annemin elini neden öpmedin??

bu aşamada elini öpmek size anlamsız gelebilir bunu anlarımda,"sevgilim"diyecek derecede yakınlaştığınız birinin annesi için o kim oluyor ki demenizi anlayamadım...malum annelerimiz bizim en kıymetlimizdir ya hani...

Hani bi karşındakini küçümseme vardır,bir de gercekten sıfatını bilmezsin yani. Ben o an erkek arkadaşımın bu soruyu sormasına da şaşırdım ve annesinin elini neden öpüyorum yani onu sorguladım. Yoksa annesini beğenmemezlik,saygısızlık değildi amacım. Aramızda hallettik zaten,teşekkür ederim yine de.

Hani bi karşındakini küçümseme vardır,bir de gercekten sıfatını bilmezsin yani. Ben o an erkek arkadaşımın bu soruyu sormasına da şaşırdım ve annesinin elini neden öpüyorum yani onu sorguladım. Yoksa annesini beğenmemezlik,saygısızlık değildi amacım. Aramızda hallettik zaten,teşekkür ederim yine de.
işte bu gibi farklı manalar içeren cümleleri daha dikkatli kullanmak lazım demekki :)
sizinde niyetiniz kötü değilmiş ve aranızda hallettiyseniz ne güzel...sizin adınıza sevindim :)

kendinizi kötü hissetmeyin.tamam söylediğiniz şey kaba kaçmış ama yanlış değil, sevgilinizin annesi sizin hiçbir şeyiniz değil şimdilik.doğru düzgün tanışmış olsaydınız, aranızda bir yakınlık olsaydı falan tamam ama o da yok.tabi kendisi onun oğlu olduğu için kırılmıştır ama kendisinin yaptığı şey de çok sinir bozucu.demek ki ileride evlenseniz sürekli annesine nasıl davranmanız gerektiğini söyleyecek.el öpmek sizin içinizden geldiği zaman ya da gelirse yapmanız gereken bir şey.siz çocuk musunuz ki en ufak şeyde ne yapıp ne yapmamanız gerektiğini söylüyor. o söylediğiniz kaba olsa da kendisi söyletmiş yani ilk hadsizlik ondan gelmiş.özür dilemişsinizdir zaten, siz de onu uyarın bir daha size çocuk gibi davranmasın.annesine bariz bir şekilde saygısızca davranmadığınız sürece karışmasın bir zahmet, dediğim gibi evlenirseniz problem olabilir bu durum.

Kadinin elini opmemekle iyi yapmissin, aranizda ne gibi bir ciddiyet var ?hic
Bu durumda gerek de yok
Sadece sevgiline bunu yanlis kelimelerle ifade etmissin o kadar

Benim bi arkadasım var yaşı var iki oğlu var kücük oğlu lisede filan kız arkadaslarını eve getirir annesiyle tanıştırırmış bi de emir verip öp kız annemin elini dermiş. Bana çok komik geldi tabi arkadasım öle sey yaptırmaz ama bi de çocuk kahve yap vs de dermiş arkadasımın komiğine gidermiş. Bence de komik bir durum yani kızların erkekler karsında nasıl böyle kücük duruma düşürüyor. El öpmeyi kastetmiyorum yani sonuçta buyuklerin eli öpülür filan ama tavırlar yanlış erkek arkadasında ego yapmak istemiş izin vermemişsin iyi yapmışsın derim.

"o kim ki" lafı çok ağır bir laf, kim için olursa olsun.
bu laf için özür dilemeniz iyi olur bence.

öpmeme sebebinizi ise olduğu gibi anlatın.
işte bir anda aklıma gelmedi diyebilirsiniz.
ya da yakın akrabalar dışında büyüklerin elini öpmüyorum da diyebilirsiniz.
yani olduğunuz gibi olun tabi ki de.

Bence üzülmenizi gerektirecek bir durum yok. El öpmeyi sevmiyor olabilirsiniz ayrıca bu resmi bir tanıştırılma değil bir karşılaşma ve ayaküstü aklınıza gelmemiş olması doğal. Erkek arkadaşınızın büyütmemesi gerekir..

En nefret ettiğim şeylerden biri el öpmek. Sevgilinin anası, resmi bir ilişki yok ki aranızda niye elini öpeceksin. Gayet de güzel cevap vermişsin boşver. Daha sevgiliyken senden gelinlik mi bekliyormuş

O kim ki demeni de anlıyorum sen onu hakaret etmek için söylememişsin. Aramızdaki bağ ne ki ben onun elini öpüyorum anlamında söylemişsin. Seni tebrik ederim ne zaman ki ikinizin ailesi biraraya gelip tanışır işin adı konulur el öpme olayı o zaman olur. Her gördüğümüz büyüğün elini eteğini öpmek zorunda mıyız

Tek çocuk da değil ama bir yere gideriz mesela ben tatlı yiyorum "annem de bunu çok sever" diyor. Yahu ne yapabilirim yani ben başka bir şey anlatırken pat diye annesinin de tatlıyı çok sevdiğini söylüyor. En sonunda söyledim "hayatım o zaman anneni de getir bi dahakine içinde kalmasın dilinden düşmüyor" dedim. O zaman da daha gerek olmadığını söylemişti. Şimdi elini niye öpmedin diyor. En iyisini yapıyorsunuz çocuğunuzun mutluluğunu istemekle.2 ayda tükendim annesi yüzünden kadını da yeni gördüm yani.
anneci birinden kaç bence hiç ugraşılmaz evlenince de tependen düşmez bu tiplerin anneleri.

Back
X