• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemin derdi ne? x_x

Sonucta annemizin kötü seyler yapmasini istemeyiz.. ve konuştuğu adami ben bulmustum ve kötü biriydi.. babamla birlikteyken de boyle biriyle konusmustu babam yakalamisti o zaman da çalıştığım yerdeki kadin telefonumla konusmus demisti. Sizce guveniyim mi hala. Kendimi cok kötü hissediyorum. Bu psikolojiyi anlamak cok zor. Annemle hicbiseu paylasamiyorum, biseyler uapamiyorum.
Dinlese bile anlamamazliktan geliyo. Napicam bilmiyorum..
Kendi sorumluluklarini yerine getirip anneni kendi haline birakacaksin. Insan 20 yasinda da olsa anne sevgisi ilgisi istiyor ama her anne ayni degil. Senin soylemenle degismez. Uzme kendini boyle seylere takilip kendi hayatina odaklan. Annen akli basinda bir insan ise babandan bosanmayi biliyorsa gorustugu kisinin de iyi mi kotu mu oldugunu biliyordur. Kendi hayati kendi tercihi sonuclarina katlnmya razi belli ki. Gorursen uyarini yapar kenara cekilirsin. Babanin hayatini da boyle takip ediyor musunuz? Yoksa sadece anneye mi boyle?

Kendi sorumluluklarini yerine getirip anneni kendi haline birakacaksin. Insan 20 yasinda da olsa anne sevgisi ilgisi istiyor ama her anne ayni degil. Senin soylemenle degismez. Uzme kendini boyle seylere takilip kendi hayatina odaklan. Annen akli basinda bir insan ise babandan bosanmayi biliyorsa gorustugu kisinin de iyi mi kotu mu oldugunu biliyordur. Kendi hayati kendi tercihi sonuclarina katlnmya razi belli ki. Gorursen uyarini yapar kenara cekilirsin. Babanin hayatini da boyle takip ediyor musunuz? Yoksa sadece anneye mi boyle?
yaptıgım hatanın farkına vardım, ilgi manyaklığı beni bu hale getirdi sanırım. anneme anlayışlı yaklaşmadım. babamla pek görüşmüyoruz, bu konulara da girmiyoruz pek.. yani giremeyiz saçmalıyor genelde.. tahmin bile edemezsiniz :(

yaptıgım hatanın farkına vardım, ilgi manyaklığı beni bu hale getirdi sanırım. anneme anlayışlı yaklaşmadım. babamla pek görüşmüyoruz, bu konulara da girmiyoruz pek.. yani giremeyiz saçmalıyor genelde.. tahmin bile edemezsiniz :KK43:
Canim ya uzulme. Kimsenin ailesi mukemmel degil. Sorunsuz sevgi dolu ailesi olan azdir. Sevgisizlik bu cagin problemi zaten. Ben aslinda insanlarin sevmeyecekleri cocuklari dunyaya getirmesine karsiyim ama elden bir sey gelmez... Umarim kardeslerinle aran iyidir. Annenin de agzina laf verme. Sevgi gormesen de en azindan kafan rahat olur bela duymazsin.

Bira
valla bizim eve dışarıdan bakıyorum herkes tükenmiş gibi.. anneme biraz dilen hem zihinen hem bedenen diyorum ama yokk, kendini yormayı, ellerini temizlik sularıyla mahvetmeyi, kendine zarar vermeyi cok seviyor. bu da belki pskolojiktir anlamıyorum artık.. bşeyler yap böyle yapma dedikçe inndına göstererek ve abartarak yapıyor
Biraz dışarı cikartsaniz hani beraber atıyorum sinema kafe yemek vs aceba diyorum kafası biraz dagilirmiki

Back
X