Annemin dusuncesiz tavirlari

chiLL

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
398
Yeni doğum yaptım 13 gun oldu bebegım yoğun bakımdaydı çıkarıp eve geleli de 4 gun olacak ..
Annem ile bakıyoruz cocuga
Kayinvalidem dun gitti memlekete gitmeden oncede sordu annemle bana gideyimmi die. Bayrami memlkette gecirecek o zmna kadar gelmeyecek annemde sen git ben bakarim bi on gun dururum cocuk toparlayana kadar dedi. Mayis ayinda ablam dogum yapti annem tam 14 gun yaninda kaldi kardesimin ve ben hamile halimle hergun kalkip yanlarina gittim yardim icin..
Ben cocugu cikarttim hastaneden ogun ablami evinden aldik bizimle eve geldi 2,5 saat oturdu gitti. Tamam onunda cocugu var evinden cikmak istemiyor belki de ne bileyim onu geciyorum..
Annem kvalideyi yolladik simdi ben gidicem diyor esime citlattim annemi gondermek istiyorum dedim sanki ben istemiyor gbi hemen tepki gosterdi annemi gondermeseydin o zmn cocuk toplayana kadar kalsin gonderme sakin dedi. Annem simdi ben gidicem olmazsa cocukla sende gel benim evde size bakayim diyor ama bu mumkun degil bnm icin ztn o evde sigara iciliyor hep gitsem sikinti cekicem.. Annem evine gidemedigi icjn heralde bana da esimede uyuz olmaya basladi hissediyorum surekli beni esime karsi doldurmaya calisiyor yada bana oyle geliyor cok uyuz olmaya basladim Allah var evde cok isimi goruyor ama huzurumu bozdu kalbimi kirdi cocugumu bile sevmiyor bunu hissedebiliyorum belki de sacmaliyorum lohusalik sacmaliklarindan biride bu mu ? Boyle mi hissedilir yoksa annem de mi bi anormallik var.. Birde kizimin kulaklarina takti cok buyukmus yatissin biraz diyip sapka takiyor her firsatta kulaklari duzelsin cirkin kalacak diyip duruyor artik cok aliniyorum bir bebegin kulagi ne kadar cirkin olabilir ki? Yani blk annesiyim diye bana guzel geliyor bilmiyorum bugun dr kontrolundede sordum bi sikinti yok dedi doktor hatta neden kulaklarini sordugumu anlamadi bile esimin ailesine ve esime benziyor die sevmiyor cocugumu dua ediyo huyu benzemesin diye surekli artik cok sinirim bozuldu bi yandan gondermek istiyorum annemi bi yandan o giderse tek badima yapamayabilirim napacagimi bilemedim
Annemin yaptigi normal mi simdi sizin anneleriniz kalmadi mi kac gun kaldi bu isin adabi boyle degil mi birileri kalmaz mi?

Öncelikle geçmiş olsun.Doğumunuz normal mi oldu sezeryan mı? Hiç mi kendiniz işinizi göremiyorsunuz evde?

Sezeryan oldum dikislerim sorun degil bebegime bakmak tum vaktimi aliyor cigerlerinde sorun var hala tikaniyor hic basindan ayrilamiyorum ki

Sezeryan oldum dikislerim sorun degil bebegime bakmak tum vaktimi aliyor cigerlerinde sorun var hala tikaniyor hic basindan ayrilamiyorum ki
Çok geçmiş olsun,Allah şifa versin inşallah.Anneniz keşke kayınvalidenize git demeseydi,madem gidecekti kayınvalideyi neden gönderiyor ki,kadın ben bakarım demiş zaten.Siz eşinizle konuşun ikna edin.Anneniz gitmek istiyorsa gitsin yapacak bir şey yok.Ev işlerini yapmak için bir yardımcı bulsanız olmaz mı? Siz bebeğinizle ilgilenin,kadında temizlik,yemek vs. o işlerle ilgilensin?

Annen neden en basindan kayinvalidene ben kalirim demis o zaman.. Sozunden donmus oldu simdi.. Neden boyle bir karar verdi acaba? Cok zor durumda birakmis seni...

kv sordugunda kalıcam demeseymıs o zaman ayıp edıo annen lohusalıkla ılgısı yok melek o kulakları nıye cırkın olsun kı

Evet hos olmayan da bu neden kayinvalide mi yolladi o zaman ben annem kaliyir die sesimi cikartmadim hemen arkasindan gidicem dedi. Yok kadin tutamam tutsamda hergun gelecek sekilde tutamam heralde bilmiyorum anneme cok kirildim butun dengemi bozdu boyle esime birak gitsin daraldim tek kalmak istiyorum diyorum cocugun basina birsey gelse bunun altindan kalkabilir misin fln diyo iyice korkuyorum doktorda takip edemiyorsan tekrar yatiralim refakatci kal burada dedi ama knuda istemiyorum

Gonder anneni, cekme suratini.. Herkesin annesi mi var, insanlar bir sekilde bakiyorlar bebeklerine. Ev islerine esin yardim etsin.

Burada soz hakki olmayan tek sen misin?

Annen neden en basindan kayinvalidene ben kalirim demis o zaman.. Sozunden donmus oldu simdi.. Neden boyle bir karar verdi acaba? Cok zor durumda birakmis seni...

Arkadasiyla konusurken arkadasi haftasonu donuyormusun evine diye sordu demek ki bastan oyle plan yapmis bende anlamadim ne yapmaya calisiyo boyle

Gonder anneni, cekme suratini.. Herkesin annesi mi var, insanlar bir sekilde bakiyorlar bebeklerine. Ev islerine esin yardim etsin.

Burada soz hakki olmayan tek sen misin?

Haklisin
Gonderecegim glb sadece esime karsi bahane bulmam gerek o zmn

Haklısın annenin yaptığı hoş değil.Kalmak istemiyorsa baştan söylemeliydi.Ama artık yapacak bir şey yok gibi gitmek istiyorsa gitsin zorla tutamazsınız ki.Eşinde kabullencek durumu mecbur,Allah korusun acil bir durum olursa bebeğine hastaneye gidersiniz hemen.

Evet bir bahane ile annemi gonderecegimi soyleyecegim

Aslinda bebeginizin saglik sorunu olmasa anneniz gitsede idare edebilirdiniz ama bir saglik problemi var.
Anneniz bunalmis ya da esinizin yaninda rahat edemiyor olabilir ama guzel bir dille kv.niz gelene dek yardimci olmasini isteyin.
Esinizede annenizle ilgili bu durumlari yansitmayin, aralari acilabilir, gecmis olsun.

Dedigin gbi esime yanditmak istemiyorum esimde suan stresden sikintidan zaten alinir cephe almasin bu sefer oda onlara gitmez.
Annemde rahat edemiyor evet evimjzde internet yok diye sikiliyor kendi yatagini duzenini ozlemis sonucta burasi otel degil ben konfor veremedim ona cunku bnmde derdim basimdan askin ama bunu anlamiyor glb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…