Öncelikle geçmiş olsun.Doğumunuz normal mi oldu sezeryan mı? Hiç mi kendiniz işinizi göremiyorsunuz evde?
Eşinizi ikna edip annenizi göndermeye çalışın..
Bence çocuğunuza sizde bakabilirsiniz..birinden yardım almanıza gerek yok.
Yahuu Eşiniz neden karışıyor bu duruma tuhafEvet onu ikna etmeliyim ama oda artik kizmaya basliyor benim aileme kimse sallamiyor destek olmuyor die birde annem giderse erkenden biliyirum ki oda tavir alacak
Çok geçmiş olsun,Allah şifa versin inşallah.Anneniz keşke kayınvalidenize git demeseydi,madem gidecekti kayınvalideyi neden gönderiyor ki,kadın ben bakarım demiş zaten.Siz eşinizle konuşun ikna edin.Anneniz gitmek istiyorsa gitsin yapacak bir şey yok.Ev işlerini yapmak için bir yardımcı bulsanız olmaz mı? Siz bebeğinizle ilgilenin,kadında temizlik,yemek vs. o işlerle ilgilensin?Sezeryan oldum dikislerim sorun degil bebegime bakmak tum vaktimi aliyor cigerlerinde sorun var hala tikaniyor hic basindan ayrilamiyorum ki
Çok geçmiş olsun,Allah şifa versin inşallah.Anneniz keşke kayınvalidenize git demeseydi,madem gidecekti kayınvalideyi neden gönderiyor ki,kadın ben bakarım demiş zaten.Siz eşinizle konuşun ikna edin.Anneniz gitmek istiyorsa gitsin yapacak bir şey yok.Ev işlerini yapmak için bir yardımcı bulsanız olmaz mı? Siz bebeğinizle ilgilenin,kadında temizlik,yemek vs. o işlerle ilgilensin?
Annen neden en basindan kayinvalidene ben kalirim demis o zaman.. Sozunden donmus oldu simdi.. Neden boyle bir karar verdi acaba? Cok zor durumda birakmis seni...
Gonder anneni, cekme suratini.. Herkesin annesi mi var, insanlar bir sekilde bakiyorlar bebeklerine. Ev islerine esin yardim etsin.
Burada soz hakki olmayan tek sen misin?
Haklısın annenin yaptığı hoş değil.Kalmak istemiyorsa baştan söylemeliydi.Ama artık yapacak bir şey yok gibi gitmek istiyorsa gitsin zorla tutamazsınız ki.Eşinde kabullencek durumu mecbur,Allah korusun acil bir durum olursa bebeğine hastaneye gidersiniz hemen.Evet hos olmayan da bu neden kayinvalide mi yolladi o zaman ben annem kaliyir die sesimi cikartmadim hemen arkasindan gidicem dedi. Yok kadin tutamam tutsamda hergun gelecek sekilde tutamam heralde bilmiyorum anneme cok kirildim butun dengemi bozdu boyle esime birak gitsin daraldim tek kalmak istiyorum diyorum cocugun basina birsey gelse bunun altindan kalkabilir misin fln diyo iyice korkuyorum doktorda takip edemiyorsan tekrar yatiralim refakatci kal burada dedi ama knuda istemiyorum
Haklısın annenin yaptığı hoş değil.Kalmak istemiyorsa baştan söylemeliydi.Ama artık yapacak bir şey yok gibi gitmek istiyorsa gitsin zorla tutamazsınız ki.Eşinde kabullencek durumu mecbur,Allah korusun acil bir durum olursa bebeğine hastaneye gidersiniz hemen.
kv sordugunda kalıcam demeseymıs o zaman ayıp edıo annen lohusalıkla ılgısı yok melek o kulakları nıye cırkın olsun kı
esıne gıcık oluyosa der yaaa bazen cok duyarsız olabılıyorlarCirkin olsa bile denmez ki ya uzulebilecegim aklina gelmiyo heralde
Aslinda bebeginizin saglik sorunu olmasa anneniz gitsede idare edebilirdiniz ama bir saglik problemi var.
Anneniz bunalmis ya da esinizin yaninda rahat edemiyor olabilir ama guzel bir dille kv.niz gelene dek yardimci olmasini isteyin.
Esinizede annenizle ilgili bu durumlari yansitmayin, aralari acilabilir, gecmis olsun.
esıne gıcık oluyosa der yaaa bazen cok duyarsız olabılıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?