annemin elini neden öpmedin??

nissytown

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2015
247
114
18
Hepinize iyi akşamlar uzun olursa kusuruma bakmayın lütfen.
Üniversiteye yeni başladım bir de ilişkim oldu. Sevgilimle bugün bir avmde gezerken arkamızdan bir ses duyduk "x oğlum ne arıyorsun sen burada" diye. Sevgilimin annesiymiş çok utandım açıkçası yani sarılır gibiydik neye uğradığımı şaşırdım ilk defa gördüm kadını. Tokalaştım sadece. Biraz da soğuk biriydi zaten ama önyargılı da davranmak istemem tabi içimden geldiği gibi tokalaştım neden hemen samimi olayım ki? Kadını görseniz sanki küçücük çocuğu bir şeyleri başarmış gibi hınzır hınzır gülüyor,sinirlerim bozuldu. Biz devam ettik o da kendi işine gitti. Daha sonra erkek arkadaşım bana "annemin elini neden öpmedin?kadın bekledi orada" dedi. Ben de lafımı çekemem bir anda boş bulundum "ne alaka yahu annen kim ki elini öpüyorum" gibi bir şey söyledim. Çok bozuldu bu lafıma. Tamam kabul kötü konuştum belki ama annesinin de elini neden öpeceğim ki daha ilk defa gördüm. Fikirlerinize ihtiyacım var,özür dilemeli miyim?

Annen kimki demen çok ağır olmuş canım ama onunda neden öpmedin demesine gerek yoktu zaten şaşırmışsın bianda karşınıza çıkmış..

yani ilk defa gördüm,tanımıyorum ki anlamında demek istedim düşüncem oydu da öyle çıktı ağzımdan. Telefonlarımı açarsa açıklama yaparım ama çok kırılmış.

İçinizden gelseydi büyük olduğu için öperdiniz ama demek ki öpmek istememissiniz ki buna mecbur değilsiniz erkek arkadaşınız gereksiz konuşmuş hiç de Özür dilemeyin bence..gerek yok çünkü ..

Annem yasinda birini goruyorsam elini operim. Ben sevgilime dicem ki annemin elini neden opmedin o dicen annen kim. İzle şöleni. Terbiyesizlik yapmissiniz.

ben kendime göre düşündüm yani aramda bi bağ olsa mesela evine gitmiş olsam elini öpmeye yeltenirim ya da ikinci defa olsun dışarıda görsem öperim ama ne bileyim ilk defa gördüm bir de sanki basılmışız gibi bi tavrı vardı kadının bi anda ağzımdan kaçtı

yani ilk defa gördüm,tanımıyorum ki anlamında demek istedim düşüncem oydu da öyle çıktı ağzımdan. Telefonlarımı açarsa açıklama yaparım ama çok kırılmış.
O senin annen için aynısını dese eminim çok kırılırdın,şimdi arama boşver inada bindirip açmayabilir eninde sonunda konuşcaksınız

Keşke içinden soyleseydin :)
Yani o da senin annen için kim ki o şeklinde bir yaklaşım da bulunsa sende kirilirdin.

Senin gibi bir anda karşılaşmış olsak bende opmezdim öyle bir ortamda.
Kendimi yalaka gibi hissederdim :KK48:
Planlı bir görüşme olsaydı öperdim :KK45:

Keşke içinden soyleseydin :)
Yani o da senin annen için kim ki o şeklinde bir yaklaşım da bulunsa sende kirilirdin.

Senin gibi bir anda karşılaşmış olsak bende opmezdim öyle bir ortamda.
Kendimi yalaka gibi hissederdim :KK48:
Planlı bir görüşme olsaydı öperdim :KK45:

ya şimdi düşününce belki öpebilirdim,bilmiyorum. hiç bi şekilde şey yapamadım yani çok değişik geldi kadın bana ne bileyim o duyguyu anlatamıyorum sanki oğlu dünyanın en büyük işini başarmış gibi gururlu gururlu gülüyor,gözünü devire devire bakıyor falan kesinlikle ısınamadım. aslında biraz kendime yakın hissetsem öperdim de ama bunu erkek arkadaşıma da söyleyemem işte..:KK43:

Back
X