle diye yani hepinizin yeterince isteklerini karşılamadığını düşünüp de dışarıya yönelmiş olabilir
Bunu yapan anneniz mi? Babanız hayatta mı peki? Ben önce olayı anlamanın gayreti içindeyim de.sürekli bağırıp duruyor evde huzursuz el alemin adamları şöyle el alemin çocukları böyle diyip duruyor.
Peki annen müdür böyle iyi şöyle iyi tarzı konuşunca baban ne diyor tepkisi ne oluyor
çok şüphelendirecek şekilde söylemiyor.genelde iş yerinde çok pis adamlar var ama şu şu bey çok iyi şeklimdePeki annen müdür böyle iyi şöyle iyi tarzı konuşunca baban ne diyor tepkisi ne oluyor
Belkide gerçekten o adamla ilgisi yok , sadece terbiyesini efendiligini diğer iş arkadaşlarıyla kiyasliyordurçok şüphelendirecek şekilde söylemiyor.genelde iş yerinde çok pis adamlar var ama şu şu bey çok iyi şeklimde
Anneniz çok yorulmuş yıpranmış galiba. Siz kac yaşındasınız calisiyormusunuz?sürekli bağırıp duruyor evde huzursuz el alemin adamları şöyle el alemin çocukları böyle diyip duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?